Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate Atlantis: Survival (epilog)

Stargate Atlantis: Survival (epilog)

Jednoduchá... líbí / nelíbí? Teď už má otázka smysl...

Líbí.
11
85%
Průměr.
2
15%
Nelíbí.
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 13

Příspěvek 19.12.2007 17:47:13
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak k úplnému konci :arrow:

Mě se povídka líbila a doufám že budeš ještě psát 8)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.12.2007 18:05:49
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Na začátku povídky jsi dobře nahodil návnadu a nenechal čtenáře v klidu. Samé otázky a záhady - co se stalo s týmem? Líbilo se mi, jak vedle sebe šla dvě paralelní vyprávění o osudech týmu a pak samotného Zelenky. Moc hezké bylo líčení Zelenkova putování neznámou krajinou.
Konec byl trochu rychlý - ale pointa určitě dostatečně inteligentní, aby to tomu konci vynahradila.:)
Trochu svatokrádežné - nechat zemřít Zelenku, ale jinak moc dobrý první pokus. :wink:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 19.12.2007 18:37:35
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Prvotina? Tak to klobouk dolů! Bylo hezké... Smutné, ale zároveň bez patosu (žádná rakev přikrytá českou vlajkou a zpívající Teyla...). Jen by mi nevadilo kdyby byla delší, ikdyž tak jak je napsaná by to nejspíš bylo jen zbytečné natahování.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 22.12.2007 00:56:44
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ehm, mám dotaz. To se jako Zelenka u konce povznesl? Je to jediný co mě napadlo jako vysvětlení, tak by mě zajmalo, jestli to tak opravdu je. Jinak fakt dobrá povídka.
Konichiwa!

Příspěvek 04.1.2008 17:41:31
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Skvěla povídka, výbornej styl.
Chtělo by to asi jen popřát hodně štěstí do dalších povídek :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 21.1.2008 19:34:18
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Když jsem tak četla tvoje komentáře, chtěla jsem být škodolibá a kritizovat. Jenomže teď nevím kudy na to. Tak akorát vyjmenuji některé z hvězdných okamžiků:
1) První odstavec druhé kapitoly - líbil se mi už při prvním čtení, ale teprve zpětně mi došlo, že má i další význam.
2) Délka - být to kratší, asi by čtenáři ani nestihli, kdy být napjatí, a pokud bys povídku natáhl, už by se asi v některých momentech nudili.
4) Celkově příběh - nemůžu si pomoct, ale zavání mi to moderní literaturou (což myslím jako pochvalu:-)).

Možná by se dalo vytěžit víc z chování jednotlivých členů týmu. Takhle trochu splývaly dohromady. Ale obávám se, že to je jen můj subjektivní názor.

Příspěvek 15.9.2008 19:55:15
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, tak paradoxne sa k tejto poviedke dostávam až pár mesiacov potom, ako bola napísaná... ale bola úžasná.... celý čas jednoducho držala v napätí.... a už na začiatku si ma navodil :) :bounce: ako povedali viacerí, škoda konca, zvrat bol síce príjemným zmenením deja, ale tak nejak troška z mojej strany to zostalo nepochopené, čo sa tam vlastne stalo... ale možno len z môjho pohľadu :) ináč skvelé, a píš ďalej! :wink: :D

p.s. - lebo také realistické zobrazenie citov postáv, atmosféry a prostredia.... tak to som naozaj dlho nezažila pri mnohých poviedkach
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky