Ten Jackův výraz teď házím čím dál častěji

Naposledy včera jsem při testu z Metodologie, kde jsem dokonce nahlas utrousila "what the fuck" a profesorka, rodilá mluvčí, mě slyšela a dost zkoumavě si mě prohlédla

Asi jestli tam náhodou nejsem špatně...a jak se později ukázalo, tak jsem tam asi byla špatně, protože jsem test nedala

Je to praštěný, mám to jako seminář, kde je microteaching a prezentace. Po tomhle nám profesorka, která přednáší (jiná než na semináře), dá test, který když nedám, tak mám problém. Ten předmět je třísemestrální a jelikož se začíná ve třeťáku v zimním semestru, tak je to pak už dost velký problém. Takže si k ní musím zajít pro nějakou extra práci, která údajně nejde pod deset stran

Ale aspoň mám jazykový seminář, zápočet jsem dostala dnes. A když budu mít zítra štěstí, tak získám ještě tři. Nezbývá než si pro ně dojít, s takovým malým problémem...aby tam ti profesoři ve svých konzultačních hodinách vůbec byli.

Morfa byla už loni, ale já to odsouvám a syntax taky, až na za rok. Potřebuju se v letním semestru soustředit na opravnou z angliké literatury, na kterou máme největší krávu z celé katedry-která je navíc šéfkou katedry. To je u nás ten nejvíc vyhazovací předmět. Na syntax i morfu máme takové fajn profesorky, co ti dají hodně šancí na opravu a dost pomáhají. Co ale udělají se mnou, která tomu vůbec nerozumí...?
Už jsem říkala, jak miluju tenhle předvánoční shon ve škole?
A jinak, mně osobně teď dost pomáhá pohled na tuhle fotku (tmavá, focená digitálem):
[img][images/thumbs/Klenotka_P1010660.jpg]http://i107.photobucket.com/albums/m315/Klenotka/P1010660.jpg[/img]
Utopia byla v říjnu a fotky mi přišly v listopadu. Fotku z léta, z FF, ještě nemám

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.