Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 30.11.2007 11:35:45
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Koukatelné, ale divné. Taky už vyvstávají IMO problémy v logice.

Toto je spoiler!!!:
- Hiro vs. Peter wtf, ne, že by proti sobě nemohli jít, ale po pár episodách náběhu na ten děj, ne takhle "Ahoj Petře, uhni nebo tě rozpůlím".
- Peter si bez problémů cestuje do budoucnosti a nosí zpátky letáky, ale že by z tama zachránil tu holku, to se mu asi nechce, nebo co :-)
- Chudák Parkman se v dílu ani neobjevil, přitom Victorii našel i on; čekal jsem, že se tam potkají s naší dvojkou.
- Sylar je prima, že sehnal přítelkyni, ale celý ten děj s ním a Mayou mi nějak uniká, o čem to bude. Jsem původně myslel, že její schopnost spojí s virem a Sylar (toužící spíše po moci než po likvidaci lidstva) se přidá ke good guys.
- Adam snažící se zlikvidovat lidstvo, wtf, nějak nechápu. Jasně, lidstvo je zkažené, atd. ale čekal bych od něho nějaký lepší plán, než rozbít ampulku.
- Vůbec by ty motivy mohli trochu více rozebrat. Společnost je jeden díl zlá, když zabije Bennetta, jindy je hodná, když zachraňuje životy. Totéž Adam.
- Taky nechápu, proč Mohinder vůbec minule Bennetta střílel, když mohl namísto oživení Bennetta praktikovat oživení Boba... Mají zázračnou krev, ale Veronica Mars tajná agentka superkonspirační společnosti pozoruje z auta pohřeb a ani neumí s protézou nastartovat :lol: Mohinder taky správně vypíchl, že se do té jejich superskryté a supermocné firmy bez problémů vloudil. To mi příjde prostě nějaké divné a zasloužilo by si to nějak vysvětlit, jinak je společnost plná diletantů.
- Celý dnešní příběh Claire divný. Společnost, kvůli které se Bennett obětoval, najednou nemá problém nechat je jít (totéž udělali nepravděpodobně i s Molly). Kdyby Claire a spol. trochu zase utíkali a Společnost se je snažila dostat za každou cenu, dávala by oběť Bennetta větší smysl. Ultrapatetický pohřeb alespoň zachraňuje plán roztleskávačky zveřejnit schopnosti.
- Copycat a Micah by mohli mít pěknou zábavnou episodu, ale v tomhle ději působí jejich quest za odznáčky a časopisy poněkud nepatřičně. Asi jako kdyby děj minisérie BSG někdo prokládal záběry z Přátel a snažil se nám namluvit, že ten děj spolu souvisí.

3/5
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 30.11.2007 15:20:22
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Peter se do toho momentu, kdy ztratil tu ženskou nemohl jaksi vrátit... nebylo vysvětleno proč, ale aspon je to zahaleno tajemstvím :evil: :lol: ...

Pochybuju, že Hiro vyhraje...když Peter má tolik schopností a navíc mu tím mečem nemůže skoro nijak ublížit...

Kdoví, jestli Sylar nabyde nazpátek svoje schopnosti, i když si je (neznámo jak) bere, stejně je jaksi nemá...

Adam je jen nezranitelný a tím jaksi svět nezničíš :lol:

Nějaký chybičky se tam najdou, ale tak je to v každým seriálu, neodsuzujme to hned :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 30.11.2007 15:42:20
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Adam je jen nezranitelný a tím jaksi svět nezničíš

Hitler neměl žádnou schopnost.

Já nic neodsuzuju, vždyť jsem před týdnem napsal, že patří mezi moji současnou TOP 3, jenom mi tyhle chyby vadí a dalo by se jim předejít.
Obrázek

Příspěvek 30.11.2007 17:27:00
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo, Hitler taky nezničil svět, ale zabil jen pár miliónů lidí, ani to ne, všechny ty lidi zabili němečtí atd. vojáci, Hitler seděl někde v kanclu a posílal zprávy...kdežto Adam to chce udělat vlastníma rukama :P :roll:

Příspěvek 02.12.2007 14:08:34
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak jsem si projela pár fór a docela padají zajímavé teorie na to, jak to bude s těmi mrtvými heroes. Hodně teorií, ale něco z toho může být pravda, tak nečtěte, pokud si nechcete nechat zkazit překvapení. Já to čtu hlavně proto, že si chci být jistá, že Nathan a Matt budou v bezpečí :) I když to nemůžu nikdy vědět :wink:
Toto je spoiler!!!:
Co jsem našla, tak "jedna postava zemře natrvalo, druhá bude oživena a třetí nejistá čili cliffhanger"
Jisté je, že to bude postava, která je v seriálu od začátku a je oblíbená, ale ne příliš dobře přijatá ve 2. sérii. To by dávalo vlastně možnost pro každého :) Ale nejspíš to bude Niki, protože Ali Larter opravdu chce odejít, takže nejspíš ona bude ta jistá. Ale to se s tím přetočeným koncem mohlo změnit.
Ta oživená bude možná Maya, protože Sylar na ní bude chtít zkusit, jestli funguje ta krev od Claire.
Tím nejistým bude buď Sylar, protože Zach Quinto bude v lednu točit Star Trek, nebo Nathan, který by se měl nakazit virem. To by měl být ten cliffhanger. Ale nejistý nebo ne, oba by měli v seriálu pokračovat. Podle rozhovorů se chtějí víc zaměřit na Petrelli family (konečně) a Nathan by měl začít nějak budovat svůj vztah s Claire. Takže je možné, že ho vyléčí Claire nebo ho prostě zachrání jinak. A Sylar by se měl objevit později, i když letos to není ono a taky asi nebyl zrovna "dobře přijat". Ono to dobré přijetí je dost relativní, protože když má někdo tu postavu rád, tak je mu to jedno :wink:

Co vaše teorie? Můj osobní typ je, že umře určitě Niki, oživí Mayu a Sylar bude "nejistý". Nebo ten "nejistý" bude Nathan, protože kdyby měl ten virus, tak by to byl pěkný cliffhanger a otevřelo by to dveře pro to, aby ho Claire mohla zachránit a začít tak trochu nějaký vztah mezi nimi.
Otázka je, co znamená to, že "two heroes will fall", ono to může docela dobře znamenat, že "propadne zlu" a taky, ve Volume 3 by měl být nějaký nový bad guy, tak nevím. Myslím, že hlavně se všemi těmi rádoby ověřenými spoilery matou a může to být třeba Claire, Peter a Hiro :D Nebo taky jinak a nemusí to být ani jeden výše zmiňovaný.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.12.2007 14:46:49
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Já myslím, že už to může být celkem jedno, ano to, že umře oblíbená postava to "zabolí" ale seriál (asi podle všeho) končí nebo aspon na nejbližší dobu ano, takže jak jsem psal: celkem jedno to už je :cry:

Příspěvek 02.12.2007 16:10:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

O našem
Toto je spoiler!!!:
Hirovi jsem taky kdesi slyšel...
Obrázek

Příspěvek 02.12.2007 16:28:44
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
S tím jeho Yataa! a hurá na něj by mě to nepřekvapilo :D

Jur@'s: To se neví :wink: Mně to rozhodně jedno není.
Volume 2 má být víceméně ukončena a pokračování určitě bude, jen je otázka, jestli budou další díly někdy na jaře nebo pak už třetí série na podzim. To záleží na stávce.
Podle toho, co jsem četla, tak se jednání s producenty zasekla na dohadování o penězích plynoucích z prodeje DVD a stahování z internetu. Znovu se mají sejít zítra nebo pozítří a pochybuju, že by kdokoliv z nich chtěl, aby se to táhlo přes Vánoce. Hlavně tedy scénáristi by se měli bát o práci. Přes Vánoce mít nejistou práci, to není dobře a navíc, v současném trendu oblíbenosti reality show to může ublížit spíš jim než televizím. O diváky tady jde až v druhé řadě. Televize hlavně zajímá prodej reklamy.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.12.2007 18:43:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Fox si zatím stávku pochvaluje, že ztráty jsou jen třetinové oproti původnímu plánu.
Obrázek

Příspěvek 04.12.2007 12:45:51
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotko, nedívej se na závěr...

Toto je spoiler!!!:
Tak musím říct, že to nebyla až taková hrůza, jakou jsem čekal, když hlásili, že musí ukončit 2. sérii dřív, než se plánovalo. Sylar je opět zpátky ve hře, Peter se vrátil zpět mezi klaďasy a Niky, která tam byla od začátku jen do počtu zahynula při výbuchu. Ta likvidace Adama se Hirovi povedla :-) být na věky pohřben za živa... teda Adamovi vůbec nezávidím. Peter teď asi začne válčit se společností, protože Nathana měl rád... Sakra, já chci další díly!!!
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 04.12.2007 12:48:50
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak jsem měla skoro pravdu. Ta Angela je ale mrcha, to snad není možný :twisted: Jestli to Nathan nepřežije, tak budu zlá. :twisted: Ale myslím si, že Niki to odnesla a Nathana uzdraví Claire. Nathan by si měl v dalších dílech budovat nějaký vztah ke Claire, takže tohle by bylo vysvětlení.
Nebo to prostě přežije normálně. Myslím, že tou střelbou by si Společnost moc nepomohla, protože teď se lidi budou ptát ještě víc. A Peter nebo Claire určitě budou mluvit. Nebo ho taky může uzdravit Peter, jestli má jeho krev stejný účinek jako Adamova. Takže je i v jejich zájmu, aby Nathan přežil. Nathan byl sakra jediný, kdo měl hlavu na správném místě za celou sérii. A navíc ho Peter potřebuje, ta dynamika, s jakou se epizoda změnila ve chvíli, kdy se ti dva dali dohromady, pro mě byla přímo hmatatelná. Autoři by udělali velkou chybu, kdyby rozbourali základ celého seriálu. Ale je pěkné vidět, že Nathan opravdu asi nesnáší svou matku. Ostatně, má k tomu důvod.
Myslím, že tomu, aby řekli, co se děje, nic nebrání a tohle určitě vyvolá reakci. Zajímalo by mě, kdo byl ten střelec. Doufám, že nové díly budou v únoru a ne až za rok. Já se zblázním :(
Volume 3 asi bude děti versus rodiče, moc bych za to nedala. A Sylar tam bude dál, ach jo.
Čekala jsem nějaký souboj mezi Hirem a Adamem, ale zase měli všichni možnost předvést svoje schopnosti, za což jsem ráda.
A Angela má tedy taky schopnost jako Matt? Zajímavé. I když z toho letu s Mattem moc neukázali, přistání se mi líbilo :)
A Volume 3 Villains? Adama takhle pohřbít byla blbost, měl mu normálně useknout hlavu. I když pokud mu normálně dojde kyslík a jeho mozek přestane fungovat, tak by to asi mělo mít stejný efekt.
Chci víc :(

Příspěvek 04.12.2007 23:34:44
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotko, tak při konci této epizody jsem si na tebe vzpomněla :( , taky doufám, že to nebylo natrvalo. Jinak to bylo super, hodně Petera:-), což já ráda. Nathan se mi tady taky moc líbil, sakryš, už jsem ho viděla, jek poletuje nad tím pultíkem a ono nic....

No, chápu to dobře, že toto je konec druhé série? Nějak mi to (opět) uniklo :oops: .
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 05.12.2007 08:38:57
Darth Saros Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A ja si rikal jak asi bude vypadat konec, kdyz doprostred sezony daji takovej spickovej dil, kde se hodne veci vyresi a vseobecne to hodne blika :-) Jo a rozmetani na sr..atomy nevyleci ani kosmodisk-tolik k budoucnosti postav.
Stay firm, die hard!

Příspěvek 05.12.2007 09:11:21
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jsem si to včera večír stáhnul, prolítnul jsem to a celkem fpoho, dobře tam Hira porazí :P

Příspěvek 05.12.2007 14:55:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Klenotko, tak při konci této epizody jsem si na tebe vzpomněla :( , taky doufám, že to nebylo natrvalo. Jinak to bylo super, hodně Petera:-), což já ráda. Nathan se mi tady taky moc líbil, sakryš, už jsem ho viděla, jek poletuje nad tím pultíkem a ono nic....

No, chápu to dobře, že toto je konec druhé série? Nějak mi to (opět) uniklo :oops: .

Já nevím, mně se Peter líbil až tady. Celou sérii se choval jak praštěný pavlačí. Pak se setkal s Nathanem a hned to bylo jiné. To je právě to, proč si myslím, že je Nathanova role důležitá. Jednak ta epizoda hned vypadala jinak, když tam zafungovala ta skvělá chemie mezi Petrelli brothers a mezi herci. A pak, přijde mi, že Nathan racionálně přemýšlí a vždycky si to rozmyslí a pak jde a udělá to. A líbí se mi, že se sebou nenechá manipulovat. Umí mluvit k lidem jako politik a dokáže věci organizovat. Myslím si, že by to v budoucnosti mohl být on, Peter, Matt a Hiro, kdo by byli takoví ti "praví" heroes a připadá mi, že Nathan je dokáže sjednotit.
Ani jsem si neužila ten přistávací manévr, který tam s Mattem předvedli a to jsem se na to hodně těšila. Üplně mi tu epizodu tím pokazili. Měla jsem z toho depku ještě večer :D Teda, já jsem věděla, že se "něco" stane, ale v původním návrhu bylo, že se Nathan nakazí tím virem. Tohle jsem rozhodně nečekala. Nechci další záchranu pomocí krve, ale třeba normální léčení v nemocnici. Jenže tady si asi scénáristi na sebe ušili bič. Claire určitě bude chtít Nathana zachránit a máma Petrelli sice koukala, jak jí syna postřelili, ale myslím si, že to hlavně udělali, aby získali čas, protože chtěl všechno říct. Takže ta by určitě zatahala za pár nitek, aby se Nathanovi dostala krev včas. Umí oživovat mrtvé, tak pochybuju, že by to najednou nešlo.
Proč to do prčic musí být vždycky Nathan, čím jsem si to my, fanoušci Nathana, zasloužili? :( Koukala jsem na reakce v blogu Grega Beemana a je tam docela velká smršť reakcí. Asi 100 příspěvků a v 95 je "save Nathan", tak snad neudělají další chybu jako že ho odepíšou. Petrelliovi byl podle mě základ celé série, jejich vztah a bez toho to pro mě už asi nebudou Heroes.

Co se týče nových epizod, tak to se neví. Asi podle stávky. Když se dneska dohodnou, tak je naděje, že zbytek série dotočí a dočkáme se nových dílů v únoru. Scénáře asi mají napsané, jenom na ně nesmí sahat a upravovat. Ale protože tady měli alternativní konec, tak kdoví?A když se nedohodnou, tak asi bude až 3. série v září.
Už teď to má na Heroes dopad. Postava Sylara tam, kvůli zaměstnání herce na natáčení Star Treku, vůbec být neměl a teď ho tam dali. Ani to s tím Nathanem tam nemělo být. Sakra!

Příspěvek 05.12.2007 18:23:46
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Stávka je na nic :lol: ...

Ale ten co natáčí Herousi si to sám tvoří, ne? Tak proč kvůli té stávce rušil ty Herousi tedka...vždyt to mohl dávat dál a stávku podporovat z povzdálí :lol:

Příspěvek 05.12.2007 20:04:57
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tim Kring je sám členem WGA, takže vlastně musí taky podporovat stávku, nebo vystoupit z WGA a nepodílet se na nové kolektivní smlouvě

Příspěvek 05.12.2007 21:45:35
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Hmm...smradi mazaní :lol:

Ted jsem se dodíval na ten poslední díl :cry: chudinka Niki :cry: a jak střelili Nathana, to jsem se upa lekl :cry:

Peter si to tam zase konečně dával všecko schopnostama, to se mi velmi líbilo :wink: konec se vším všudy...a jak Hiro zavřel Adama... to nemělo chybu :lo:

Ale přesto :cry: ať to pokračuje!! :!:

Příspěvek 06.12.2007 17:01:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

2x11
Toto je spoiler!!!:
Docela pěknej závěr. Co se týče použití schopností, tak mnohem a mnohem uspokojující než závěr první sérky. Žádný flákání pěstma.
Sylar je zpátky, hmm supr, prostě se drží a ne a ne umřít :roll: Ach jo. V první sérce dobře, v druhé nuda, na třetí nechci pomýšlet. Vůbec linie Sylar, Maya a Alejandro dost nudná a vcelku k ničemu :?. Můj favoritní záporák je Adam :).

To, co Hiro udělal Adamovi (a teď pominu nedostatek kyslíku = smrt), tak to je teda sakra drsný. To bych do Hira neřekla. A byl tam (podle mě) naprosto krásný kontrast, když radostně křičí "Flying man" a o něco později nechává Adama...v takové prekérní situaci :). Jestli ten vyleze, tak bude tedy hooodně naštvanej (a pořádně šílenej) :) ("vyhrabával jsem se z tý pitomý země dalších 400 let!" :lol:). Je teda otázka jak a kdy ho tam dal. Ach jo...takovej sympaťák (až na to, že chtěl skoro zničit lidstvo :)) a skončí takhle zahrabanej. Škoda, že to nebyl neutral guy. To by měl lepší šanci a já bych se na něj mohla dál dívat :) (mě prostě hrozně zaujal :)).

V Nathana věřím, teda doufám (ovšem v první chvíli, co ho střelili, jsem si pomyslela "Tak z tohodle Klenotka nadšená nebude." :D). Na rozdíl od první sérky Nathan zmoudřel a je to mě docela sympatická postava.

To objevení se Noaha u rodiny...to bylo takové...moc rychlé, divné. Ale to, jak ztrápeně se tvářil...co takhle tomu herci nějaké ocenění :).

Micah má docela smůlu. Je mi ho líto. Nejprv otec a teď matka (předpokládám, že ta už to nerozchodí).

Elle už mi nepřijde tak příšerná, dávám šanci do budoucna (tak si to nezkaž, holka :)).

A Volume 3 bude o těch špatných? Leda by vyhrabali Adama, o Sylera nestojim :). Ale tak máme tam ještě Company. Hmm, já chci Adama :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.12.2007 17:52:05
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Možná to bude znít trochu krutě, ale Micahovi to docela přeju. Myslím, že to jeho věčné hraní na hrdiny bylo to, co jeho mámu do té situace dostalo. Pomůže mu to možná trochu dospět. Předčasně, pravda, ale ve dvanácti letech už by měl vědět, že prostě nejsou nezranitelní, i když mají nějaké schopnosti a takhle by se chovat neměli.
Je pravda, že Monica se taky zachovala docela hloupě (pořád mi nikdo nevysvětlil, proč lezla na strop a neskočila z balkóna :roll: ) a vůbec celá ta linie Monica/Micah asi prostě směřovala k tomu, aby měli důvod Niki zabít. Je pravda, že s její postavou toho moc neudělali. Ale zbavit se postavy tím, že ji zabiju mi přijde jako ubohá berlička. I když u takové Mayi bych to celkem brala.
Ta holka je děsně nesympatická, pořád ječí jako s prominutím nějaká kráva, a má i takový divný hlas a celkově mi vůbec nesedí. I když je fakt, že místo ní by nám tam mohli zase šoupnout nějakou hot bloncku, která bude v každém díle jenom proto, že je "hot" (viz Claire). Třeba taková Monica je taková pohodová, líbí se mi a jsem zvědavá na nějaké rozšíření její linie. I Elle je zajímavá, protože to vypadá na nějaké rozhodování mezi tátou a "dobrem"...asi. :)

Jinak, vím, že tady to asi nemá moc cenu, ale už se mobilizují síly:

http://www.savenathanpetrelli.com

Stačí hodně hlasovat pro Nathana a zkusit být trochu hlasití na fórech a v různých komentářích. I když až si Greg Beeman přečte komentáře k poslední novince, ten "řev" potom, aby Nathana nezabíjeli, tam na něj přímo vyletí :D A ne, nemusí ho zachránit s pomocí krve, Matt měl čtyři kulky v hrudi a taky ho zachránili. :wink:
Nevím, jestli je hloupější tu krev použít, nebo naopak ne, když tu možnost mají. Prostě asi jim neodpustím, že další zmrtvýchvstání (i když Nathan mrtvý nebyl) použili na Mayu a udělali z toho klišé. Maya místo Nathana? To si ze mě musejí asi dělat srandu. :roll:

Příspěvek 06.12.2007 18:00:39
Major General
Major General

Odpovědět s citací

JO, JO, JO!!! :lol: Tak přesně tahleta adresa mě napadla (kupodivu ;-)) ve chvíli, kdy jsem si přečetla slovo "save" v nějakém tvém předchozím příspěvku. :lol: Jen jsem se zapomněla zmínit...:D

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 06.12.2007 18:16:30
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

První music-video :D Trochu dramatické, uznávám, ale to se musí :)

http://uk.youtube.com/watch?v=pwek1Q0R9nk

A petice :)

http://www.petitiononline.com/Petrelli/petition.html

Příspěvek 06.12.2007 18:54:42
Major General
Major General

Odpovědět s citací

:shock: Páni...tak tomu říkám rychlost :D
Petice...hmm, I see you, Klenotko :D. OK, tak já taky podepíšu.

Příspěvek 06.12.2007 19:05:37
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Děkuju! Vážně moc děkuju :wink: Vím, že některé postavy prostě umřít musí, ale Nathan za a) neumřel, byl jenom zraněný b) mají spoustu možností, jak ho zachránit bez klišé krve, za c) Nathanova postava má spoustu nevyužitého potenciálu.
Agituju? Ano! Vlastně je to poprvé, co mé oblíbené postavě hrozí smrt a tak jsem se do toho nějak zažrala :D Jsem otravná, ale budu tohle dělat dokud bude možnost něco dělat. Nevím, jak jsou na tom se stávkou, ale jestli se dohodnou, tak je ta rychlost petice nutná, protože můžou začít psát další díl třeba už zítra. I když teda doufám, že sledují reakce fanoušků na internetu a většina je vážně naštvaná. A nkědy i proto, že je to prostě další blbost. Nechat jeho osud jako cliffhanger po 1. sérii a teď znovu? Jo, to je blbost.

Byla jsem docela v klidu, protože jsem si říkala, že to prostě byl jen cliffhanger (i když udělat to znovu a s Nathanem je opravdu hovadina), ale když jsem si pak přečetla, že autoři si nejsou jistí, jestli ho tam nechat, to mě vyděsilo a naštvalo. A, paradoxně, Niki lidi moc zpátky nechtějí a tu tam prý chtějí nechat (i když ne jako Niki, ale jako Jessicu, což sice může být zajímavé, ale stejně...). Opravdu už nějak nevím, čím tam ty lidi přemýšlí. :roll:

Příspěvek 06.12.2007 19:44:29
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Doufám, že Nathana neoživí. :tongue:
Mohli jeho smrti zabránit rovnou a to milionem způsobů (byl u toho Peter, který umí zastavovat čas, skočit do střely a vyléčit se, zastavit kulku telekinezí, a Matt, který mohl úmysl střelce odhalit a dokonce ho donutit změnit jeho chování).

Jestli něco z toho udělají později nebo použijou 'zázračnou' krev, bude to obdoba Dallasu. Toho by se měli vyvarovat, pokud nechcou ze seriálu udělat *výraz pro řídkou stolici*.

Také "Žije, zavolejte někdo záchranku!" by bylo trošku :? vzhledem k tomu, že z dílu jasně vyplývalo, že zemřel. To, že se něco neřekne, neznamená, že to tak není. Divák není hloupý aby mu museli dát přes obrazovku nápis "Nathan's dead." Ani v Americe.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes