Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Ark of Truth

Ark of Truth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.12.2007 19:19:26
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak nevím co si mám myslet. :roll:

Toto je spoiler!!!:
I když Daniel má pravdu pořád tam je, takže by mohly pomoc a když ne všichni tak aspoň Morgan LeFay.
A vůbec nechápu proč se vydává za Merlina.
:? :roll:

Edit:
Nějak jsem nepochopil tuhle část rozhovoru:
Toto je spoiler!!!:
Daniel: Yeah, I know. I did it myself more than once. Helping me is forbidden, and letting me know you're helping me, well, that's worse.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 02.12.2007 19:32:38
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

mně taky přijde divný, proč se maskuje, když jí Ostatní zřejmě dokážou prokouknout.

pomáhat Danielovi je zakázaný a ještě horší je to, aby o tom on věděl. Tak to chápu já. Je to nějaký celý divný a smysl mi to teda moc nedává

Příspěvek 02.12.2007 19:41:27
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak oni ji vyloučili jo... achjo, ti Antici sou blbci :( Tu větu bych chápal že je zakázáno mu pomáhat a ještě horší je, když o tom ví
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 02.12.2007 19:44:32
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

aha, ona doufala, že jí Daniel nepozná. Tim pádem neporuší pravidla tak moc. Si mohla vybrat třeba Skaaru nebo Harcesise. To by možná měla větší šanci, že jí Daniel nepozná

Příspěvek 02.12.2007 19:55:17
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo to je hodně stupidní převlek :D Bytost údajně mocnější a inteligentnější než člověk může kdy být a vybere si takhle neprůhlednej převlek, když Merlin je mrtvej že... achjo :)
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 02.12.2007 20:23:05
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No tak od bytosti tak mocné a inteligentní bych tedy opravdu čekal lepší převlek když jí nesmí poznat.
(velká inteligence a žádný zdravý selský rozum :roll: )
Mohla třeba zvolit RDA neboli O´Neilla :lol: (snad jsem ho napsal dobře)

PS: děkuji za překlad.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 02.12.2007 20:34:37
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dragon:
no tys tomu teda nasadil korunu :lol:

Příspěvek 02.12.2007 23:28:24
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak další promo fotky. Stylem jsou podobné té první várce, ale tentokrát jsou v pouštním provedení...

[img][images/thumbs/Markus_59795SG-AOT-PR-CA-03.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/59795SG-AOT-PR-CA-03.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Markus_44219SG-AOT-PR-BB-03.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/44219SG-AOT-PR-BB-03.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Markus_87536SG-AOT-PR-AT-03.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/87536SG-AOT-PR-AT-03.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Markus_65034SG-AOT-PR-MS-03.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/65034SG-AOT-PR-MS-03.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Markus_53882SG-AOT-PR-CJ-03.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/53882SG-AOT-PR-CJ-03.jpg[/img]

Příspěvek 03.12.2007 00:44:57
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

hmm, no teda... moc jim to slusi (hlavne Sam) akorat Teyel'c trochu zestarnul... mel by si ty sediny obarvit :D

Příspěvek 03.12.2007 09:51:13
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to jo, Sam to fak sekne

Příspěvek 03.12.2007 11:21:32
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Pěkný nový fotečky :D. Ten Mitchell ovšem vypadá tak nějak vypaseně ...? (to teď neříkám proto, že ho nemám ráda, ale proto, že se mi tak tady jeví).
A taky koukám na jiné vesty :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 03.12.2007 11:51:52
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mě to "vypasení" napadlo spíš u Sam :dontknow: Ony jsou ty uniformy takové zvláštní. Ale ono nejde o to, aby v tom vypadali dobře, že? Jsou to uniformy a ty mají hlavně sloužit jako uniformy :wink: OK, vím, že mluvíme o Stargate, ale zdálo se mi to jako dobré vysvětlení :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.12.2007 12:11:07
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak u Sam si užívám, jakou má pěknou uniformu (ne Atlantiskou ;-)).

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 03.12.2007 12:18:50
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to jsou obyč 3-desert uniformy. Ty vesty jsou nějaký divný. V minulosti ( a v SGA) tahali aspoň Omegy vesty od BHI.

Příspěvek 03.12.2007 12:27:23
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Není důležité jakou to má funkci, ale jak dobře militaristicky to vypadá.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.12.2007 12:31:41
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no právě, a tyhle vesty jsou vošklivý :)

Příspěvek 03.12.2007 14:37:47
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mitchell na ty single-fotce vypada nejak divne...takovej, jak kdyby mu nekdo vzal kacera...nastvanej a znechucenej zaroven... a daniel zase jak nejvetsi zoldak....
No nic to nemeni na faktu, ze uz se silene mooooooc tesim... jezisi kriste...to nerozdejcham jen tak...at uz je jaro :x

Příspěvek 03.12.2007 15:27:18
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem se ptal na filmy SG-1 u Bontonu, který u nás zastupuje MGM a Fox a bohužel mi odpověděli toto:

Dobrý den,

Tak zatím Vás musíme zklamat, ale minimálně do léta roku 2008 filmy
distribuovat nebudeme. Zatím k nim ani nemáme podklady! A nejsou v plánu DVD
premiér na příští rok.

Mějte se hezky

Přemysl Martinek

Kruci. To vypadá, že jestli to u nás vůbec vyjde, tak až někdy na konci příštího roku a nebo až v roce 2009. :( Vím, že spoustě lidí zde na fóru to je jedno, ale já si to chci koupit pěkně u nás s dabingem i titulkama...

Příspěvek 03.12.2007 16:31:17
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Náš skvělý trh... :?

No nic, kdyby to tu vydali hned, koupil bych si to, takhle to řeší amazon a na nějáké vydání ke konci roku 08 ji zvysoka kašlu...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 03.12.2007 16:45:18
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A k čemu to jsou tedy vesty? Měla jsem dojem, že na těch minulých promo jsou medické (taky občas používali na Atlantis), na což si někdo stěžoval...

Příspěvek 03.12.2007 20:14:51
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

SG-1 tyhle vesty na direct action asi stačí. Oni nejsou na misích několik dnů, aby museli tahat batohy a vesty s více kapsama.

Příspěvek 03.12.2007 20:21:08
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

g.o.d:
Ale ne vždy tomu tak bylo. Bývaly doby kdy operátor hvězdné brány hlásil „ale ty se mají vrátit až za tři dny“ apod. a nebyly to žádné výjimky. Jen s blížícím se koncem seriálu SG-1 to zmizelo, jakoby na jiné planety chodily jen v rámci hodin což já považuji za jedno z mnoha mínusů. :(
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 03.12.2007 21:26:54
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Neřekl bych, že je to mínus, mě teda ty keci jako např: "SG-1, máte zelenou." dost štvali, já bych to považoval za plus. Ty vesty jsou trochu divný, navíc ve filmu jsou asi jenom k estetickým důvodům, ale Sam to tam vážně sekne, jenom tam neni Vala, vždyť ta měla být taky členem SG-1, nebo ne?
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 03.12.2007 21:47:39
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myrddin Emrys: jj ale když se fotila ta promo fota, tak byla Claudia Black v poslední fázi těhotenství a tak se focení nezúčastnila. Takže buď to dodělají později a nebo nechají propagaci pomocí promo fotografií jen na téhle čtyřce...

Příspěvek 04.12.2007 21:26:39
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj fotky Vali mi doopravdy chybi...ve skutecnosti mam Valu rad stejne jako Sam. Otazka k tem DVDckam: DVD napriklad SG Atlantis jsou snad na ceskem trhu dostupny nebo SG1???
Jeste k tem vestam jsou fakt divny, podobnou ma tata na ryby :) a ja ryby nerad...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách