Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Ark of Truth

Ark of Truth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 29.11.2007 16:00:54
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

velkej spoiler, opravdu ten největší

Toto je spoiler!!!:
Adria: Good to see you, mother. Or should I call you Vala? I believe you renounced our blood relation last time I saw you.
Vala: Seems you have no blood left to speak of.
Adria: You'll be somewhat satisfied to know that Merlin's weapon did work. The Ori were destroyed.
Vala: Really?
Adria: Somehow, you and your simple humam friends managed to destroy quite a large group of very powerful ascended beings.
Vala: Well, we're a very determined bunch. I always say, your never know what you can do until you try.
Adria: I agree.
Vala: You don't really seem too caught up about it.
Adria: No.

nějak nevim co si mám o tom myslet. Jo teda vim, pěkně mě to sere (omlouvám se za to slovo, ale je to tak)

Příspěvek 29.11.2007 16:18:06
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Takže o čem bude film? :D

Nevím, co by mě na tom mělo štvát. Furt mám takový pocit, že víme velké nic :) Nehledě na to, že takhle vytrhnutý rozhovor z filmu nemusí nic znamenat, čili se stále můžeš dočkat svého vysněného fightu mezi Ori a Antiky...
Naposledy upravil HAck dne 29.11.2007 16:23:57, celkově upraveno 1
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 29.11.2007 16:23:28
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
mně štve to, že se TPTB rozhodli, že budou vybíjet ty nejzajímavější rasy tim nejblbějším způsobem, kterej je napadne

Toto je spoiler!!!:
ten film by byl zajímavější, kdyby Ori byli naživu(otevřelo by to spoustu možností). TAkhle tam budou probírat, jak se Adria snaží dostat Valu na svojí stranu a to mě zrovna moc nezajímá. Jsem chtěl vidět Ori naživo

Příspěvek 29.11.2007 16:26:07
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
viz. můj předchozí příspěvek. Takhle vytrhnutý rozhovor pro mě nemá informační hodnotu. Ten film má být o tom, že porazíme Ori, nedovedu si představit, že to tedy nakonec bude o něčem úplně jiném :)

Příspěvek 29.11.2007 16:29:37
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
veškerý Ori je teď Adria. Jsem čekal víc. KDyž TPTB baví vybíjet zajímavý rasy stupidním způsobem, tak prosim. Jsem byl rozhonutej si koupit DVD, teď nějak nevim.

Příspěvek 29.11.2007 16:39:58
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No tak tentokrát se přidávám ke G.o.dovy. Doufal sem že Orije uvidíme a věřil sem že jsou živí. Myslím že to je vážně škoda, zabít miliony let starou rasu která si vzhledem mohla podat ruku s Ďáblem,mimo záběr není podle mě dobrej tah. A nahradit je Adriou už vůbec ne. Přesto se na film těším a na odhalení zbylé mytologie Alteranů, tohle mě ale sklamalo. Už by to frajerství Sg-1 mohli trošku omezit, toto už je moc
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 29.11.2007 16:44:50
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Stále tomu prostě nevěřím. Je tam Doci a ta jeho věta, mi neříkej, že se Antici nedokáží vypořádat s dvěmi bytostmi jako je Adria a Doci. Prostě si něco takového nepřipouštím, dokuď to nebudu mít potvrzené nějak jinak a pokud to bude opravdu pravda a Ori tam nebudou, tak jim asi napíšu rozhořčený dopis. Přece jenom propagovat film na způsob, zničíme Ori a přitom tam vlastně ani nejsou je pěkné hnusné.

Příspěvek 29.11.2007 16:54:34
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No malá jiskřička naděje ještě je, ale hmm... docela bych tomu věřil. A to nemůžou myslet vážně, že natočí film o boji s poskoky.. :roll:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 29.11.2007 17:13:17
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A já ještě přihodím další čtyři fotky z filmu:

[img][images/thumbs/Markus_92415SG-AOT-MS-0009.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/92415SG-AOT-MS-0009.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Markus_81746SG-AOT-MS-0010.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/81746SG-AOT-MS-0010.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Markus_36176SG-AOT-MS-0011.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/36176SG-AOT-MS-0011.jpg[/img]

[img][images/thumbs/Markus_43483SG-AOT-MS-0012.jpg]http://www.imghosting.ingamer.net/images/43483SG-AOT-MS-0012.jpg[/img]

A k tomu spoileru.
Toto je spoiler!!!:
Já jsem si naopak celou dobu myslel, že jsou mrtví, takže mě tohle nijak nezaskočilo. Mě by spíš zaskočilo to, kdyby byli naživu, protože pak by mě přišla zbytečná celá ta věc s Merlinovou zbraní. Vždyť od toho jí přeci stavěli, ne. Jako pokud jsou Ori pořád naživu, tak budu mile překvapen, ale i kdyby ne, tak v tom nevidím problém. A oni ten film neprezentují, jako "Film, kde zabijeme Orie", ale jako film, kde se ukončí Ori linie. A myslím, že i povznešená Adria s Převory a za zády s mega armádou slepě věřících, dokáží nadělat dost škod... :wink: A pokud se nepletu, tak Ori nepřibírali další, protože se nechtěli dělit o moc. No a pokud jsou mrtví, tak by čistě teoreticky měla všechnu jejich moc mít Adria...

Příspěvek 29.11.2007 17:21:04
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Markus:
Toto je spoiler!!!:
Ty jsi prostě můj člověk :) Adria by opravdu teď měla mít veškeré schopnosti a jelikož má být ve filmu Morgan, tak by jsme se nějáké té bitvy mezi povznesenými bytostmi dočkat mohli...

btw. ta pouštní planeta je Dakara?

Příspěvek 29.11.2007 17:31:45
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

nemyslím. vypadá to jinak než goauldská architektura. spíš to bude v galaxii Ori. jinak si též myslím že z jednoho dialogu nelze usuzovat jaký bude film jako celek.
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 29.11.2007 17:36:43
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

HAck:
Toto je spoiler!!!:
:) Je prima, že ještě existují zapálení fandové, kteří se celé dny nebaví tím, že pomlouvají scénáristy SG. :wink: (I když si občas taky zanadávám, ale to jen zřídkakdy)

Jestli je ta pouštní planeta Dakara netuším. Spíš bych to viděl stejně jako Sgt. Hoot na nějakou planetu v Ori galaxii. Možná tu, na které se nachází Archa pravdy... :dontknow:

I když opravdu nevím, proč používáme funkci spoiler. V pravidlech se píše, že v sekci spoilery se to používat nemusí, protože kdo sem vleze tak riskuje, že si něco vyspoileruje... :)

Příspěvek 29.11.2007 17:59:14
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Normálně bych nereagoval, ale ta vaše diskuse mi nedá
Toto je spoiler!!!:
Já jsem z toho rozhovoru vyčetl že zničily jen velkou (nebo nějakou) skupinu velmi silných mocný bytostí (povzneseních Ori).

Markus:
Toto je spoiler!!!:
Síla zvyku :D :lol: 8)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.11.2007 18:09:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dragon:
Toto je spoiler!!!:
zničili Ori. Adria má jejich veškerou sílu, kterou kdy měli, tzn. Antiky zřejmě ještě zničit nemůže. Místo tisíců Oriů, tam je jen Adria. Mocnější než ten kolektiv neni, je jen stejně silná

Příspěvek 29.11.2007 18:16:24
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
To jako když tam bude Adria a Morgana, že bychom mohli vidět "babe-fight"? Nemohli by se tam pro změnu mlátit chlapi bez triček? :lol: Kirk býval vždycky bez trička. Dneska jsou oblečení od hlavy až k patě...ts, ts :)
Ale vážně, pořád jsou ke všemu kusé informace a jestli má Adria schopnosti Ori, tak je to sice fajn, ale...čekala jsem, že Ori zničí ve filmu. To znemaná, že je jako jen tak vymazali během jedné epizody? No, tak to je síla.
Každopádně všemocná Adria může být bezva, ale ať se do toho nesnaží motat vztahy s Valou, protože, imo, to moc nefungovalo ani v seriálu. Ale Morena je vynikající herečka, tak si myslím, že jako super-mega-evil by mohla být super.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.11.2007 18:22:25
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka: já se právě bojim toho, že tam ty vztahy scenáristi budou cpát. S Ori byla šance, že tam ty vztahy nebudou, ale takhle... :roll:

Příspěvek 29.11.2007 18:35:15
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:scratch:
Toto je spoiler!!!:
:scratch: A co když Ori opravdu zničí až v tom filmu a ten dialog je až ke konci filmu a Adria proti nim stojí jako poslední? :scratch:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.11.2007 18:39:04
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dragon:to těžko. Ta zbraň vyhladí každou povznesenou bytost v galaxii (ono to tak vypadá, že povznesení žijou jen v rámci galaxií). Navíc pochybuju, že by postavili ještě jednu tu zbraň

Příspěvek 29.11.2007 19:36:47
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

nejlepší bude nechat se překvapit... :twisted:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 29.11.2007 21:56:13
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak ty fotky vypadají docela dobře. Hlavně ta druhá, už jenom kvůli mé oblibené postavě převora.

Toto je spoiler!!!:
Jinak, ale zajímalo by mě jestli by byli Ori mrtví, kdyby byla místo AoT jedenáctá řada. Každopádně tento spoiler patří k těm nejsmutnějším :cry:
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 29.11.2007 23:52:26
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Otázka: Na kolik by bylo mozne, ze by Adria zacala povznaset nejaky svy fanaticky uctivace od prevoru po zemedelce?... Kazda povznesena bytost ma preci vedeni celeho vesmiru... Antikove nepovznasi, protoze nezasahuji, a ori ve svy galaxii zase nedelali nic jinyho... nevim jen ze me to nejak napadlo

Příspěvek 30.11.2007 00:24:01
DarthRag Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fajn. Takže to bude o přesvědčování hordy věřících, že jejich bohové jsou mrtví.
Abych pravdu řekl, tak se mi ulevilo. Film má trvat jako dvě epizody ( zhruba 90 minut). A upřímně řečeno zabíjení Ori, pacifikace jejich následovníků a ještě k tomu Carterová s Odyssey a její likvidace znovu-mysticky-se-objevivších se Replikátorů a taky ta věc s tím chlapem s IOA se mi zdálo na tuhle stopáž strašlivě moc. Takhle už to, aspoň pro mně, vypadá reálněji.
Jsem S/J shipper a nestydím se to přiznat.

Příspěvek 30.11.2007 01:39:45
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já v eliminaci Ori tak nějak doufala už ze Shroudu. A nevadí mi to. U filmu jsem si stejně podle spoilerů říkala, že to bude o tom, jak přemluvit přisluhovače (Archou :)). Adria postačí.

Fotečky pěkné, mňam :) (a ostré :))
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 02.12.2007 19:03:15
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

novej dialog

Toto je spoiler!!!:
Merlin: It's not over. Don't give up.
Daniel: You're not Merlin.
Merlin: I'm here to help you.
Daniel: Then help me.
Merlin: You must find the strength.
Daniel: No. No. No, I've had it, and I'm not really in the mood for games right now. You're not a figment of my imagination and you're not Merlin. You're Morgan LeFay.
Merlin: You're delirious.
Daniel: Merlin died and he didn't ascend. His consciousness left me. It’s, it's gone. The Ancients must be able to see through your disguise. I know I can, I just don't know why you think it's necessary.
Morgan LeFay: You were once ascended. You know how complicated it can be. Interfering with the lower plains is not allowed.
Daniel: Yeah, I know. I did it myself more than once. Helping me is forbidden, and letting me know you're helping me, well, that's worse.
Morgan LeFay: I did it once and they stopped me. I was exiled for it.
Daniel: Yet, here you are.

Příspěvek 02.12.2007 19:12:23
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Chce to film, tyto rozhovory plní pouze jeden účel, ničí mě. Ale ty kecy o zasahování už by mohli sakra vynechat, všichni to ví...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách