Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba VIP: Bitva proti spammu

VIP: Bitva proti spammu

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Jáké z toho máte pocity?

Supr už se těšim na další trailer a celý film
29
74%
Ujde to, ale celý film už vidět nemusím
4
10%
Fůůůůj, hrůůůza
2
5%
Pro autory, aby pořád nemuseli klikat na zobrazit výsledky :-D
4
10%

Celkem hlasů : 39

Příspěvek 22.11.2007 22:00:08
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:laugh: Chlapcům to sluší :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.11.2007 22:01:08
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak ta fotka se fakt povedla :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Být to ve větším rozlišení tak bych možná, možná uvažoval, že si to dám na plochu. :lol: :lol: Ale zas mít na ploše Hemiho a Ashraka. No nevím nevím. :lol: :lol: :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 22.11.2007 22:35:37
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nemám slov :D ... Trailer excelentní, musím přiznat, že tak skvěle jsem se hodně dlouho nezasmála :lol: :D :lol: . Fotečka parádní, fakt super, už se nemůžu dočkat, co z toho vznikne dál. Super práce :thumleft: :salut: :cheers: .
Obrázek

Příspěvek 23.11.2007 10:10:55
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Koukám na tu fotečku....odteďka povinně na conech chodíte alespoň do půli těla nazí, chlapci ;-) :lol:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.11.2007 11:33:57
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jééžkovy :lol: Tak tohle je fakt mazaná fotka...jsem se nejprve, než jsem si přečetla tvůj příspěvek, dívala na tu fotku a si říkám "kruci, ten chlápek je mi nějaký povědomý...hmm hmm...ježkovy, to je Ashrak :shock: Co tam dělá? :shock: A ten druhý? :shock: Ježkovy, Hemi. :shock: " :lol: :lol: No jsem zvědavá, jestli se dneska na srazu ukáže taky do půl těla. :D :D Myslím, že byste si z toho měli nechat udělat nový avatar. :lol: :D
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 23.11.2007 16:50:16
Verones Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Téééda pánové a doufám že víte že steroidy mohou být zdraví škodlivé 8) :D
Ale jinak souhlasím s názory nademnou, parádná fotka a na FFku rozhodně do půl těla nazí! :P

K traileru se ani nebudu vyjadřovat, stačí když řeknu- Kdy bude film? :thumleft: :thumright:
Neodporuj pokušení! Všechno vyzkoušej a dělej to, co ti nejvíce vyhovuje.
Vidíte věci a říkáte, proč? Ale já sním o věcech a říkám, proč ne?
G.B. Shaw

Příspěvek 28.11.2007 20:12:00
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak týden uběhl.... a proto to zveřejňuji i do veřejných sekcí.

Příspěvek 28.11.2007 21:49:35
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přetitulkovat film, který se skládá většinově ze zpomalených bojových scén? :shock:

Jsem zvědavý, protože pokud se vám podaří dostat "konverzační humor" do filmu, kde se zas tak moc nemluví a výsledek bude koukatelný - ne jen sledování 300 po několikáté, kde jednou za čas vyskočí nějaký titulek o 'hrdinných mazačích', a pokud to potom přijde vtipné nejen vám, ale i širší veřejnosti...

... Tak potom klobouk dolů. Nevsadil bych na vás, překvapte. :wink:

Příspěvek 29.11.2007 06:38:01
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jakože pro širší veřejnost to ani nemůže být, protože děj je úzce spojen s historií našeho fóra..... tak prostě nějaké ty vtipy pro veřejnost nebudou pochopitelné.

Příspěvek 29.11.2007 16:08:59
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jak říkám - překvapte! Určitě jsem zvědavý, jak to dopadne.

Příspěvek 29.11.2007 17:26:26
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

wow , to je mazec , na FF nebudu , tak prosim upnete celej film nekam at ho muzu sosnout , dikes

Příspěvek 02.12.2007 12:02:40
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:biglol: :biglol: Trailer naprosto perfektní! :thumbsup: Nemůžu se dočkat, už aby bylo FF08
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 25.6.2008 16:41:41
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Jelikož se nám FF už blíží (bohužel tam nebudu :( ) tak se ptám jak pokračujete :) a jestli to bude někde ke stáhnutí :D
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 26.6.2008 09:37:20
tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

nápad to není špatný, ale kdyby to někdo přemluvil tak by to bylo mnohem lepší.. :lol2:
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Příspěvek 26.6.2008 11:53:46
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Dragon píše:
Jelikož se nám FF už blíží (bohužel tam nebudu :( ) tak se ptám jak pokračujete :) a jestli to bude někde ke stáhnutí :D

Bohužel nyní nebyl čas, a jelikož chci trochu změnit koncepci filmu tak to musim posunout az na FFS (bůhví jestli to stihnu o prázky).

prostě je problém v tom, že je to celé konverzační humor a ten film je dosti vleklý, a byla by tam dosti nudná hluchá místa, tak jsem rozhodl film sestříhat a změnit pořadí scén, tak aby to mohlo vypovědět příběh jak potřebuju :) film se taky výrazně zkrátí, a snad tim nebude vyprchavat humor v napriklad bitevnich scenach...

Přemluvení je problém, protože jsme z celé republiky a nedokážem se sejít ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na Vaše další FanArt tvorba