Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 13.11.2007 23:27:16
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Na MovieZone psali, že se prý nic nikam nepohlo.

V čekáním to vidím stejně. Aspoň budu moct pořešit resty. :-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 14.11.2007 08:00:18
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

mno pokud jááá vííím

Toto je spoiler!!!:
tak Ali Larter teď hrála v Resident Evil: Exctinction, údajně se má natáčet další díl a v něm má mít hlavní roli, má nějak vyšoupnout Millu Jovovich :lol: ale že by kvůli tomu odešla ze seriálu ? tomu se mi nějak nechce věřit ...

Příspěvek 14.11.2007 09:11:19
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tento díl byl zatím nejlepší z 2. série. Navíc tam nebyla Claire a Hiro, což jsou moje dvě nejméně oblíbené postavy. Co se týče Nikki, taky by tam být nemusela, zdá se mi to zcela zbytečné, ale kdo ví, co bude.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 17.11.2007 22:05:28
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak som sa dostala k 1. sérií Heroes, pozrela som si zatiaľ len prvé 3 časti, tak som zvedavá, ako to bude ďalej. Vlastne som o tomto seriály nevedela vôbec nič (dej, postavy, nič) a hneď prvý šok - hrá tam tak veľa mne známych hercov. :shock:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 01:40:57
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Poslední dva díly
Toto je spoiler!!!:
Ten Adam mě fakt překvapil :D. Další díl ukázal, že buď suprově kecá a manipuluje, anebo manipuluje míň a míň kecá ;-). Doufám, že to není tak úplně potvora, protože je mi sympatickej a líbí se mi (způsob pohybu, úsměv, zvuk hlasu...chmm, působivé :)).
Takže takto D.L. zemřel. Docela na potvoru. Už se nedivím, že se vzdala syna a šla se léčit.
Taky jsem ráda, že jsme se konečně dozvěděli něco víc o sourozencích - než jen, že utíkají a po cestě zabíjí :?.
Elle je mi děsně nesympatická. Přijde mi jako šílený rozmazlený fracek. Doufám, že brzo umře :?.
A ten výbuch byl udělaný pěkně. Jak pak Peter Nathana chytil. Je fain, že tady na fóru je i odkaz, kde je to vidět z dálky :). Dík za něj.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 02:12:30
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Máš pravdu, že je jako rozmazlený fracek. Jak se na Petera lepila, používala ty blesky pro pobavení....nevím, ale nedivím se, že ji tatík držel zavřenou.
I když je mi celkem sympatická z toho pohledu, že se ještě může změnit, a ta herečka je docela fajn (i když by tam mohli konečně obsadit tmavovlásku :)) Ale změnit by se mohla hlavně tak, že až ji jednou táta přestane chránit a ona narazí tvrdě na realitu a na někoho, kdo se tomu jejímu bleskování ubrání, tak by ji ten pád na pevnou zem mohl hodně bolet.
A možná nebudeme muset čekat dlouho :wink:
Tar-aro, za to video nemáš zač a protože jsem hodná, mám sneak peak k další epizodě :D Jsou to zase tři sestříhaná videa z epizody, různé scény slepené dohromady. Nespoileroidní, jak to jde a dokonce se mi tam velmi líbí Claire!

http://spoilertv-heroes.blogspot.com/

Video je pod tou reklamou, to fialové :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.11.2007 13:31:23
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Hezký díl :-) Elle fakt narazila- na tatínka Claire... :lol: obvzláště trik s vodou byl bezva :-D. To že vrahem je Adam/Kensei mi došlo ve chvíli, kdy to začali znova probírat a uvědomil jsem si, že ho bez váhání srazil přes zábradlí. Claire má vážně healovací schopnosti jako Adam/Kensei. Parkman mě celkem zklamal... to co kritizoval u svého tatíka teď dělá sám i když v zájmu "vyššího dobra" jenže postupně se k tomu, čím byl jeho otec, propracovává...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 20.11.2007 15:46:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak z dnešní epizody jsem si vzala jedno-nečíst spoilery. Tedy ne přímo spoilery, ale vyhýbat se jakýmkoliv spekulacím.

Toto je spoiler!!!:
To, že Benneta oživí mi bylo jasné hned, jak tam dali záběr na tu krev u Claire. Konečně pohnuli s Claire a Westem, a ten kluk byl aspoň užitečný, hurá. Dneska jsem i chápala Claiřino chování, protože zjistit takovou věc, jakože její otec kdysi unesl malého kluka, to už v člověku něco zanechá.
Jenom si rvu vlasy při pomyšlení, že už nám zbývají jenom dvě epizody. Dvojčata a Sylar se pořádně do děje ještě nevložili, o Monice nemluvě, Nathan se ještě s Peterem ani nesetkal a vůbec, bojím se bojím toho alternativního konce.
To, že Adam zabil Kaita jsem vlastně věděla, jenom jsem přemýšlela, jestli to nějakým záhadným způosbem nemohl být třeba Peter. I když teda Adam se musí hodně rychle dávat dohromady. Když si vezmu, jak dlouho trvalo Claire vstát a Adam byl pryč okamžitě.
S Mattem to ještě vypadá zajímavě, ale myslím, že to, co mu Angela řekla, v něm asi rozezvonilo poplašný zvonek.
Elle má snad v hlavě taky něco jiného než slámu a vypadá to, že ji Bennet dost nahlodal. Že by se nakonec dala na tu "správnou" stranu, ať je ta strana kdekoliv? :D
Nevím teda, proč Mohinder musel Benneta hned střílet do hlavy. Vůbec nám Suresh nějak zblbnul. Nerozumím jeho pohnutkám, protože dělat to "jen pro nikki", to je podle mě divný důvod. A nemůže být jistý, že ten lék opravdu na její vyléčení použijí. Navíc, když tu Claiřinu krev využili na záchranu jejího otce. Nebo je snad napadlo udělat třeba ještě zásoby, když měli Adama, ne?
Je to zatraceně zamotané a jediné, co mě teď napadá, že se to nějak vyvrbí, že nakonec bude Matt, Nathan, Hiro proti Adamovi s Peterem, přičemž snad Petera dostanou na svou stranu....asi. Nikdo jiný mi pro ten "boj" s Adamem vhodný nepřipadá. Nikki má svoje starosti, a kdoví jako to bude s Elle. A kde je, sakra, Sylar?

Preview k 10. epizodě - US:
http://uk.youtube.com/watch?v=jaqHR1T7GvA

Kanada:
http://www.heroesrevealed.com/
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.11.2007 02:56:32
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jop, tak tohle byl fakt pěkný díl :D.
Toto je spoiler!!!:
Claire a Bennet se opět dostali na výsluní mé oblíbenosti. Zvlášť tedy Noah :). A poprvé jsem si řekla, že ten West taky není tak úplně nesympatickej.
Posun Elle taky zajímavý. Doufám, že se změní aspoň trochu z toho fracka. Ovšem, když se probudila s vaničkou pod nohama...tak to jsem se nasmála :lol: - bravo, Noahu :D :thumleft: .
Adama jsem čekala, i když, samozřejmě, potvrzení je dobré.
Kdo u mně naprosto a totálně propadl, je Mohinder. V první sérce jsem ho měla ráda, teď bych ho poslala ke zdi :). Jako...tohle tedy přehnal.
V pravdě, opravdu jsem si myslela, že Noah je mrtvý a tak to také zůstane. A bylo mi to taak neuvěřitelně líto :-(. Hrozně jsem jásala, když ho pak na konci oživili. Výborně :D

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.11.2007 19:06:15
Major General
Major General

Odpovědět s citací

2-09...

Tak touhle episodou u mě Heroes překonali v kvalitě o prsa i BSG... Což, jak asi víte, u mě už něco znamená. :-) Nemám slov, úžasné kompozice, dokonalá hudba, parádní příběh. To by klidně emocemi a dějem mohlo být season finale nějakého cajdáku o prchající rodině, a přitom jde o obyčejný díl Heroes!
Toto je spoiler!!!:
Bennettovo oživování jsem ale čekal, byť jsem vnitřně nechtěl, aby úplně zmizel :-) Je to těžké rozhodování. Každopádně dokonalá scéna na pláži, dokonale neutrálně sviňácký 007 Mohinder.
Hirův výlet byl skvělý a setkání na pohřbu taky (no dobře, bylo trochu divné, že si nikdo nevšiml druhého pana Sulu, ale vzhledem k poetice scény to nevadilo).
Parkman rulezz :-D Měl tam tří scény a v každé byl dokonalý hajzlík, kterému ale nešlo nedržel palce. Dojez svoje cornflaky :lol:
Je DOKONALÉ, že tady jsou všechny strany maximálně šedé. Už se těším, až se staří známí Peter a Hiro setkají v bitvě, protože jeden Adama bere jako přítele a druhý se mu jde pomstít. Je tu TOLIK materiálu, že by byl hřích, kdyby to skončilo před episodou dvacet.
A navíc kvituju rozumné používání time travel. Skvělé

Jak se kdysi probíralo, že by Lost přibral Heroes jako crossover, tak teď by spíše mohl Heroes přibrat Lost k sobě :-) Ani nejlepší episody Lostu nekonkurují kvalitě posledních čtyř episod Heroes.

A rejpnu si na závěr - u Heroes je nádherně vidět, co mám na mysli tím, že každý zvrat v příběhu musí mít náležitou dlouhou předehru. Jasně, episody 03 a 04 byly nudné jako nedělní kostel a nelogické navíc, ale vytvořily atmosféru a základ pro strhující episody od šestky až po devítku. Těším se na další dva díly a držím palce, aby se scénáristi 26. na schůzi s producenty dohodli ;-)

Klenotka:
Toto je spoiler!!!:
Kdybych si mohl tipnout (nebo napsat), tak bych řekl, že Hiro, Nathan, Parkman a Společnost půjdou po Adamovi, ale s tím bude Peter, oba proti všem. Což vzhledem k Peterově schopnostem není tak mimo :-) Těžko říct, jak se do toho zaplete Sylar a Claire, asi nějak okrajově, ale oba stěžejně. Nakonec asi rozhodující bude v tomhle všem flying man, protože je de facto jediný, kdo může Petera k něčemu přesvědčit.
Obrázek

Příspěvek 23.11.2007 14:45:01
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ono je dost těžké říct, jestli chce společnost Adama úplně zlikvidovat, nebo ho chytit, a vůbec, jaké tam mají lidi úmysly. Známe přece jenom Boba a jeho úmysly jsou taky dost nejasné.
Toto je spoiler!!!:
Myslím si, že máš pravdu v tom, že jediný, kdo může Petera přemluvit je Nathan. Ale Peter neví, co Adam udělal a že je ten "zlý" (údajně). Ví jenom to, co mu Adam řekl. Takže to bude asi dost těžké a zamotané, protože je to hodně, hodně šedé. Pochybuju, že by Matt, Nathan či Hiro spolupracovali nebo dokonce pracovali pro Společnost. Nathan chce najít Petera, Matt chce, aby byla Molly v bezpečí a zastavit svého otce, Hiro chce jen pomstít toho svého....možná tak dočasné spojenectví, ale myslím, že narozdíl od zmanipulovaného Mohindera jsou schopní se sami rozhodnout a dělat si to po svém.
Je pěkné, že jediný, kdo se tam snaží zase zachránit svět je Peter. On jediný vlastně ví, co se stane a pokouší se tomu zabránit jak nejlíp dovede. Ostatním jde prostě jen o jejich vlastní cíle a to se mi strašně, strašně líbí :D

Příspěvek 23.11.2007 15:35:22
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No jo, ale
Toto je spoiler!!!:
sázím svoji dobrou pověst, že se na konci storyarcu stejně všichni nakonec spojí proti nebezpečí, to to jen Peter nestihl roztroubit do okolí, co viděl v roce 2008 ;-) Zatím má každý svoje cíle, se zajímavější (Claire's family) nebo méně zajímavější (Nikky) vycpávkou a jen okrajovým vlivem na podstatný děj se záchranou světa.
On Peter například více času strávil s Adamem, než s Hirem, takže... :-) Společnost taky nemá evidentně nepřekonatelné zdroje a sílu, když její pohlaváři umírají jako na běžícím pásu. Není to tak snadné. Čili moje vysněná bitva je Peter+Adam vs. Hiro a spol..
No, on to ale stejně ten virus celé změní :lol:

Mimochodem, není celkem bota, že ve Five Years Gone, nebo jak byla ta bad dream episoda v S1 jmenovala, hledal Mohinder pět let pracně lék na neutralizaci schopností a v S2 ho Bob a Společnost už bůhvíjakdlouho má? :-)
Obrázek

Příspěvek 23.11.2007 16:13:51
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nemyslím, ta budoucnost byla jen pravděpodobná. S tím výbuchem, ke kterému tam došlo, se mohlo změnit tisíc věcí, včetně zničení toho viru. Takže sice zabránili destrukci NY, ale asi zase možná tím zavinili, že se rozšíří ten virus :wink:

Toto je spoiler!!!:
Nerada ti kazím dobrou pověst (ehm :)), ale viděla jsem fotky z epizody 1.11. Sice to tam není moc jasné, ale na jedné je tam Peter spolu s Nathanem, takže to vypadá, že nakonec změní názor on a půjde proti Adamovi. I když z fotek toho člověk moc nepozná.

Příspěvek 23.11.2007 16:32:30
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No jo, tak ale to je problém s fotkama, že z nich je jednak problém vyčíst děj a druhak můžou být úmyslně dělané, aby zmátly diváka. :-) Nicméně, link by na ně nebyl? :-D

OT. Není prima mít zase po nějaké době seriál, u kterého si člověk může zaspekulovat a přitom má dojem, že by se ty jeho spekulace skutečně mohly vyplnit? ;-)
Obrázek

Příspěvek 23.11.2007 16:37:37
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Je to fajn :D Ale nejvíc se mi prostě líbí, že tam ti "hrdinové" vlastně zase až tak hrdinové nejsou. Ke všemu vždycky přijdou jakoby náhodou a to ještě sledují svoje cíle. Prostě šeď. A i když vím, jak obdivuješ BSG, tak osobně si myslím, že takhle se mají psát postavy, ne jako v BSG, kde mně osobně už zůstal sympatický akorát Baltar, protože to je přesně takový typ člověka. Ani dobrý, ani zlý, prostě si hrabe na svém písečku. 8)

Link na promo fotky k 2.11 Powerless:
http://pictures.got-heroes.com/thumbnails.php?album=422

Příspěvek 23.11.2007 17:41:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Na druhou stranu když se na to podíváš kriticky, ani v Heroes nejde lidi úplně obdivovat. Uvidíme ve třetí řadě, když i z typicky sympatického zmateného Sureshe dovedli udělat pěkného sviňáka, jestli svoji skvrnu nedostane k Nathan nebo Peter. O Parkmanově cestě na temnou stranu síly nebo Bennettovi střílejícím svého exkolegu nemluvě.
Obdivovat Baltara je trochu off-topic, když může za genocidu :-) Těžko říct, mě se líbí, když má postava nějakou chybu a nevidím moc rozdíl mezi postavama v BSG a Heroes. Snad jen, že v Heroes je výměna profesí (ala Suresh se stává agentem) trochu trvalejší a lépe zpracovaná, než v BSG (Lee CAG, Lee rebel, Lee CAG, Lee commander, Lee CAG, Lee mariňák, Lee CAG, Lee právník, Lee CAG).
Ono Heroes mají vůbec hodně odlišné psaní příběhů, vezmi si, že vyprávějí poměrně krátké story (Parkmanův děj v E09 by se dal shrnout do tři minut) na přeskáčku zapletené do ostatních (krátkých) příběhů. Není to uzavřené vyprávění na způsob "Tonda Šafařík policajt našel trakař s hnojem, hledal majitele, v půlce dílu se do toho nečekaně zapojila mafie a na konci dílu vše šťastně skončilo." Je to něco hodně odlišné, tedy alespoň od těch seriálů, které jsem viděl já. :-)

Jsem se trochu rozepsal :-) Každopádně fotky vypadají pěkně, připoměly mi interiéry prvního Resident Evil.
Obrázek

Příspěvek 23.11.2007 18:20:55
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já jsem taky neřekla nic o obdivu, jenom o tom, že člověk má toho člověka rád i přes jeho chyby. :wink: Ale v BSG se lidi už občas chovají tak naprosto hloupě a prostě totálně mimo, že už je těžké si vybrat toho, koho mít rád.
Heroes má výhodu v tom, že se odehrává v současnosti a je nám to blízké. Na druhou stranu je to trochu ošemetné, protože si člověk sám dokáže představit, jak by se třeba rozhodl. Jsou to obyčejní lidé jako my. Dost těžko se vcítím do pozice pilota stíhačky, kterému trvá dva roky než se rozhodne, jestli má radši tátu, stíhačku, kolegyni nebo sám sebe.
Těžko říct, jak bych se zachovala, kdybych byla na místě třeba Sureshe. Jistě, ta jeho přeměna je trochu divná, ale na druhou stranu...neví pořádně, co se děje, chce jen pomoct. Jak se říká, cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Společnost, představovaná Bobem, mu v tu chvíli nabídla prostředky jak pomoct. Bennet navíc několikrát ukázal, že mu jde čistě jenom o bezpečí jeho rodiny a Mohindera by byl obětoval. Což Bob ani náhodou nenaznačil, i když je jasné, že by to udělal. Bob je manipulátor a Mohinder, který se nacházá ve zmatené situaci, se prostě musel nějak rozhodnout. My diváci jsme tou situací zmatení, když to sledujeme "zvenku", že pořádně nevíme, kdo je kdo, na čí straně, jaké ty strany jsou a jestli nějaké...Co teprve někdo, kdo je přímo v centru všeho?

Příspěvek 23.11.2007 19:06:31
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No právě, zatímco já si myslím, že space opery jdou mezi sebou vcelku rozumně srovnávat (zvláště, když mají řadu společnách prvků), tak setting i jednotlivé vlastnosti BSG a Heroes jsou velmi odlišné. Nemyslím si, že by Tim Kring napsal story o genocidě kolonií v jedné předaleké galaxii a úprku šrotu spojeného s hledáním Země o moc jinak :-) Možná by obratněji manipuloval s postavami, ale zase v Heroes není žádný "velitel frakce A" a "velitel frakce B", Bob se moc počítat nemůže, když musí jet chytit Claire sám :-) Heroes by šlo srovnávat s X-Files, Threshold a Lostem, ale ne se space operou. Co už každému vyhovuje, to je na jednotlivém vkusu; ale není pochyb, že Heroes patří obecně mezi nejlepší věci, které se nyní vysílají celkově ;-)

Což mi připomíná, když se v tom tak orientuješ - nemá Tim Kring nějaké podcasty, blog, vysvětlující dokumenty nebo tak něco, k ději a episodám? Moc rád bych si něco od něho přečetl.
Obrázek

Příspěvek 27.11.2007 15:09:31
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2x10 - jedním slovem: slabé
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 27.11.2007 15:14:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak musím říct, že dnešní díl je docela slabota. Opět se ukazuje, že Micah + Niki jsou tam naprosto na nic. Tedy pokud Moničin únos nebude mít nějaký vliv na konečný děj.
Aspoň, že pohnuli s těmi dvojčaty a doufám, že Sylar zabije i Mayu, ta holka je totiž docela pitomá.

Ale jestli teda tohle má být předposlední epizoda, tak jak to pak chtějí nacpat do jedné epizody?
Myslím, že nedostatek interakce mezi starými postavami, je to, co tomu trochu chybí. Claire a její truchlení po otci tam sice zapadalo a to, jak skočila po Elle se mi vážně dost líbilo. Konečně Claire zase začala být víc než jenom ufňukaná panenka.
Kde je Matt, kde je Nathan a proč ty postavy nějak nedají dohromady? Nevím, nějak to po minulých skvělých epizodách trochu roztahali. A začínám se toho přetočeného finále trochu bát. Opravdu doufám, že na budou moct dotočit zbytek sezóny a dát ji aspoň na jaře a trochu tam některé věci dovysvětlit. Leda by jedenáctá epizoda měla nějakou extra délku, ale o tom docela pochybuju.
Peter se imo chová naprosto pitomě celou sérii. Je to jako by z pamětí ztratil i kus mozku. Adamovi bezmezně věří, ani ho nenapadlo jít najít svou rodinu a ani ho nenapadlo si přečíst myšlenky Adama, když střelil tu Victorii. Zabil ji, no a co? Nevím, Peter je hodně takový nestabilní, a nevím, jestli je to schválně, nebo neúmyslně napsané, každopádně je to na hlavu. A můj čistě subjektivní zaujatý názor-zaměřili se na špatného Petrelliho. :)

No, prostě jsem trochu zklamaná, ale celý dojem mi to nezkazí. Jedna trochu slabší epizoda mezi dvaceti výbornými, to se přežije. :D A myslím, že nám prozradili, jak zabít Adama. Useknout mu hlavu :)

Raynor:Tim Kring nevím, ale Greg Beeman má blog, kde taky rozebírá epizody:
http://gregbeeman.blogspot.com/

Promo k příští, zatím poslední epizodě (this sucks :( )
NBC promo:
http://uk.youtube.com/watch?v=y4tVtYeCOxU

Canadian:
http://uk.youtube.com/watch?v=f8hqPFX-v_c

Toto je spoiler!!!:
Two heroes will fall? :? Asi tak hádám, že jedna bude Niki, ale ten druhý? Snad ne Nathan nebo Matt. Možná nás jenom tahají za nohu a z těch, které ukázali, to nemusí taky být vůbec nikdo. Ono se dá těžko definovat "hero", když Elle měla být "bad guy", ale teď obrací...takže kdoví? Nechci ztratit nikoho z původní sestavy, i když Niki mi přijde zbytečná a Claire s Peterem mě letos dost štvou, tak dynamika původní sestavy byla super a neměli by to ničit.

Příspěvek 27.11.2007 19:25:52
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl celkem nic moc, ale konec, poslední 3 minuty stály za to a poslední scéna jak
Toto je spoiler!!!:
Hiro běží proti Peterovi to bylo skvělý a ano, Syler je už u moly...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 27.11.2007 19:33:29
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nooo, tak ty trailery vypadají dobře, jenže kdo má poté vydržet to čekání? Tohle opravdu sucks....

Jinak v tom kanadském říkají FALL FINALE, ne season finale, takže vzhlížím k obloze... :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 27.11.2007 20:14:19
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak podle tohohle by se mohli dohodnout:
http://www.deadlinehollywooddaily.com/dare-we-hope-a-deal-has-been-struck/

Ale je to Hollywood, tak kdoví, co si můžou ještě vymyslet. Ale snad, doufám, se dohodnou. Držím palce i na nohou.

Příspěvek 27.11.2007 23:02:45
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Pokud tohle má být opravdu předposlední epizoda, tak nevím, ono ani s tak velkým počtem postav to snad během jednoho dílu nejde uzavřít...jak už bylo řečeno, mně tam taky Micah s Niki moc nesedí, je to úplně jiná dějová linie, možná tak drobet spojená přes společnost (nebo teda přes Mohiho)....to že Bennet neumře jsem tušil celou dobu (teda umře, ale zase ho oživí :D) jen nevím co s ním, jestli na konci nějak uteče a bude se snažit zničit společnost, tak už mi to přijde jako klišé, ale jinak nevím, jestli do konce bude ležet na posteli a pak ho zachrání Clare? :D Ten jed, pokud to budou chtít scénáristi utnout, tak by ho mohli vypustit, ale podle koncepce seriálu očekávám bohužel opět štastný konec...no závěrečná scéna Hira s Peterem, přemýšlel jsem co by mohl použít Peter za schopnost, ale nějak mě nic nenapadá, jinak to vypadá dost bláhově, jak na něj ten Hiro běží, imo neměl by šanci...
Jinak mě tak napadá ještě jedna věc, když má někdo schopnost jako Hiro (nebo i teda Peter), tak ta schopnost asi nefunguje na člověka, který ji taky má, nebo myslíte že je třeba možnost, že si můžu vybrat člověka, kterého "vytrhnu" a na toho to zastavení času nebude platit? - tomu by zas nasvědčoval "incident" s Isakem v metru...
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 28.11.2007 09:58:20
Major General
Major General

Odpovědět s citací

2x10
Toto je spoiler!!!:
Alejandro naprosto zbytečná postava. Byl tam jen proto, aby mohli být dva a aby mohl Sylar někoho zabít :roll:.
Peter je pitomec prvního řádu.
Adama mi asi zabijí, což mě moc nepotěší. Netěší mě ani to, že je to opravdu bad guy se vším všudy :?.
Naprosto trapný náběh Hira na Petera...proč tohle sakra furt dělá???
Copycat a Micah - doufám, že se to k něčemu bude vztahovat, jinak ...mno, maj nějaký problém. Micah snad běžel za mamčou, která by je mohla srovnat. Copycat se mi jako postava docela líbila, ale v příběhu mi celkově přijde dost zbytečná.

PředchozíDalší

Zpět na Heroes