Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Spoilery Stargate Revolution

Stargate Revolution

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 19.11.2007 19:22:19
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No už jsme dost off-topic, ale začala jsi ty. :) A co se týče Teal'Ca a katany. Myslím, že to dramatizuješ. V Americe se stal případ, kdy policista (nebo někdo jiný?) nastřílel do maníka asi šest ran z magnumu. Ten to v pohodě přežil a ještě se dokázal bránit. Když přijela sanitka tak do ní normálně nastoupil a odjel. A to to nebyl Jaffa a nebral tretonin. Já si myslím, že zase až tak nemožné to nebylo. Přehnané? Asi ano. Ale k smíchu? Pro mě ne. Prostě to je největší Jaffa, co kdy snad žil a navíc mohlo sehrát svou roli prosté štěstí. Navíc je to sci-fi a to si může dovolit nereálné souboje... A upřímně raději budu "až moc velký nadšenec", než skeptik co kroutí očima nad každou novinkou o SG-1. :wink:

Příspěvek 19.11.2007 20:22:39
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Opět nechápu jak si přišla na to, že Tealc odešel po svých. K Arkhadovy ho dotáhli a když ho zabil (Uznávám že s tím mečem to už bylo moc) tak se složil. Asi sme se oba dívali na jinej díl... :roll:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 19.11.2007 20:37:07
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Promiňte, jestli budu (zase) moc vstahovačný, ale vždyť se furt dohadujete o tom samým, jako co jsme řešili už milionkrát. Někteří mají k současné SG výhrady větší, někteří menší, někteří ji nekriticky obdivují a jiní na ni nenechají suchou nit. Nakonec se všichni shodnou, že chyby tam asi jsou, ale jedni se na to jsou schopni láskyplně dívat i tak a jiné už méně.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 19.11.2007 20:48:46
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Balial píše:
Opět nechápu jak si přišla na to, že Tealc odešel po svých. K Arkhadovy ho dotáhli a když ho zabil (Uznávám že s tím mečem to už bylo moc) tak se složil. Asi sme se oba dívali na jinej díl... :roll:

Jo, to je možný, když jsem ten díl vypnula, řekla jsem si, nikdy více :D Viděla jsem ho jenom jednou. Takže je to asi pravda, každopádně pro mě to opravdu nebyl moc povedený díl.

A omlouvám se za ten OT, asi jsem chtěla původně jenom něco vysvětlit a nějak se to zvrhlo :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.11.2007 21:09:39
anda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hlavně že bude třetí film ne :D ,je to už jedno u čem 8)

Příspěvek 19.11.2007 23:39:22
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor: Máš pravdu. (Jsem zvědav, jestli to někdy budu číst i z tvé strany :) )

Je to i má vina. Měl jsem respektovat, že pro někoho je prostě SG-1 už okoukaná po všech stránkách a nesnažit se oponovat, když to stejně nemělo žádný smysl... Takže se též omlouvám za off-topic. :wink: :oops:

A abych se tedy vrátil k tématu, tak ten nápad s invazí Wraithů do naši galaxie není vůbec špatný. Mohli by to propojit s SGA ať už přímo a nebo nepřímo. To jest, že by třeba během páté řady v SGA Wraithi zjistili, kde leží Země a týmu SGA, zaneprázdněným bojem s Replikátory, by se nepodařilo je zastavit. A na to by navázal film SG-1, kde by se museli vypořádat s flotilou lodí, které začnou sklízet planety naší galaxie. Do toho by mohli zamontovat třeba Keloňany a Jonase nebo Habridan a to by byla jízda... :)

Příspěvek 20.11.2007 18:35:00
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak na třetí film se docela i těším. (Možná to bude tím, že ještě nejsou žadné spoilery :) no nic)

Každopádně doufám (jak tu psala většina z přispěvatelů), že vrátí nějakou starou rasu/y (Já osobně ze všeho nejvíc bych si přál návrat Aschenů), jelikož cpát tu nějaký nový. No nevím, to by hned mohli obnovit seriál.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 21.11.2007 01:40:09
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Myšlenka třetího (čtvrtého) filmu se mi rozhodně zamlouvá. Nějaký crossover by mohlo být velmi dobré téma. Anebo pak nějaké ty nedořešené věci, kde by právě nějaké z nich mohli pěkně proplést tak, aby to dávalo smysl a hlavně, aby to bylo zábavné (nemyslím legrační, ale prostě, aby to bylo dobré).
Co se týče postav, pokud se SG-1 zase zúží, tak to mi rozhodně vyhovovat nebude. A zvlášť, pokud by se jednalo o Daniela (a se Sam by to taky nevyhráli, ale o tu se momentálně nebojím). A ne, děkuju. Zúžení na Mitchella a Valu, tak s to si strčte ... za klobouk :roll: .

Mmch., hodnotit SG epizody se dá několika způsoby. Např v rámci SG - kdy ta nejhorší epka bude mít jedna (nebo nula) a nejlepší deset. Anebo v rámci celkovém, kdy by stupnice hodnocení byla stejná pro SG i pro Esmeraldu :). Já osobně preferuju něco mezi (spíš k celkovému) - problém u celkového je, že můj nej seriál dostane příliš vysoká (a téměř stejná) ohodnocení a nedá se to moc porovnávat v rámci ostatních SG epek ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.11.2007 10:29:31
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak sice o tom tretim filmu vubec netusim, o cem by mohl byt...
Mohl by to byt film na motivy spis SGA nebo SG-1, protoze ten uz ma de facto tri filmy, kdyz pocitam ten z roku 1994 jako pilotni.

Z ras bych tam dal bud Ascheny nebo Furlingy. Prvni jsou zmetci, co se tvari neuveritelne lidumilne :lol: a o druhych nikdo nemuze rict ze nejsou z SG-1 :D

Příspěvek 28.11.2007 13:38:03
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tipovala bych spíš, že to bude mít něco společného s SGU (teda za předpokladu, že bude :roll: )
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 28.11.2007 15:40:25
MUR Airman
Airman

Odpovědět s citací

O čem by mohl být další film, osobně si nejsem jistý jestli se budou scénáristi pouštět na tenký led a vymýšlet nějakou novou nepřátelskou rasu. Takže podle mě buď použijou replikátory - a to buď staré nebo ty novější z pegasa nebo wraity a nebo ještě goauldi neřekli poslední slovo - kdo ví. Teď mě napadá jak dlouho může Oma bojovat s Anubisem - to taky nebyl úplně uzavřený příběh!!!

Příspěvek 28.11.2007 16:13:00
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak to teda uzavreny pribeh je 8) pokud si neposlouchal, tak nemuze vyhrat ani jeden, protoze by ostatni toh odruheho znicili a pro povznesene je cas bezvyznamny,takze delat film ktery by casove nezapad dal jak 5 let za konec serialu o anubisovi je unreal:)

offtopic: Musim se klenotky zastat, SG-1 je vazne slaba. na posledni pulku sme se dival jenom kvuli grafickym efektum a ptze sme chtel vedet jak t odopadne. No graficke efekty v uneding me zklamaly totalne,staticke simulace dobre,ale ty vybuchy co pouzivaji uz od 5.serie jsou fakt trapne. A ten konec stal taky za prd. Beru ze udelaji film aby dovrsili linii s Ori,druhy film taky jeste jde,precejenom jack je jack,ale 3.film?OMFG LOL. Klenotka ma proste pravdu.) jenom prihazuju

EDIT: Necituj příspěvek hned nad tvým. RomanArts

Příspěvek 28.11.2007 18:01:32
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

hmm, osobne si myslim, ze oneil byla dobra postava ale lepsi byl richard dean jako macgyver :D (jako malej sem to fakt zral) nicmene abych se vyjadril co ocekavam od tretiho filmu nejsou ani wraithove ani ascheny (ty fakt moc nezeru), kazdopadne by mohli rozstipnout tajemstvi furlingu (to jako by bylo hodne zajimavy), rad bych videl noxi, kluky prtavy; a ty tollani taky zustavaj nedoreseny....

Tezko rici, stejne to muze dopadnout nakonec uplne jinak a ten film bude o supermegagiga vyspelejch zlounech, kteri budou zniceni behem hodiny a pul zmacknutim knofliku n e b o jim daniel vysvetli, ze zabijeni milionu lidi neni moralni...

Neb se tohoto tvurci vyvaruji...

MUR píše:
Teď mě napadá jak dlouho může Oma bojovat s Anubisem - to taky nebyl úplně uzavřený příběh!!!

Ja si myslim, ze to prave uzavreny bylo, nevypliva z toho jenom to, ze Oma bude bojovat donekonecna nebo dokud se antici nesmiluji, ze uz by to stacilo (a nekolik let je docela malo, nereknu, treba milion let nebo nejaka takova astronomicka cifra), ale i zaroven to, ze kdyz dannyho sejmou, uz ho nikdo nebude moci povznest...

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej tlačítko upravit. RomanArts

Příspěvek 12.12.2007 00:59:15
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Takze muj navrh na treti film, ktery bych urobil, kdybych byl miliardar, a vysolil na to v pohode trojnasobek castky nez kolik stal Titanik :lol: :lol: :lol: :lol:

- Grafika by byla totalne mnamozni, nejspis bychom najali cely Crytek at montuje efekty z CryEnginu2 do filmu, kazda castecka prachu perfektne vykreslena, takze prave jsem spotreboval pulku rozpoctu na megaultrahypersuper grafiku a efekty :wink: :D

- Herce bych dal nejake docela nezname maniky, co ale maji dobre xichty, zadny Arnie ani Claudia Schiffer, co se prekvepive zabuchnou a za 5 minut kecani dostanou dvacet mega honorar, to vubec, at tahnou socky rozmazlene hollywoodske vsecky.

- Scena na zacatku nas uvede, jako Half-Lifu, proste klidek nez vypukne peklo.

- Pak je to monotonni, masakry, krev, streva, chrupavky a to toho mlynku jeste hodit nejaky srdceryvny a tvrde filozoficky pribeh, aby nebyly kecy ze je to o nicem, proste si vymyslite nejakou adventurni capinu.

- Mate licenci, za kerou jste vysolili dalsich slusnych par mega, takze tam muzete hodit co chcete. Nepritel musi bejt znamy a i pribeh chapatelny a jasny, ale vzhledem k diram a nejasnostem ve svete Stargate tam muzete hodit cokoli, i rasy "co se odmlcely" (Furlingove, Tollani, Noxove, Ascheni atd.), nejlepe vykrast dej kombinaci treba BSG a Babylonu 5 nebo cosi kycoviteho na bazi blboAndromedy.

Takze - byl by to podle vas treti film, dokonaly, dle vasich predstav??? :D :D :D :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.12.2007 09:07:05
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: promiň, ale budu vošklivej. To, cos tu právě napsal je blbost. Co třeba napsat o čem by to bylo, nějakej nástin děje. To by bylo docela fajn. Jinak mi to vyznělo, že to spíš napsal člověk, kterej jetotálně zfetovanej. Doporučuju míň smajlíků a víc přemejšlet. Nic ve zlym :wink:

Příspěvek 12.12.2007 09:19:25
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

"vyjímečně souhlasím s g.o.dem" :shock:

Jinak abych nebyl uplně offtopic - myslim, že by bylo dobrý dořešit ty rasy s minulejch epizod - docela by mě zajímalo co se stalo s Tollány(jsem teďka částečně ovlivněň s SG Odyssey - tak bych je tam rad viděl) :D , pokud jde o Wraity, tak rozhodně nejsem proti 8)
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 12.12.2007 09:25:15
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nejsem Malozzi a jeste by me rozcililo, ze to nemuzu natocit :wink:
Jen jsem dal nastin toho, co by bylo idealni SG film, aby vetsina byla spokojena a nikdo prilis nedrzkoval z vysledku.
A ano bylo to udelano z recesniho mysleni, ale neurazejte me, moje silenstvi je ciste prirodni :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 12.12.2007 09:28:46
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vlad Dracul:

Jestli to bylo pochopeno jako uražka, tak se omlouvam - nikdo se tě nesnažil urazit :wink:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*World of Warcraft

Příspěvek 12.12.2007 09:51:26
Daffon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tollani??Ved boli rozsekany Goauldami niekde v 5.serii aj na konci dielu volali o pomoc ale bolo prerusene vysielanie, ja by som tam supol tych Gedmarov tusim sa volali-co premienali celu planetu na to aby tam mohli zit oni.. :wink:

Příspěvek 12.12.2007 11:57:45
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

no.7 píše:
Vlad Dracul:

Jestli to bylo pochopeno jako uražka, tak se omlouvam - nikdo se tě nesnažil urazit :wink:

Kdyz blbe pochopis srandu, urazis :lol: :lol: :lol:

Invaze - 41. část

Příspěvek 12.12.2007 12:18:42
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Mno, tak ještě před chvílí jsem ani netušila, že nějaký třetí film bude (šmarjá, co jsem to za fanynku :shock: ). Díky za to. No a mě by se nejvíc líbil nějaký Crossover SGA a SG1, hodně Shepparda (nejvíc!!! :D ), hodně Mitchella a Daniela, starý dobrý Jack, Samantha a Vala a Tealc, McKay nesmí chybět, Ronon by si taky místečko zasloužil:-) (Teyla ne!). Líbili by se mi Wraithové, protože to jsou moji nejoblíbenější záporáci, ale takovej Baal by taky nebyl špatnej, protože ten má fakt styl. :D :D V podstatě je mi to jedno, hlavně, že něco, protože SG1 jsem obrečela, neboť je super a poslední dvě série byly vynikající (stejně jako ty předtím). No, takže tak:-).

Mno, já chci vlastně další řadu SG1!!! Se Sheppardem:-). :D :oops:
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 12.12.2007 12:19:38
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vlad Dracul:jako:
*World of Warcraft

Příspěvek 14.3.2008 21:26:29
RobColonel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Mno, tak ještě před chvílí jsem ani netušila, že nějaký třetí film bude (šmarjá, co jsem to za fanynku :shock: ). Díky za to. No a mě by se nejvíc líbil nějaký Crossover SGA a SG1. :D :oops:

Tak tohle by rozhodně stálo za to. Te'd už jenom dokopat scénaristy a bude to OK :D . Mě se strašně v Atlantis líbil díl Return Part I, jak tam Sheppard hazel šipky v SG uniformě.. Takže ja bych to viděl takhle Sheppard -> dočasná výpomoc na zemi -> člen SG1 , Carterová ->dočasná velitelka Phoenixe
Naposledy upravil RobColonel dne 15.3.2008 20:17:55, celkově upraveno 1

Příspěvek 14.3.2008 23:29:19
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Mno, tak ještě před chvílí jsem ani netušila, že nějaký třetí film bude (šmarjá, co jsem to za fanynku :shock: ). Díky za to. No a mě by se nejvíc líbil nějaký Crossover SGA a SG1, hodně Shepparda (nejvíc!!! :D ), hodně Mitchella a Daniela, starý dobrý Jack, Samantha a Vala a Tealc, McKay nesmí chybět, Ronon by si taky místečko zasloužil:-) (Teyla ne!). Líbili by se mi Wraithové, protože to jsou moji nejoblíbenější záporáci, ale takovej Baal by taky nebyl špatnej, protože ten má fakt styl. :D :D V podstatě je mi to jedno, hlavně, že něco, protože SG1 jsem obrečela, neboť je super a poslední dvě série byly vynikající (stejně jako ty předtím). No, takže tak:-).

Mno, já chci vlastně další řadu SG1!!! Se Sheppardem:-). :D :oops:

mno ale pokud to vidíš takto , tak to je špatné :-D
protože kdyby dali do jednoho týmu Carterovou a McKaye tak jim to vyřeší vědecké problémy do 5ti minut , Teal´c a Ronon by postříleli všechno co by se hnulo...........Daniel, Teyla a Vala by jim k tomu přednášeli úryvky z dějin , mno a Sheppard ,O´neill a Mitchell jsou ti blbý , ti by delali co by se jim reklo :-D

mno prostě by nikdo nemel sanci :-D

Příspěvek 07.7.2008 17:36:55
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak co, lidi. Už něco víte ohledně toho novýho filmu? Nějaký spoiler, děj, obsazení postav nebo alespoň název? :cry:
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery