Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Spoilery Stargate Revolution

Stargate Revolution

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 19.11.2007 07:58:20
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Michael Shanks sdělil, že Brad Wright poskytnul MGM hrubý nástin příběhu třetího SG-1 filmu. Bohužel se to zatím nehýbe dál, protože ačkoli je Kanaďan, je členem WGA, stejně tak i R. C. Cooper. Takže dokud stávka neskončí, tak to bude stát, leda, že by to začal psát někdo jiný.

Můžeme tedy začít s dohady na tradiční téma: O čem to sakra bude? :) Mě teda docela překvapilo, že už na tom, sice zběžně, pracovali. Přece jenom říkali, že to bude záviset na úspěchu dvou filmů, ikdyž je pravda, že si to stejně koupí spousta lidí bez ohledu na kvalitu( která bude doufám dobrá) snímku (včetně mě :D)...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 19.11.2007 08:10:21
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Když už si zabili jednotný děj (dammit! Jak epicky by vypadala Ori válka ve třech filmech!), tak doufám, že se vytasí s nějakým otevřeným dějem z SG-1, od Tollánů po Obry. ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 19.11.2007 11:16:02
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

V tom třetím filmu už by teoreticky neměla být Sam pokud se nepletu. Pokud tedy bude navazovat časově na ty předchozí. Tak, že by to bylo něco volnějšího ne přímo o SG-1? Nebo SG-1 bude jen opět ve čtyřech.

Příspěvek 19.11.2007 12:31:15
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

IMO má Amanda přítomnost jistou, je tuna způsobů jak její přítomnost obkecat (nebo vůbec nevysvětlovat) i když vede Atlantis ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 19.11.2007 12:41:10
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak, že se bude točit i třetí film je samozřejmě moc dobrá zpráva. Co se týče toho, že pracují na třetím filmu a přitom ještě ani nevyšly první dva, tak jsem četl, myslím že to byl rozhovor s Robertem C. Cooperem, že první dva filmy se už zaplatily z předprodeje. Takže to může být důvod, proč si jsou tak jistí úspěchem... Co se týče stávky, tak ta možná skončí už příští týden. Mají se prý sejít obě strany a pokusit se to urovnat a myslím, že obě strany budou nakloněny rychlému řešení, protože všem a hlavně studiím a TV stanicím unikají miliony mezi prsty...

Teď o čem bude. Tak za těch deset let v SG-1 vytvořili tolik příběhů, které zůstali více či méně nedokončené, že opravdu není problém natočit dvacet filmů vycházejících ze seriálu. Jak už napsal Raynor, tak třeba Obři, Tollání, já bych k tomu přihodil tajemství Furlingů, Jonase Quina, Esheny, Noxe, klidně by mohli vrátit Asgardy s tím, že ta osudná událost z Unending byl jen nějaký zastírací manévr :) a nakonec bych nadhodil nějaký obrovský crossover s Atlantis, kdy by třeba přišla SG-1 pomoct s Wraithy nebo Replikátory a nebo by pro film vymysleli nějaký jiný důvod, proč by měly tyto dva týmy spolupracovat. Ale nesměl by to psát Brad Wright, protože možná píše dobře SG-1, ale z epizody Pegasus Project je opravdu zjevné, že o postavách z SGA nemá šajn. Jo, kdyby takový crossover napsal Martin Gero, to by bylo jinčí kafčo. :wink: No a je toho spousta. Jen doufám, že vždy budou vycházet ze seriálu, jako v případě prvních dvou filmů a nebudou se pokoušet vymýšlet nové záporáky a události, čehož jsou schopní...

Co se týče Sam, souhlas s Raynorem. Taky bych se vsadil o cokoliv, že i ve třetím filmu bude. V tom, že velí Atlantis nevidím žádný problém. Takový Worf byl taky na stanici DS9, ale vždy, když se natočil další film TNG, tak si udělal čas a připojil se ke své bývalé posádce. Samantha bude stejný případ. :wink:

Příspěvek 19.11.2007 14:47:42
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

nechci bej OT , ale nebude ten film uz ctvrty je pilotni pak ark of truth a continuum tudiz tento bude ctvrty

Příspěvek 19.11.2007 15:15:14
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Úvodní film nebyl s SG-1... :wink:

Příspěvek 19.11.2007 15:32:51
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No, tak mě by se třeba líbilo, kdyby se do naši galaxie dostali Wraithové a SG-1 by se je snažila zastavit...
Jinak taky si myslím, že Carterová tam bude. Pokud vím tak v některých dílech SGA není vůbec, tak co když je v té době zrovna na Zemi v SGC? :D
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

Příspěvek 19.11.2007 15:38:15
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

HAck píše:
Úvodní film nebyl s SG-1... :wink:

to neva byl tam jackson a oneil

Příspěvek 19.11.2007 15:42:50
BravoJonny Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mne se bude odehravat v galaxii Pegas a bude to neco s Atlantis.
Ale vsechno sou to jen spekulace. :D

Příspěvek 19.11.2007 16:03:35
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak oni ten film, tak odkládaj, aby mohli napsat novej film, to je teda dobrý, mno :cry:

Ten první film byl sice Stargate, ale byl samostatnej...a pak se někdo rozhodl to rozvést do seriálu a není tam žádnej herec, kterej hrál i v tom seriálu (myslím)...

A Pegasus Projekt byl náhodou dobrej, dobrej nápad to byl, propojit poprví pořádně SG-1 a SGA :P
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 19.11.2007 16:30:27
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ale je, v Scara a jeho otec hrali i ve filmu a pak do 6 řady ze serialu, sice nebyli v sg častlo ale hrali tam

Příspěvek 19.11.2007 16:37:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nápad to sice dobrý byl, ale postavy SGA tam naprosto zmršili. McKaye vrátili někdy do dob 5. série SG1, z Carterové tam udělali s prominutím arogantní slepici, Sheppard byl jako pejsek běhající blahem kolem Mitchella....
Nějakému crossoveru bych se určitě nebránila, ale ať to proboha napíše Martin Gero nebo Allan McCullough nebo kdokoliv, kdo má zkušenosti s psaním SGA i SG1 a zároveň umí napsat dobře postavy. Nebo mu nedělá problémy si trochu "nakoukat" jak jsou postavy psané jinde.
Většina postav v SG světě sice postrádá vývoj, ale přece jenom trochu posun tam je a když je někdo napíše naprosto mimo, je to znát.

Jen ať nevymýšlí dalšího nepřítele a radši dořeší třeba Ascheny nebo Tollány, Noxi a tisíc těch dalších ras a zápletek, které nedořešili.
Stejně si myslím, že Ori mohli věnovat aspoň ty první dva filmy. Takhle to dořeší, že Daniel zmáčkne tlačítko a všechno bude OK :roll:
A spíš než o přítomnost Carterové bych se bála (no, já bych se nebála, mně je to fuk, kdyby tam z SG1 zůstali jen Mitchell a Vala, bylo by to fajn :)) o Daniela. Michael Shanks přece už v případné 11. sérii být nechtěl a myslím, že věnovat se SG1 další rok se mu moc chtít nebude.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.11.2007 17:16:33
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
A spíš než o přítomnost Carterové bych se bála (no, já bych se nebála, mně je to fuk, kdyby tam z SG1 zůstali jen Mitchell a Vala, bylo by to fajn :)) o Daniela.

Tady bych si dovolil podotknout, že nebýt Jacka, Sam, Daniela a Teal'Ca, tak by ani nikdy nebyla naše milovaná Atlantis, nemluvě o SG Univers. Jestli si někdo zaslouží být v SG-1 filmech, tak jsou to právě tito čtyři. Nechat tam jen Valu a Cama? Mám je oba rád, ale v podstatě nastoupili do rozjetého a úspěšného vlaku a teď by měli dostat vlastní film bez té pravé SG-1? Tak to si nemyslím. :wink: A btw. bych s tím Danielem a tlačítkem dočkal času. Nakonec to může být úplně jinak...

Příspěvek 19.11.2007 17:21:40
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

SGU ještě ani není :wink: Jo, bez SG1 by nebyla SGA, ale deset let koukat na stejné lidi je pro mě osobně trochu unavující. Cítím to tak asi jako jediná ze sta lidí, ale prostě to tak je. Takže kdyby byl Stargate film jenom třeba s půlkou osazenstva? Nevadí! Vždyť Babylon 5 točí filmy dodnes a v posledním byli jenom dva herci z původní sestavy. Neviděla bych v tom zase takový problém, kdyby tam někdo z původní SG1 nebyl. Sice se to jmenuje SG1, ale vždyť i členové týmu se můžou měnit, ne?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.11.2007 17:22:38
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...kdyby tam z SG1 zůstali jen Mitchell a Vala, bylo by to fajn...

No to už rovnou můžeš napsat, že chceš další film či řadu Farscape :lol:

Příspěvek 19.11.2007 17:28:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

RomanArts: Je to tak vidět? :lol:
Vím, moje názory na SG1 jsou poslední dobou poněkud extrémní, ale myslím, že za to můžu vděčit druhé půlce 10. série, a děsným epizodám Talion a Unending, které mi už naprosto vzaly chuť na SG1 koukat. Je to smutné, když pomyslím, jak jsem SG1 kdysi milovala. :(
Osobně doufám, že mě to snad do filmů pustí a budu si je moct užít, protože tohle je zlé :)

Příspěvek 19.11.2007 17:37:46
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Je to vidět :wink:
Mě se třeba zrovna epizody Talion i Unending líbily, ale to je věc názoru a vkusu. Každopádně se na třetí film moc těším, vlastně nejdřív se těším vůbec na ten první :D

Příspěvek 19.11.2007 17:51:04
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: No vidíš a já je mám zase čím dál raději. Možná je to trochu extrémní přirovnání, ale mamku znám už přes dvacet let a unavující mě to nepřijde. :D Jinak mám asi "děsný" vkus, ale stejně jako RomanArtsovi, se mi Talion i Unending líbily, i když třeba k Unending mám výhrady. Ale to sem nepatří, že. :wink: A jak je to u Babylonu, to mě upřímně vůbec nezajímá. Naopak tam mě štvalo, že odešly jisté postavy. Nepotrpím si na čachrování s postavami, které mám rád. Což je prostě tvůj problém, protože je nemáš ráda (případně jsou pro tebe "unavující") a tak ti je fuk, jestli tam budou nebo ne. (Což ač se snažím sebevíc nikdy nepochopím :( ) A když se budu chtít podívat na film vycházející ze seriálu Stargate SG-1, tak budu chtít vidět lidi ze seriálu a ne nějakou novou SG-1 s herci co se v seriálu ukázali na jednu (Vala) či dvě (Cam) série, doplněných o dvě, tři nové postavy. Pokud chtějí vytvořit film s novými postavami, tak ať se to jmenuje jen Stargate něco a pak ať si dělají co chtějí...

Příspěvek 19.11.2007 17:59:42
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Markus: nezbývá než s tebou souhlasit. Já taky Klenotku ve vztahu k SG-1 absolutně nechápu :) Taky se mi nové série líbí. Já jsem celkově takový nenáročný divák (možná by se to dalo nazvat i tím děsným vkusem) a moje určování co je a není špatné je trošku zvláštní. U SG-1 jsem se vždycky bavil a upřímně už mi mi chybí každotýdenní 45-minutovka s nimi. Vím, že je tu SGA, ale u mně bude před ní vždycky SG-1, ať už bude SGA temná a propojená jakkoliv :wink:

Příspěvek 19.11.2007 18:15:11
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

HAck: Jo, my nenároční diváci s děsným vkusem to máme těžké. :) Já osobně v hodnocení nejdu pod 6-7/10 a do smrti nepochopím, jak někdo může dát nějaké epizodě 1/10 a označit jí za děsnou. No, ale nedá se nic dělat, každý jsme nějaký. Zase na druhou stranu máme tu výhodu, že se můžeme těšit opravdu na každý díl a nemít strach, že nás nějak výrazně zklame. :wink:

Příspěvek 19.11.2007 18:26:32
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Cam a Vala prostě k SG-1 patří at chceme či nechceme, mě tam náhodou nevadí...
Líbí se mi všechny série, ale SGA je pro mě lepší... :P

O Ori se pude pojednávat jen v tom 1. filmu ne? V tom 2. už se bude jaksi cestovat v čase či tak něco (a tam už bude O'Neill :lol: ) . Třeba ten 3. naváže na ten 2. :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 19.11.2007 18:30:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Proto nic číselně nehodnotím :)
No jo, já už asi neumím být nenáročný divák. Jsem moc zkažená těmi shlédnutými filmy a seriály a prostě čekám asi už trochu něco jiného. :dontknow:
Když se u "nejtemnější epizody 10. série" (Talion) směju, tak asi něco není v pořádku a nejspíš bych se na to neměla dívat. Chtěla jsem vidět, jak to dopadne a toho jsem se stejně nedočkala :)
Já neříkám, že mají vyházet celou SG1, jenom říkám, že když tam třeba jeden nebude, tak to snad nebude zase taková změna nebo to nebude tak hrozné. To, že mně je to fuk, kdo tam bude, neznamená, že to chci pokazit vám ostatním :wink:
Ale vím, že Michaelu Shanksovi třeba taky upravili roli v Continuu tak, aby tam moc být nemusel.

A Markusi, moje rodiče znám taky přes 25 let, a můžu už docela říct, že sice nejsou okoukaní, ale tři dospělí lidé v jednom bytě už způsobí tak trochu ponorku a nechuť. :wink: Totéž platí, v mém případě, o seriálu s deseti sériemi, kde je vesměs stejná sestava beze změny.

Ale to už se pohybuju v OT vodách
:wink:

Příspěvek 19.11.2007 18:45:00
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Ty máš na všechno odpověď, viď? :lol: Začínám pochybovat, jestli tě nějakým argumentem někdy o něčem přesvědčím. :) Prostě i kdybych se na SG-1 díval 20 let a pořád na ty samé herce, tak je budu mít pořád rád a neokoukají se mi. Jsem prostě "věrnej pes" a jen těžko se mi někdo znelíbí... A upřímně nechápu, jak se u Talionu může někdo smát, pokud má v sobě alespoň nějaký cit. Mě bylo Teal'Ca líto jak nikdy. Ale to bude tím mým děsným vkusem. :wink: A mě osobně by také nevadilo, kdyby v jednom filmu někdo z původní SG-1 chyběl, ale bavili jsme se přeci o tom, že jsi napsala, že bys tam chtěla mít jen Cama a Valu... :wink:

Jur@'s: Nějak nevím kdo tady napsal, že mu Vala a Cam vadí? I já jsem psal, že je mám rád, jen si nemyslím, že si zaslouží být v SG-1 filmech víc jen proto, že nejsou "okoukaní"... :wink: Ale hlavně Cama jsem si hodně oblíbil a nakonec i Valu, i když to chvíli trvalo... :)

Příspěvek 19.11.2007 19:04:41
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Markusi, pro mě jsi až moc velký nadšenec a přesvědčování nemá cenu :wink:
Já jsem neřekla, že je tam nechci, jenom, že je mi to jedno :wink:
A u Talionu jsem se smála hlavně ve chvíli, kdy tam Teal´C skrz krvavé zuby rval tu katanu ze svého břicha :D Ono už to, že dostal tři zásahy z tyčovky a pak v pohodě odhopkal, bylo dost...nesmyslné. Skolil tam tři Jaffy, kteří ještě navíc v sobě měli symbionta a jemu tři zásahy a meč nic neudělají? Navíc když byl pak schopný prakticky odejít po svých? Ono to nebylo směšné jako "legrační", spíš směšné, jako nesmyslné a to, že jsem se tomu smála byla spíš taková hysterie z toho, co sakra provedli s mým oblíbeným seriálem :(

Vala ve filmu být musí, bez ní by to nešlo. Když ji v 10. sérii dali do SG1, byla jsem nadšená, i když jí trochu pokazili tím, že z ní udělali "hláškaře". Ale tím jejím "muži potřebují velké hračky, aby si něco kompenzovali", mě naprosto dostala :D

Ale co jsem četla, tak v Continuu by snad měl být zase nějaký další nepřítel :roll: Takže počítám, že to budou asi řešit v tomhle filmu. I když spíš doufám, že ne.

Další

Zpět na Spoilery