Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Rasy Dějepis Antiků aneb pohled do historii všech ras SGA

Dějepis Antiků aneb pohled do historii všech ras SGA

Klady a zápory všech ras, se kterými nás kdy scénáristé seznámili.

Příspěvek 18.11.2007 20:06:31
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já doufám, že by mohli antici nepatrne zasahnout. Jako ze by uz jim mohlo dojit, ze potom co se ori zbavi poslednich nepratel - lidi, tak ze pudou po povznesenych anticich. Ne aby to rozhodli uplne ale spis jenom nejaky nepatrny cary mary... protoze mi prijde ze kdyz to cely zachrani opet sg1 tak by to bylo dost komixovy a cely by to pripominalo casopis o detskych superhrdinech...

Příspěvek 18.11.2007 20:20:24
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

ten dokument o da vinciho větroni sem přímo neviděl. ale viděl sem o tom jak stavěli tank. prostě ho to prvního napadlo. nápad dobrý. ale s tehdejšími znalostmi nepoužitelný i když by jeho šifru tehdy rozluštili. ten tank se nemohl skoro pohybovat v terénu ale zase střílel do noh nepřátel takže je slušně eliminoval. prostě jeho vynálezy byly až moc pokrokové.
o Einsteinovi a jeho teorií nemám moc znalostí takže experti prominou ale docela by mě zajímalo jak Teorie relativity ovlivnila životy milionů lidí.
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 18.11.2007 20:38:10
Matyx Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rád bych zareagoval na první stránku diskuze:
1) Pokud se Asgardi vyvíjeli 35 000 let, není to nemožné. Mluvíme tu o evoluci jakou známe mi, ale jak můžeme vědět že se určitá rasa nevyvine již od začátku alespoň na úrovni jakou máme mi teď (v reálném světě). A pokud jsou schopni přenášet své vědomí tak si představte jak by žil Einstein, Leonardo DaVinci, Paster atd. třeba 10000, jak můžeme vědět že už bysme nebyli touhle dobou na Marsu (v reálném světě)
2) Wraithové se IMHO vyvinuli prostě náhodně křížením těch brouků a Antiků. Jejich vědomí jim alespoň částečně zůstalo, narozdíl od symbiontů Goaldů se to vědomí prostě otrávilo (nejednalo se o dvě inteligence v jednom těle).
3) Wraithové celkově nemusí být zlí, mají prostě hlad, ale to už je na delší diskusi

Příspěvek 18.11.2007 20:48:38
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Hoot - Pomerne hodne, kdyz na jeho teoriich stoji cele lidske chapani vesmiru a fyziky :wink:

A Wraithove by Lidi vubec nemuseli zrat, pokud by si vyvinuli nejake energeticke organismy, z kterych by to vysavali.
Neco hodne podobneho meli Stroggove v Quake 4.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Re:

Příspěvek 09.9.2008 20:32:28
fRhy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Řikali tam, že Eratusští brouci se vyvinuli ve Wraithy (nebo jedna z jejich větví) tak, že když někoho vysáli, vzali si (ať už chtěně nebo nechtěně) kus jeho DNA, takže v období, ve kterém se odehrává SGA jsou Wraithové něco mezi člověkem a Eratusským broukem. Podle mého názoru se za několik milionů let (pokud je do té doby lidi absolutně nevymlátí) Wraithové začnou více a více přibližovat lidem, až se jednoho krásného dne Wraithi a lidé stanou téměř stejnými rasami s rozdílem v jídelníčku.
Ice píše:
3. Pokud jsem dobře koukal a poslouchal, tak se Wraithové vyvinuly z toho brouka (název mi vypad) náhodou, když asi nějakého člověka nebo Antika kousl a pak se spojila jeho DNA s lidskou (něco jak Sheppard v jednom díle). Pokud jde o jejich technologii viděl bych to na Antika, který se ale už choval a možná i vypadal jako Wraith ale pořád měl vědomosti Antiků o vesmíru a jiných věcech.
Beckett: Ztratil jsi něco?
Shepphard: Jo, mou C4.

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

mozna to tu nepatri¨,ale nudil jsme se trochu v praci tak jsme na velky kus papirove krabice si hral s pismem z netu ancients podle abecedy jsem nahodile kreslil slova a sichticka skvele utikala :D :D :D

Obrázek
" IMMORTALITY "

Předchozí

Zpět na Rasy