Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Meredithova frakce

Meredithova frakce

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 31.10.2007 13:28:31
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ahojky!
Snažím se v SGC založit Meredithovu frakci. Asi je Vám všem jasné, že to má být frakce pro McKaye. Abych mohla vyplnit přihlášku pro založení frakce, musím mít dost podpisů od fanů, kteří můj návrh podporují. Musí to být podpisy členů SGC nebo u nich registrovaných fanoušků. Pokud tato kritéria splňujete, pište mi bud do pošty na Lapiduchu ( Geroslal ) nebo na mail OravovaVera@seznam.cz
Taky přijďte na pokec do diskusního klubu Meredith. Je to na Lapiduchu pod Sci-fi a fantasy. Ráda Vás tam uvidím.
Geros´Lal

Příspěvek 31.10.2007 15:03:18
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No Klenotka se k vam urcite prida :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 31.10.2007 15:11:38
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

neprida. neni clenem sgc a nema rada slovo Meredith :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 31.10.2007 15:23:09
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jak řekl Quinix a pak, s Geros´Lal máme prostě rozdílné názory úplně na všechno :)
Geros´Lal: Asi jsem ti psala, že tady asi moc podpisů neseženeš. Z SGC je tu snad akorát Tar-ara a ta už se ti upsala :wink: Jinak my tady nejsme moc fanoušky SGC :wink: Tedy mluvím o pár lidech, o kterých to vím :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2007 16:36:17
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Quinix píše:
neprida. neni clenem sgc a nema rada slovo Meredith :)

Tak jo no :lol:

Příspěvek 31.10.2007 17:39:03
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ano, já se "upisovala" ;-). A pokud by sem snad zabloudil někdo, kdo má rád Rodneyho a je v SGC...;-). Však tu nemusí mít x příspěvků ;-).
*konec reklamy* ;-)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 31.10.2007 19:16:07
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jinak my tady nejsme moc fanoušky SGC :wink: Tedy mluvím o pár lidech, o kterých to vím :wink:

Jsem jedním z těch o kterých to Klenotka ví :D

Já je nemusím- obrázek jsem si o nich udělal na letošním FF, který jsem opustil, abych odolal pokušení říci jim od plic, co si o nich myslím... Fajn, zajišťovali akci, ale chovat se ve stylu "My jsme někdo, vy nejste nic" jenom proto, že zajistili hotel pro známé osobnosti :roll: - to musí být velmi schopní a inteligentní lidé, aby něco takového dokázali... :?

+ McKay- fajn, nevadí mi, ale nemám ho tak rád, abych se hlásil do jeho fan klubu
Naposledy upravil Jenda.SG-1 dne 01.11.2007 07:56:47, celkově upraveno 1
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 31.10.2007 20:17:06
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já bych se přidal,ikdyž ,,Meredithova"frakce je hroznej název.Kdybys napsal,co si představuješ,že by se tam dělalo,tak bych se stopro přihlásil.Ale jestli to bude only tvorba fanwebu,tak to asi né kámo.Eště se uvidí...

Příspěvek 31.10.2007 20:29:04
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Geros´Lal je *ta* :wink: A pokud vím, tak o web nejde, cílem je prostě sdružovat fanoušky a pomáhat při případné návštěvě DH v ČR. :wink: Ale to jenom říkám, co mi řekla ona :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.10.2007 21:41:43
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

UUps,pardon,omlouvám se :D ja čtu text samotnej,na avatary už moc nekoukam...Ale jo,šel bych do toho.Mohlo by to bejt zajímavý.Až David pozve Davida do vlasti,tak naše frakce bude stát v pozoru,s kytkami v rukou,a ten,kdo prohraje losování,tak zaspívá Teyla's song z Criticall mass.Snad do tý doby neumřu(stářím)

Příspěvek 01.11.2007 03:20:06
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nevidím ráda, když se SGC strká do jednoho pytle. S Jendou jsme si to vyříkali. Ale, lidi, jsme všichni fanové (u některých jedinců se dá pochybovat, ale stejně) a je tu přece snaha o spolupráci Sgap a SGC. Tohle není moc dobrý příklad :?

Frakce se mi zdá jako dobrý nápad, samozřejmě záleží na lidech v ní a jak se toho ujmou. Možná se zdá, že třeba v takové Zelenkistické frakci je mrtvo, ale občas se opravdu něco děje.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 01.11.2007 13:00:58
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Dobře, tak ne SGC, ale GC tým :wink: Třeba takový Jarmom....ale to sem nepatří.

Geser: Nevím, proč stářím? ST herci sem jezdí pravidelně už kolik let a u SG by se to taky mohlo povést. Sice mám takový dojem, že GC tým trochu stagnuje při pohledu na jejich program na GC na FFS, ale to je věc jiná. Mění se teď na OS, aby mohli požádat o peníze. Já mám ale obavu, že to stejně dopadne stejně jako s Nyklem. :dontknow:

Příspěvek 01.11.2007 20:51:30
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Na co ti rodice mysleli kdyz nasemu Rodymu dali jmeno Meredith :roll:
Ti byli hodne nezodpovedni. Spatny jmeno muze snadno zpusobit ze ho decka ve skole budou trapit a sikanovat :?

To uz mu meli rovnou dat jmeno Marion :lol: nez Meredith
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 04.11.2007 14:00:18
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale no tak. Já vím, že se jméno Meredith nemusí každému líbit. Ale je to mužské jméno. Ve velštině znamená ochránce moře, takže to není žádná ostuda.

Jo vítat Davida v pozoru s kytkama. :-) No uvidíme, jestli se to splní. :-)

S tou frakcí to zatím moc nevypadá. Pořád málo potenciálních členů.
Jo zatím by šlo nejpíš o web, sdružování fanoušků atd., jak psala Klenotka.
Zatím můžete aspoň chodit do diskusního klubu Meredith.

To je škoda, že tady SGC moc nemusíte. Neměli by jste spíš spolupracovat?

Příspěvek 04.11.2007 17:44:13
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ale zni to jako zenske jmeno :wink: Musi taky rodice myslet, jak se tomu decku s tim jmenem bude ve spolecnosti zit.

Ze Gwyneth Paltrowova dala dceri jmeno jmeno Apple (jablko) to aspon zni roztomile a zensky :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 04.11.2007 18:11:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Geros´Lal: Hlavní problém je v tom, že nás o spolupráci nikdo nežádal a my ji sami nabízet nebudeme. Jediná spolupráce, která vznikla, byla při soutěži Tau´Ri Kree . Upřímně ani nevím, jak bychom mohli pomoct.

Příspěvek 08.11.2007 13:02:58
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka: Ale je to škoda, že nespolupracujete. No snad k tomu dojde právě při pořádání conu s DH. :-)

Tar-ara: Jo záleží vždy na lidech. Aby ta frakce vůbec žila. Protože jinak to smažou.

Geser: Mám Tě na seznamu.

Vlad Dracul: Asi jsem tady v menšině, ale já mám radši jméno Meredith než Rodney. :-) Vždyť Meredith je mužské jméno! Kolikrát to mám opakovat? :-)

Příspěvek 10.11.2007 12:18:10
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Muze byt muzske, ale zni zensky :wink: Stejne jako Marion :lol:

Invaze - 41. část

Příspěvek 13.11.2007 13:57:56
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Že to zná žensky? Hm. Trochu možná. Já to ale zase tak tragicky neberu. A navíc v seriálu se to stejně moc nepoužívá.

Na Lapiduchu u Mereditha je teď hlasování o názvu frakce pro DH.

Zpět na Obecné