Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Smallville 7. serie Smallvillu SPOILERY atd pokec o epizodách

7. serie Smallvillu SPOILERY atd pokec o epizodách

Smallville by se dal opravdu stručně popsat jako příběhy mladého supermana...

Jak to vypadá se Smallvillem?

Čím dál tím lepší, od 1 řady po 7 se to neustále zlepšuje a půjde to tak dál!
11
61%
Už to nestojí za nic
7
39%

Celkem hlasů : 18

Příspěvek 07.11.2007 10:08:49
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak k tej scéně na závěr, Tomík má ve smlouvě že si ten oblek nikdy neobleče, ale od čeho jsou digitální efekty záběr letícího supermana s Tomíkovou hlavou nebude tak drahý a vždycky se dá člověk přemluvit a ten kostým si za pár prezidentů navleče....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 07.11.2007 18:18:38
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Omlouvám se Spikovi, skutečně je v názvu tématu spoilery, tak jsem to tak neměl řeřit. Sry :wink:
Jinak já jsem to bral tak, že seriál vypráví o začátku supermana jak ho známe. Je to spíš moje osobní zklamání, že to tak není. Neříkám, že je to nějaká katastrofa, ale takový z toho mám prostě pocit.

Jinak já si vždycky představovat poslední scénu tak, že Clark bude v Pevnosti, navleče si kostým a poprvé odpoletí (viz. scéna z prvního filmu). Tím jako že zakončí tu svoji proměnu a seriál vlastně skončí v místě, kdy Supermanova dobrodružství začínají. :wink:

PS: Jak může Tom Welling kostým nesnášet, když ho v životě neměl na sobě. :D A beztak mu vyrobí úplně nový. Každopádně si sem jistý, že ho v té poslední scéně bude mít na sobě. Jinak by celý seriál ztratil pointu.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 20.12.2007 17:18:22
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nejdříve malá reakce k poslednímu dílu:

Tak díl to byl skvělej, jen Clana momenty mě pěkně štvaly, ale potom co jsem zjistil že je to bizzaro mi bylo hned dobře..... Chloe a jimmmy a jejich momentky, cool. Clark zamrzlý ve své pevnosti, koukám že to martánek nějak podělal, snad se Jonz vrátí a uklidí svůj bordel, jinak jak bizzy Clark vletěl zachránit Chloe a jimmyho a chvilku nevěřil co vidí, prostě dobrá scéna. Bizzy Clark a profesor Fine to bude zajímavý, cítím podvědomě žeby nějaká aliance či se z Fine stane kladas, teším se na další díl škoda že za tak dlouho, 9,5/10

a tady music video na tento díl od jednoho z fanoušků. mě se hrozně líbí...,,
http://www.youtube.com/watch?v=SJJ8IHRWBqs

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 21.3.2008 12:04:05
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl byl naprosto fantastický!!! Celá Veritas skupinka byla složena z velmi bohatých a mocných lidí, škoda že v ní nebyli i Waynovi (Bruce aka Batman) bylo by to ješte zajímavější.... Jinak zpátky k epce, napínavá a úžasná! Líbilo se mi jak byla Lana překvapená že Chloe ví jak se dostat do pevnosti, Clark se nesvěřuje co pohled byl k nezaplacení.... Chloein a Kařin výstup v pevnosti byla nádhera. Chloe a její proslov o tom jak Clark je v nebezpečí a Jor-el stále nereaguje a až se vyjádří že miluje jeho syna a ať jí věří!!! To byla nádhera. A ano nesmím zapomenout na "Šéfa z Galactiky" jeho výkon byl k nezaplacení a když řekl On není člověk, připomnělo mi to celou otázku Cylon ano/ne... Patricia byla pěkná a kupodivu po otci i hodná , jen škoda že nevydžela déle, Lexík také nezaváhal, uvidíme až objeví ten klíč v náhrdelníku co si tak pěkně očistil, jsem zvědavej co otevře. Lionel, musím říct že sem rád že je pořád dobrej chlapec, řekněme trochu více opatrovnický, ale já s ním cítím a chápu jeho postoj, doufám že ještě uvidíme Lionela jako Jor-elova velvyslance ještě jednou s jeho cool očima..... Sečtěno a podtrženo, tohle je jedna z nejlepších, nejspíš nejlepší epizoda 7 serie a Smallvillu vůbec, tedy aspoň pro mně, dávám 9/9999998/10, vždy může přijít něco lepšího, těším se na další díl a samozřejmě na 16 kdy jsem zvědav s kým se rozloučíme, btw doufám že ne Chloe..... ale nějak po tom rozhovoru v pevnosti mám neblahý pocit aby se chudinka neobětovala pro lásku svýho života... použiji Rimmrovu hlášku z Červenýho trpaslíka: Listr:"Je to o mužským co obětuje svůj život pro lásku!" Rimmer:"Nerealistické jenom jako!!" Samozřejmě aplikovat na naší situaci....

Předchozí

Zpět na Smallville