Tak vzhledem k tomu, že si tento film našel cestu na internet už nyní, neuškodilo by mít tu i diskuzi speciálně pro něj. Tak ti co už to viděli, šup sem s názory

Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
| Děj ani finále není zase tak šokující, po Crossroads, po Gideon massacre ani ta přestřelka na civilní lodi nepřekvapí. A likvidace XO Cainovou pro změnu nedává smysl, po tom, co řekla při jídle. Boj na basestar nějaký divný ala SG-1 aneb nepřítel chvíli útočí, chvíli ne a celá ta obří loď se scvrkla na pár metrů. A nakonec nikoho ani moc nepřekvapí kdo umře a kdo ne, když je to zasazené do S2, takže nějaké rozhodování Kara vs. Kendra tak taky bylo navíc. |

Staří Centurioni i staré Raidery tam samozřejmě byly, v CGI.
| Jeden přece Starbuck přimáčkl Viper, tentýž pak prohrabábal starej Bill. S Centuriony po sobě stříleli na palubě té Basestar 1,5. |
| A ze scén se mi líbil útok na ty loděnice a samozřejmě infiltrace z vesmíru na palubu basestar. Nápad, že Kendra začala se střílením civilistů taky oceňuju. Pak nějaké drobty, jako lesbický vztah, braní drog a "Kara Thrace is..." byly taky dobré. A mladej Bill se mi líbil ve svých flashbacích, které ale zase v téhle verzi ještě nejsou. Mimochodem mi nejen hudba při infiltraci Basestaru připoměla první minuty Firefly ![]() |