Jur@'s - Stacilo trochu hledat a vedel bys, ze samotny Sokar mel STOVKY
Ha´taku, a vsichni Vladci soustavy (no ti nejhlavnejsi jako Apophis, Yu, Chronos...)
by jich dohromady dali jeste tolik a o trochu vic.
Balial - Odpovim i ja, prestoze tady nejde o diskusi jen o hadku kdo ma rad ktere rasy
1 - Ano, ale drzet velke pozemni sily je vyhoda, rozhodne mit je tim moc neztratis!

Minimalne kvuli logisticke podpore (pokud vis co to znamena)
Pokud by to bylo nutne, Goa´uldi by posilali komanda Jaffu a Goa´uldskych zabijaku s neviditelnosti na sobe, a par malych naquadahovych bomb polozenych v Hivkach na planetach

Meli dost moznosti jak se jim dostat pod kuzi, a pruzkum a vyzkum nepritele rozhodne nepodcenovali.
Ha´taky prestoze vypadaly stejne, mely nestejnou silu zbrani a stitu. Apophisovy lode bylo videt kuprikladu, ze ty jsou bojove o trochu kvalitnejsi nez lode ostatnich vladcu, a ostatni vladcove si svoje vlastni vylepseni chranili, prestoze se to neda srovnat s tim, jak si vylepsoval lode Anubis

Ha´taky jsou kazdopadne obratnejsi, strel dokzaou chrlit spoutu, na svoji velikost, a Glideru ma v pomeru na svoji velikost stejne jako Hivka
Alkeshe by bez sikovne ochrany a taktiky pilotu Glideru jiste byly sestrelovany to nepopiram, ale Hivky a mnohe Darty by se zamerovaly HLAVNE na Ha´taky nez na Alkeshe a roje Glideru, aspon ne hned.
2 - Ano, obvykle jsme videli jen Ha´taky coby vlajkove lode, ale to spis bylo, aby lod neslo presne rozeznat od zbytku flotily (ti co chteli machrovat si postavili poradnou vlajkovou lod

) a to ze Heru Ur vletel do minoveho pole u Tobinu jen v Ha´taku nic neznamena. Apophis vedel, ze kdyby neco zbytek flotily neviditelne, ho vykryje. Heru Ur by tam neletel s uplne nejlepsi lodi, pokud si byl jisty, ze se nic ze strany Apophise v minovem poli nestane. Uz nevime, treba mel zbytek floty blizko, a myslel si, ze v nejhorsim skoci rychle do hyperprostoru. U Sokara byla zminka, ze MA velkou materskou lod, jen ji neukazali.
3 - Jak jsem uz rikal. Ha´tak je porad male prditko v porovnani s Hivkou, a pri porovnani velikosti spravedlive, ma na svuj rozmer Ha´tak stejne Glideru jako Hivka Dartu (schvalne jsem okouknul fota, skoro to tak je)
Dale Goa´uldi chteli urcite z tech planet tezit, otroky i kovy a mnohe planety aby se zbavily Wraithu by klidne (aspon ze zacatku) otrocily poslusne pro Goa´uldy a jejich Jaffske armady, coz by nebylo k zahozeni. S flotilami by urcite letely i
Pel´taky se zasobami a na rozjezd logisticke podpory v Pegasu.
Invaze Goa´uldu by navic urcite zpusobily povstani v celem Pegasu, protoze Lidi jak by videli, jake maji Wraithove ztraty by Goa´uldy kdyz uz ne podporovali, tak by sami bojovali proti nim. Prvni velka sance po tisiciletich utrpeni.
Goa´uldi muzeme predpokladat by byli jednotni, protoze hlupaci nebyli, a pozdejsi "prerozdelovani" drzav je uz neco jineho. Nejdriv zlikvidovat Wraithy, pak se poprat o Pegas

tohle by Goa´uldi dost mozna udelali.