Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM NEWS: Replikátoři se vrací na Stargate scénu

NEWS: Replikátoři se vrací na Stargate scénu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Naposledy upravil Harry256 dne 05.7.2008 08:01:52, celkově upraveno 1

Příspěvek 18.10.2007 09:27:49
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, furt víme velké nic, tyto informace si můžou strčit někam, já chcu ten film, hned teď :) Každopádně ten krvavý souboj Mitchella se asi bude líbit spousta lidem...(Ahoj Tar-aro :D )

Pro ty, kteří se stále drží na židli, něvěřícně se jen dívají na obrazovku a stále a dokola si opakují větu "tohle bude děsná slátanina", prosím, ať nesoudí předčasně, jak dobře víme, scénáristé dávají vždy jen útržkovité informace a z nich nemůžeme ani v nejmenším vyvodit kompletní obsah příběhu.

Zdravím Raynora a g.o.d.-a
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 18.10.2007 10:02:14
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na ty filmy se fakt moc těším. A nevadí mi, že Replikátoři se vrátí na scénu. Však tou antickou zbraní jsme sejmuli Replikátory jen v naší galaxii, takže bylo logické, že například v galaxii Asgardů nějací přežili. (Jen škoda, že už tam nebude RepliCarter :) ) Ale pravda je, že by film měl mít aspoň dvě hodiny, aby to bylo rozsáhlejší. A na souboj Cama se fakt těším, už proto, že koordinátor soubojů z SGA je machr.

A s tou "slátaninou" musím souhlasit s Harrym. Už je opravdu úsměvné, jak lidi dokáží odsoudit film, aniž by viděli třeba jen teaser. To jak někteří odsuzují příběh The Ark of Truth a hlavně Continuum (teď nemluvím jen o SGA Projectu, ale třeba i o Lapiduchu a dalších fórech), mi začíná nemile připomínat pravověrné Trekkies a jejich přesvědčení, že Star Trek XI bude ten nejhorší Star Trek, co kdy byl. A to jen proto, že bude mít úctyhodný rozpočet, známého režiséra a bude se chtít zavděčit i netrekkiem, protože jen fandové už prostě Star Trek neutáhnou. Takže otevřenou mysl a optimismus, přátelé. :wink:

Příspěvek 18.10.2007 10:11:26
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No ono je spíš více pravděpodobné, že replikátory nějakým nedopatřením "znovu oživí, vytvoří" právě to neuvážené zacházení s Asgardskými technologiemi (já jsem docela rád, že tam tohle bude, přece jen tolik vědomostí prostě musí nadělat nejdřív hodně škody, zvlášť, když ve vedení je jeden trotl za druhým :lol: ), asi IOA bude mít svůj vlastní plán, něco se jim podělá a naši malí replikátoříčci začnou požírat Odyssey :lol: :lol: mno ale třeba taky ne, ale osobně si myslim, že Asgardé se o replikátory ve své galaxii postarali ....

Příspěvek 18.10.2007 10:18:47
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jestli se Asgardé o Replikátory ve své galaxii postarali sice nevím, ale všichni dobře víme, jak jednoduše se jejich "rasa" může obnovit. Stačí jeden nezlikvidovaný replikátor a bum, je to tady znova. Rozhodně mě jejich zakomponování do filmu nepřipadá jako špatný nápad. Naopak to opět rozšiřuje příběh ze seriálu, což je dobře...

Příspěvek 18.10.2007 10:29:22
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem téhož názoru. Scénaristi prozradí fakt málo abychom si udělaly obrázek o celém filmu.
Taky bych řekl, že se jim podaří spíš ty Replikátory znovu obnovit než aby přiletěli z Asgardské galaxie, přece jen je Asgardi zkoumali a natvrdlost IOA nezná mezí, a způsobit galaktickou pohromu asi pro ně nebude problém. :wink:
Jak už se Markus zmiňoval, tak by se mohla vrátit RepliCarter, nebylo jí dost, necht je jí vesmírný prostor lehký :cry:

Příspěvek 18.10.2007 11:08:48
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Replíci znovu na scéně? Na to jsem zvědavá. Na jednu stranu si říkám, že by je měli nechat zničené, ale na tu druhou...jsou to replikátoři. Ty já měla vždycky ráda (pokud se nejmenujou Asuřani a nečumí na tikající bombu ;-)). I když bych raději viděla jejich "znovunástup" v podobě těch, co přežili v Mléčné dráze (neříkejte mi, že zničili včechny ;-)).

U boje...doufám, že bude pěknej a Mitchella, než vyhraje, aspoň pořádně zmlátí ;-) ...ale zase, aby z něj neudělali skoro-mučedníka...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.10.2007 12:44:52
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já bych si byl skoro jistej že je vytvoří pomocí techniky Odyssey jako jedinou možnou věc k zastavení Ori armády v naší galaxii, a když sem nad tím popřemýšlel, tak to má svou logiku. Lidi se budou rozčilovat, jak nevyužívaj techniku z minulosti a když ji v této podobě použijí tak je jim to pořád nebude líbit, třeba u G.O.Da nevím jaký konec by si pro Ori armádu představoval, když ji sežerou brouci :D (super představa převora jak se marně pídí jak ty brouky zarazit ) tak mu to připadá trapný, když porazí Oráje a lidi sami tu flotilu odvolaj tak se mu to taky nebuede líbit. Někomu se prostě nezavděčí ať už to dopadne jakkoli. (Btw, kdo si ještě myslí, že ten Marrick by mohl být Goauld z Trust? )
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 18.10.2007 13:50:44
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No ja doufam ze tam nebudou lidsky replikatori s nima to uz byla nuda ty broucci sami o sobe sou good takze prosim uz zadni ldsky replikatori

Příspěvek 18.10.2007 14:08:16
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Balial píše:
(Btw, kdo si ještě myslí, že ten Marrick by mohl být Goauld z Trust?

Taky mě to napadlo, ale bylo by to moc okaté. Třeba si to budou myslet, ale nakonec to pravda třeba nebude a nějak se to zamotá. Kdo ví... :roll:

To že je Replíky vytvoří k zastavení Ori je celkem logické, ale to by v tom musel být čert aby se něco pořádně nepokazilo.

Příspěvek 18.10.2007 15:27:49
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to naprosto logické, že se zde objevijí i replikátoři, poněvadž nemuseli být jen na planetách, kde je hvězdná brána a čekat tak na smrt. Myslím, že to bylo v 10x07, kde říkali, že se ta vlana, kterou vystřelí ta antická zbraň na Dakaře ve vesmíru rozptýlí a z toho plyne, že replikátoři nemuseli bejt na všech místech kde byla vlna (+když se nepočítají jiné galaxie kde se mohli ukrývat př. Ida). Já jsem jen pro, aby zde byli replikátoř :-)

Příspěvek 18.10.2007 17:25:07
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Je fakt dobrý že se replikátoři vrátí. Nebude to alespoň tak jednotvárný boj lidí a Ori.
Taky mě napadlo co kdyby replikátory znovuoživili třeba Ori? Vždyť to jsou v podstatě blízcí příbuzní Antiků a proč by nemohli vytvořit své vlastní replikátory nebo nějak oživit ty co byly v naší galaxii aby bojovali s lidmi, kteří by zas něvěděli co dřív.

Příspěvek 18.10.2007 17:29:17
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To bude slátanina!

Nechci nikoho zklamat.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.10.2007 17:39:51
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ten film by měl mit minimálně přes dvě a půl hodiny aby to byla pořádná akce. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Naposledy upravil Anin dne 18.10.2007 17:43:24, celkově upraveno 1
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

Příspěvek 18.10.2007 17:41:35
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ale pro jen 2 :30 min rovnou bych stoho udelal novy Pan prstenu !""" 8) :shock:

Příspěvek 18.10.2007 17:42:44
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kdyby se toho ujal Peter Jackson nebo Ron Moore, proč ne.

Může to být sebevíc, ale dokud budou vypouštět jen informace typu pejsek a kočička pečou dort, bude to vést kritiky jen k jednomu závěru. Zatímco u jiných filmů a seriálů lákají lidí na efekty & nečekaně nebo pod tlakem jednající postavy, tady jde jen o efekty.

Taky mě napadlo co kdyby replikátory znovuoživili třeba Ori? Vždyť to jsou v podstatě blízcí příbuzní Antiků a proč by nemohli vytvořit své vlastní replikátory nebo nějak oživit ty co byly v naší galaxii aby bojovali s lidmi, kteří by zas něvěděli co dřív.

No ještě aby doletěli Oriwraithové z galaxie Ori a bude to komplet :lol: Chybí už jen Apophis a Anubis. Ah, moment, ti vlastně budou v Continuu.
Obrázek

Příspěvek 18.10.2007 18:29:05

Odpovědět s citací

Ale no tak, Raynore, proč ten věčný negativismus? :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 18.10.2007 18:30:09
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

vtipnéé :lol: mno to je věc názoru, já nejsejm ten typ člověka, kterej si udělá názor hned jak vidí nějakej kratičkej spoiler, kterej nemusí ani nic znamenat, vždy, když byly takovéto útržkovité informace, vždy ta daná informace byla to nejmenší, co v tom příběhu bylo. Nevim asi patříš do skupiny těch lidí, kteří se nedokázali smířit s tím, že po Goauldech přišel jinej nepřítel (tady někdo může namítat, že Goauldi, byli prd proti Ori a jak je možný se s nimi vypořádat za dvě sezóny a jeden film, odpověď ? stěžujte si i u sci-fi channelu, kdyby se SG-1 nezrušila, mohlo se pokračovat v klidu dál). Desátá sezóna byla hodně kvalitní, zvlášť její druhá polovina, což se o Atlantis řící rozhodně nedá. Ono to bylo tak vyrovnaný, první půlka desáté řady SG-1 nestála za nic u Atlantis první půlka zas byla perfektní a pak se to obrátilo :lol:

Každopádně rozhodně lepší, aby tam byli i replikátoři, než hodinu a půl čučet jen na kecání a dohadování jestli tu hlavomyslovymazávačku použít nebo ne, já jsem se spíš bál, že to bude hodně nudný, ale teď to vypadá, že by to mohlo být hodně napínavé. Lákat na efekty, to dělá snad i Atlantis - viz. trailery, samá loď, maskování atd... všude samej speciální efekt, to je snad jasný, že budou lákat na efekty. To je snad prvořadé, ne oni v trailerech daj čtvrthodinovej dialog mezi IOA a týmem, i kdyby se nějak povedlo udělat ho napínavým, každýmu to bude připadat jako nudný, proč ? protože lidi chtějí vidět efekty, o tom přeci sci-fi je ...

Příspěvek 18.10.2007 18:35:17
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Baliale, ty by sis taky občas mohl přečíst poštu ;-)

Já si nedělám názor podle jednoho spoileru ale podle pěti let zkušeností s Gejtou a podle mnoha spoilerů, které naznačují to, co naznačují. :-)
Obrázek

Příspěvek 18.10.2007 18:38:32

Odpovědět s citací

Poštu? Co to.. ahá :lol: kruciš, tohle mi nějak uniklo :D :D

Příspěvek 18.10.2007 18:52:55
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Když oni tak krásně a dokonale vyřídili replikátory tedka bych brečel jak to bylo pěkný ,ale oni je vratí jsem zvědavej jak to bude vypadat.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 22.10.2007 13:32:56
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mne to ako zlatanina nepride, pokial tych replikatorov urobia podobne dobre ako v sga, zaroven inych od toho na co sme v sg1 boli zvyknuti, tak preco nie. :D
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Zpět na SGA-PROJECT.COM