vtipnéé

mno to je věc názoru, já nejsejm ten typ člověka, kterej si udělá názor hned jak vidí nějakej kratičkej spoiler, kterej nemusí ani nic znamenat, vždy, když byly takovéto útržkovité informace, vždy ta daná informace byla to nejmenší, co v tom příběhu bylo. Nevim asi patříš do skupiny těch lidí, kteří se nedokázali smířit s tím, že po Goauldech přišel jinej nepřítel (tady někdo může namítat, že Goauldi, byli prd proti Ori a jak je možný se s nimi vypořádat za dvě sezóny a jeden film, odpověď ? stěžujte si i u sci-fi channelu, kdyby se SG-1 nezrušila, mohlo se pokračovat v klidu dál). Desátá sezóna byla hodně kvalitní, zvlášť její druhá polovina, což se o Atlantis řící rozhodně nedá. Ono to bylo tak vyrovnaný, první půlka desáté řady SG-1 nestála za nic u Atlantis první půlka zas byla perfektní a pak se to obrátilo
Každopádně rozhodně lepší, aby tam byli i replikátoři, než hodinu a půl čučet jen na kecání a dohadování jestli tu hlavomyslovymazávačku použít nebo ne, já jsem se spíš bál, že to bude hodně nudný, ale teď to vypadá, že by to mohlo být hodně napínavé. Lákat na efekty, to dělá snad i Atlantis - viz. trailery, samá loď, maskování atd... všude samej speciální efekt, to je snad jasný, že budou lákat na efekty. To je snad prvořadé, ne oni v trailerech daj čtvrthodinovej dialog mezi IOA a týmem, i kdyby se nějak povedlo udělat ho napínavým, každýmu to bude připadat jako nudný, proč ? protože lidi chtějí vidět efekty, o tom přeci sci-fi je ...