Tak už jsem se dostala domů i já

A než jsem se domů dostala, užila jsem si krásnou cestu a hodinku příjemného spánku. Konečně jsem se trochu vyspala a než se zase vyspím, tak to bude trvat ještě hodně dlouho. Ale to trochu odbočuju.
Díky, Screame, žes se mnou pendloval tak brzy a čekal, než přijedu a než nám přijede vlak do Místku. A taky děkuji, žes mě vyvedl z omylu, že město dělí řeka a ne nádraží a než jsem zjistila, že je to Ostravice, žila jsem v hrozném omylu.
Pánové, strašně ráda jsem vás konečně poznala, spojila si jména s tvářemi a než jsem tak učinila, byla jsem hodně zvědavá.
První hodinka, dvě...a půl byly sice dost .... eh, jak to říct... zajímavé, ale pak když jste se už dostavili a než jsme se pak zase rozloučili, musím říct, že jsem se skvěle bavila. Rozhodně to musíme ještě někdy zopakovat. Za 14 dní je FFS a než bude, tak bychom mohli udělat ten sraz v Hranicích. Rayi, víš, o nějakém příjemném místě?
Jinak ten fotbálek byl fakt fajn

a než jsem se rozhodla, že budu hrát za svůj tým, tak už jsme vždycky skončili. Taky dlouho trvalo, než jsme se všichni shodli, že Anna určitě trénovala a než jsme odhalili i HAcka.

Z těch LAZYho stenů a vzdechů jsem taky nemohla.

A ty hlášky typu "Vezmeš si mě?" a "A_než" *ROOOOOFL* Tak doufám, že nebude dlouho trvat, než se tady objeví ten slibovaný report a než se zase uvidíme.
A_než..... totiž Amen.
Vůbec si těchhle keců nevšímejte, mě jen něco zajímalo....zasvěcení vija. (12x
)
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"