D'Anna už ho viděla a asi ji moc nepřekvapil.
| Toto je spoiler!!!: |
| To její podivení a omluva (něco ve stylu Promiň, netušila jsem) patřilo podle mne Saulovi za to, že mu vydloupli oko. |
Takže kdo by mohl být ten poslední (nebo první?) Cylon? Dám nějaké nápady:
| 1. Komandér Adama, který to o sobě od žačátku ví. Možná se jedná o kopii původního Adamy potom, co si udělal syny, kopii která má i duši původního Adamy. Mluví pro něj to, že je schopen projekce - v jednom díle si povídá se svou mrtvou ženou. A asi ví i o Saulovi, proto ho pořád chrání a ne a ne ho vihodit. Navíc - nezdá se vám, že staroušek Adama, stejně jako Saul, je pořád při síle? 2. Starbuck - zdálo se že zemřela a teď je zpět. Navíc to proroctví, že její osud je dán a stále se opakuje. 3. Baltar - ten je schopen projekce určitě (mluví se Six). Navíc je dost nepravděpodobné že by přežil bez šrámu ten výbuch na Caprice. Zřejmě on i Six umřeli, ale při znovuoživení se jejich vědomí promíchala a tak teď Baltar má v hlavě "zlou" Capricu a Caprica "hodného" Baltara. |
Co vy na to?
Navíc mám další teorii:
| Cylonů je víc než 12, minimálně 13. 1. Ten kdo napsal lístek, že cylonských modelů je (stejně jako bohů panteonu) 12 zatajil sám sebe (jediný bůh cylonů). To by pak byl asi Adama. 2. Některý z cylonů je variantou jiného - třeba starší/mladší verze téhož modelu nebo dvojče s jiným pohlavím. 3. Poslední lidský Cylon je stvořitel lidských Cylonů, původně člověk, který si tak zajistil nesmrtelnost. Svou existenci stejně jako Posledních 5 zatajil i ostatním modelům a navíc možná sobě i jim vymazal paměť. To by byl Baltar. |