Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 8.10.2005 - SG Horizon 1x06 - Přeživší

8.10.2005 - SG Horizon 1x06 - Přeživší

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news

SGH

Příspěvek 08.10.2005 19:57:28
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ND2Kill, Arana mockrát dík za to že je další překlad SGH který je docela rychle proveden po předchozím. To abych celou neděli si jen četl. Váš překlad který bude doufám zpracován stejně pečlivě jako předchozí. Už se těším na další díl. Ps: jinak jsem zjistil že většina fanoušků SG neumý "číst" souvyslí text delší než 1 strana snad SGH změní tento postoj mladých lidí jako já, k četbě.

Příspěvek 08.10.2005 21:14:10
Arana Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Lord Hell: A já ti zase děkuju za podporu :) Je pravda, že jsme to stihli přeložit celkem brzo - je to díky tomu, že už máme v týmu tři překladatele + korektora. Už se pracuje na dalších dvou dílech. S trochou štěstí doženeme druhou sérii a pak už to půjde víceméně pravidelně po týdnu.
"Ty jsi jako Windows. Všechno se ti musí vysvětlovat třikrát a pokaždé jinak, abys to pochopila," řekl o mně můj brácha.
"Ufff. Proč zrovna já musím mít takové dítě..." řekl o mně můj táta.
"Zhyň, ty potvoro pekelná," řekl mi Víťa.
"Fakt jseš obdivuhodně hodná," řekla o mně Šárka.

Příspěvek 11.10.2005 18:14:13
Xpert Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

" neumý "číst" souvyslí text " :shock:

Příspěvek 12.10.2005 05:47:37
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem úplné nadšený z toho co jsem si početl. Je to povedený díl a pokud od poloviny mají být ještě lepší tak to opravdu vydím nadějně. Xpert ty jsi snad četl knihu typu "Pán Prstenů" musím žíct že to byla opravdu těřká kniha když to byla má druhá čtená kniha. Jinak Horizont je oproti tomu hračka pro mě asi 7H. čtení v kuse u prvního dílu a typuji si říct že někteří by to četli i pár dní (jsem jediný člověk ve třídě který přečetl knihu ne to co četli spolužáci pokud četli tak to byla poviná četba "Honzíkova cesta" na základce).
Naposledy upravil Lord_Hell dne 13.10.2005 04:47:15, celkově upraveno 1

Příspěvek 12.10.2005 20:35:51
Martin

Odpovědět s citací

1. Díl za 7 hodin? když je určeno na dvojnásobek 45 minut = 1,3 hodiny? Co jsi zač? A výmluvy typu...dělal jsem furu dalších věcí, záchod, jídlo a tak nebereme :wink:

Příspěvek 13.10.2005 04:46:22
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Martin píše:
1. Díl za 7 hodin? když je určeno na dvojnásobek 45 minut = 1,3 hodiny? Co jsi zač? A výmluvy typu...dělal jsem furu dalších věcí, záchod, jídlo a tak nebereme :wink:

Já na to mám papír, že my dělá problémy čtení. TZN. že čtu nejké slova čtu 5x než pocopím že to čtu jinak. Asi jsem to s trím časem přehnal, ale jinak jedna strana my teď trvá CCA 3-5 min a jestli to někdo stíhá během 1min nebo půl. Tak to bude nějaký Ing nebo knihomol jako můj otec.

Příspěvek 13.10.2005 12:49:27
ufoonk

Odpovědět s citací

no ja si to ctu na mobilu vecer, kdyz jedu autobusem domu, jeden dil mam tak na 2 - 4 cesty :D Jinak je to super, chte by o zfilmovat :-))

Zpět na SGA-PROJECT.COM