Ja to hram ale som v 1. vesmire inac je to celkom v pohode.
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.
já sem ve vesmíru čtyři a nevím hromadu věci třeba jak se posílá hromadná správa celý aly . Ale zato asi chápu kdy se vytvoří měsíc a to nevěděl ani kamoš co to hraje už asi čtvrt roku
když něco nejde silou tak to musí jít ještě větší silou a když se to rozbije tak byla někde vadná součástka
Nejlepší je pracovat v týmu.. když se něco podělá vždy to máte na koho svést
já sem ve vesmíru čtyři a nevím hromadu věci třeba jak se posílá hromadná správa celý aly . Ale zato asi chápu kdy se vytvoří měsíc a to nevěděl ani kamoš co to hraje už asi čtvrt roku
ja to hraju asi 4 dny a zatim furt jen vylepsuju budovi, na to jak neco kolonizovat sem neprysel, sem v tom lama
ja to hraju asi 4 dny a zatim furt jen vylepsuju budovi, na to jak neco kolonizovat sem neprysel, sem v tom lama
pls jak se udela ten mesic ? ja to hraju 14dni ale jeste nevim jak to udelat?
Hrajem to v 2. vesmire približne 3 týždne... Mesiac sa nedá obsadiť kolonizačnou loďou? Keď som kolonizoval ostatné planéty tak som tam letmo zahliadol niečo s mesiacom...
mesiac sa vytvory iba s trosiek lody, to znamena ze ked na niekoho utocis a znicis mu pritom lode co ma na planete tak je tu sanca ze sa z trosiek z tych lody co si znicil vytvory mesiac, platy to aj na opak ked niekto utoci na teba
sanca na vytvorenie mesiaca zavisi od toho kolko trosiek s tej bitky vznikne, cim viac trosik tym vacsia sanca na vytvorenie mesiaca, z kazdych 100 000 trosiek(ocel+krystal) je 1% sanca ze sa vytvory mesiac, takze ked bude 200 000 trosiek tak je sanca 2%
mohl by sem prosím někdo hodit ceník všech lodí a obranejch zařízení byl bych mu moc vděčnej protože třeba tedka nevím jestli se mám zaměřit spíš na koloniační lod nebo na křižník ale nevím jejich ceny tk nevím pro co se mám rozhodnout
a sakra v ty ali sem ja ale teprv dva dny takze za to nemuzu navic wraithske ali sou tam dve-hraju uz dva mesice ale taky toho moc nevim ja sem tak nejak ignoroval vsechny tridy lodi a pustil sem se do bytevní lode takze uz jich mam asi 12 a jinak ten mesic me dostal
P.S. jak se kolonizujou planety?
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img] má literární tvorba: Niní ve vaší povídkové sekci