Klenotka píše:
Tak já se nechci nikoho dotknout, protože třeba takovou Jewel mám ráda, ale...je jí 24 a bude hrát hlavní lékařku. Ještě někomu to přijde divné?
Prostě to udělají tak, že bude vypadat starší, ale vědomí, že jsem vlastně skoro starší než ona, mi to trochu znempříjemňuje.
Od té doby, co jsem byla znechucená Fantastickou čtyřkou a a Jessicou Albou, která nejen že je opravdu až příšerně atraktivní, ale ve svých 24 letech tam hraje nějakou super dobrou věkdyni a je to snad po dlouhé době první film, u něhož jsem chtěla odejít z kina (taková blbost!!!!), tak mě nic nepřekvapí. Sheppardova ex je až příliš atraktivní a doktorka v Outcast je až příliš mladá. Co si budeme vykládat, na to, aby se člověk dostal tam, co je ona, je potřeba dlouho studovat (stejně jako Jewel), získávat zkušenosti, praxi atd..., nehledě na to, že to je nejtajnější porgram na Zemi, takže tam nevezmou jen tak někoho. Je to prostě nereálné a basta!
Takže, Klenotko, mě to divné přijde, a to nejsem jen skoro staší než ona, ale o hodně starší.... Prostě, chápu, že jsou lidi fakt hodně chytří a géniové, ale když si představím, kde jsem byla já ve 23 letech a co jsem musela udělat pro to, abych byla tam, kde jsem teď, a to nejsem v podstatě nikde...

, tak prostě tohle fakt není moc reálné... No, ale uvidíme..., třeba je ta holka fakt génius a tak nelze nic namítat.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]