Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 09.9.2007 22:57:03
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jasně, že to nevadí, naopak tě ukoušem, když nepříjdeš ;-).
Ashrak: Tebe jsem už dlouho neviděla. Schválně, jak ses změnil :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.9.2007 23:01:35
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Shial: To víš, že tě uvítáme! Čím víc lidí, tím líp! Těším se na další členku dívčího klubu a SGA fóra. A neboj se, všichni jsou naprosto v pohodě :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.9.2007 23:17:08
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Pokud se ocitnu poblíž, tak bych sondáž moh udělat. Na Florenci znám akorát McD a KFC :)

Věděl bych o hospůdkách na Žižkově a na I.P. Pavlova, což není tak daleko jako Anděl...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 10.9.2007 02:12:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak z Pavláku bychom mohli jet později. Ani nevím, jestli je tam nějaká pizzerie. Vím o jedné na Synkáči, ale to už je zase moc daleko.
OK, asi to nechám na tobě, moje omezené znalosti restauračních zařízení v Praze moc nepomůžou :) Já obvykle jedu do Prahy pracovat a na jídle skončím v nejbližším KFC či McD :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.9.2007 11:34:57
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ona to taky není pizerie, ale restaurace... :lol:
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 10.9.2007 15:22:51
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Děkuju za přivítání,ještě jsem jen chtěla dodat, že neděle mi úplně vyhovuje v jakoukoli hodinu :wink:

Příspěvek 10.9.2007 17:33:57
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Huh :( ani nevíte, jak ráda bych přijela, ale v Praze jsem až od příštího čtvrtka. :cry: Asi byste to nechtěli přesunout na příští týden, že :? Třeba pátek...
Ale rozhodně vám to nechci komplikovat :D
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 10.9.2007 17:40:47
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Mě osobně je to jedno, jestli to bude tenhle nebo příští týden :)

Příspěvek 10.9.2007 18:02:03
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Sice jsem tu nejdříve nechtěl ptát, ale kvůli něčemu jsem do Prahy chtěl přijet, ale kvůli osobním věcem o víkendu nemůžu. Ale kdyby jste to přesunuli na pátek, tak bych se nejspíš ukázal. :)
Ale jak psala Mc, rozhodně vám to nechcu komplikovat. :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.9.2007 18:03:42
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já pravděpodobně dorazím na sraz taky, i když asi jen na chvíli, tím spíš, jestli to bude v neděli, protože mě už škola začala :(
Můžu v podstatě kdykoli, tedy krom všedních dnů a víkendu kolem svatého Václava, což je 28. září, pokud se nepletu, ale to už je stejně asi pozdě.

Shial: Jen klidně přijď. Nabrousím si zoubky a pokoušu tě :twisted: :D

Příspěvek 10.9.2007 18:30:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak příští víkend je zase CzechTrek. Teda on je jenom v sobotu, a vlastně v neděli promítání First Contactu, takže buď byste to chtěli udělat v neděli odpoledne, kde bych se na dvě hodiny stavila :) Jinak bych tam být nemohla. A pokud vím, Tar-ara jde na CzechTrek taky. :wink:
Myslím, že teď to asi nejde udělat tak, abychom to zvládli všichni. Myslela jsem tenhle víkend, protože většině lidí začne koncem září nebo začátkem října škola a pak už to asi bude komplikovanější (třeba s ponocováním).

Příspěvek 10.9.2007 22:17:47
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Říkám nebudu komplikovat :wink: Takže se na vás těším až na FFsku. Co už je prakticky za chvilku. Jen nějakých 45 dní. :D
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 12.9.2007 00:29:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak lidičky, kdy a kde? Já bych ráda už někdy v poledne, abych z toho srazu taky něco měla. Ale samozřejmě každý ať dorazí po svém, jenom bych si tam nerada povídala sama se sebou. :) Nějaké návrhy, kam se teda půjde? Opravdu by byla super nějaká pizzerie. :wink:

Příspěvek 12.9.2007 05:21:27
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já bych začal co nejdříve, ale nevím sám v kolik dorazím. Určitě bych to ale rád uskutečňoval zase na Andělu. Tam je těch pizzerií asi šest.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 12.9.2007 09:12:05
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak se omlouvám, ale já se na tu Florenc kvůli brigádě nedostanu... :?

Mně osobně je to jedno, kde to bude, dorazil bych okolo 14h.

EDIT: Tak hledám pizzerie v okolí Florence na mapy.cz:

http://www.firmy.cz/detail/333329-pizzeria-aria-praha-karlin.html
http://www.firmy.cz/detail/151122-ristorante-italiano-buschetto-praha-nove-mesto.html

A tady jsou všechny:
http://www.mapy.cz/?query=Restaurace%20near:%2050%C2%B05'23.73%22N,14%C2%B026'17.89%22E%20dist:%201km&mapType=base&centerX=133114240&centerY=135960960&portWidth=938&portHeight=706&zoom=16#centerX=133116864@centerY=135961408@typ=base@zoom=15@vizType=none@vizIds=none

Příspěvek 12.9.2007 11:52:26
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tillion píše:
Já bych začal co nejdříve, ale nevím sám v kolik dorazím. Určitě bych to ale rád uskutečňoval zase na Andělu. Tam je těch pizzerií asi šest.

Tak proč se nikdy neozveš, když na Andělu přemýšlíme, kam jít? :)
Takže ve dvě? Já jen, abych věděla, v kolik mám jet. Přece jenom je to neděle a s tou dopravou je to všelijaký. :?

Příspěvek 12.9.2007 14:48:09
Major
Major

Odpovědět s citací

S tou druhou hodinou souhlasím.

A k těm pizzerkám na Andělu... Vím že tam jsou, ale nebyl jsem v nich, takže nemohu doporučovat.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 12.9.2007 17:42:24
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jojo, mě by se ta druhá hodina taky hodila.
Ohledně pizzerií a restaurací moc neporadím, bo i když bydlím nedaleko Prahy, moc tam nejezdím :wink:

Příspěvek 12.9.2007 19:40:12
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já bohužel nemůžu- mám rodinné povinnosti- návštěva příbuzenstva a pod. - sice byla tortura zrušena už v roce 1787, ale k naší rodině se to ještě asi nedoneslo...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 12.9.2007 20:19:20
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže ve dvě hodiny říkáte? A který že to přesně den? V neděli? Tuhle neděli? To bych se mohla alespoň na chvilku dostavit. I když by se mi asi šiklo, kdyby to bylo trošku dřív, ale nebudu sem vnášet zmatky. Zkrátka pojedu do Prahy téměř na otočku, protože kvůli pondělní škole budu muset odjet brzo.
Podniky na Andělu neznám, takže nemůžu doporučovat a je mi tudíž jedno, kde se to bude konat, jen nevím...už se to nějak upřesnilo a mně to uniklo nebo se to ještě neřeklo? Co skončily prázdniny jsem nějak mimo :D

Příspěvek 12.9.2007 20:51:07
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jo... takže tentokrát asi vedu já. Srazíme se ve 14:00 před McD na Andělu (tím venkovním - NE tím v metropoli). Pak vyrazíme do nějaké pizzerky. Asi tam budem nějakou chvilku stát, ale nováčci, co na nikoho neznají telefon by radši měli přijít dřív a nebo si ho obstarat.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 12.9.2007 21:07:57
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Mě to akorát tak vychází, že tam budu o něco dřív díky autobusu...takže snad tam na vás někde narazím a neminu :D

Příspěvek 13.9.2007 08:49:40
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Shial: Hledej podezřelou skupinku...teda, hledej formování podezřelé skupinky, když tam budeš dřív ;-) (ale zase ne tak moc podezřelé, ať nám tě neodvedou nějací aktivisti či jiná divná společenství ;-))
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.9.2007 20:20:48
nappy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Koukám že se plánuje nějaký srazík a koukám, že se řeší hospada/restaurace/sklípek. Shodou okolností mi kolegyně v práci doporučovala Radniční sklipek - viz

http://smichovskyradnicnisklipek.o1.cz

Ceny vypadají dobře a prý tam mají vyhlášená vepřová kolena na prkýnku ;) Točí tam plzeň a gambrinus a na stránkách píšou cosi o možnosti rezervovat si salónek. Ale je to jen takový nápad, nástřel ;)

Příspěvek 13.9.2007 20:59:00
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Návrh je to dobrý, jen jedna malá chybička- bez rezervace je skoro nemožné tam chytit místo a rezervace se musí dělat minimálně 3 týdny předem, takže rohodně doporučuji mít ještě nějaké podniky v záloze :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony