Ashrak: Tak dobrá zpráva je, že do Litvínova ti to jede ještě ve 21.00. Ta špatná zpráva je pro mě, a to ta, že je to poslední i pro mě, protože ten ve 22.30 do Loun zrušili o víkendu úplně.
Tak aspoň bychom jeli spolu, no

Ale tak navrhuju sejít se opravdu někdy dřív dopoledne (nařídím si dva budíky, abych fakt vstala), abychom z toho srazu něco měli, když se já (a Ashrak) budeme muset zvednout tak v osm, abychom to stihli na Florenc. A btw. co zajít někam do nějaké pizzerie nebo restaurace poblíž Florence, abychom nemuseli tak brzo odcházet?

Nebo u Masaryčky, na rohu bývala pěkná restaurace a nebylo to tam moc drahé....teda nebývalo, když jsem tam chodila do práce

A mám dojem, že je o ulici dál jedna taková napůl zahradní restaurace, zná to tam někdo?
A mám dojem, že je tam snad pizzerie hned přes ulici naproti Florenci, ale to bylo před 4 lety a už tehdy to tam bylo dost zašlé. Nemůže někdo z Prahy udělat nějakou sondáž?
Teda jestli se vám kvůli nám bude chtít stěhovat se k Florenci

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.