Tak dovolím si přeložit něco z Malloziho blogu, psal totiž o
nedávném shlédnutí Ark of Truth mix a nadále nějáké otázky ohledně filmu, které odpověděl Robert C. Cooper, včetně
prozatimního datumu vydání.
WOW! Není nic jako Stargate na velkém plátně. Včera se producenti seriálu shromáždili v Sharpe Sound Studios v Severním Vancouverku, aby shlédli Ark of Truth mix. Trvalo mi hodinu, než jsem se tam dostal, když se tak stalo, byl jsem překvapen. Téměř všichni tam byli: Marty G., Alex Levine, Brad Wright a Robert Cooper. Jo, téměř všichni, kromě mého kolegy Paula, který má k Sharpe studiu blíže, než kdokoliv jiný. No, jakmile i on dorazil, deset minut po určeném čase, šli jsme na to.
Nyní bych rád zašel do detailů ohledně filmu, ale mám pocit, že by mě Rob Cooper, který napsal a režíroval Ark of Truth a bude můj speciální host v dneším Q&A, zabil, kdybych prozradil nějáké tajemství. Stačí tedy říct, že tento film bohatě odmění nejvěrnější fanoušky. Ještě k včerejší hudební stránce - další WOW jde pro Joela Goldsmitha za neuvěřitelný OST. Doopravdy překonal sám sebe.
(Poslední odstavec už nepřekládám, nic tam není snad jen) Uvidíme se na premiéře!
No a nyní ty Q&A.
Nebudu tu zbytečně překládat všechno, takže heslovitě.
- Předběžné datum vydání v Severní Americe je 11.3.08. Může se to změnit.
- Ve filmu se objeví Sarah Strange (Morgan Le Fay)
- O'Neill se ve filmu neobjeví, jelikož to příběh nevyžadoval, ví, že jsou lidi zklamaní, ale nechtěl ho ve filmu ženit. Ve velkém stylu se ovšem objeví v Continuu.
- Film má 90 minut tedy dva díly, ale dočkáme se prý hodně velkých momentů. Doufá.
- Trailer už v brzké době