Tak humor a trocha historie je v Četnických humoreskách. To je myslím velmi povedený seriál.
Já mám ráda hlavně staré české seriály, naprosto nejoblíbenější je Sanitka. Ani nevím proč, ale myslím, že na to, že to točili za komunismu, jsou tam i věci jako emigrace vyřešeny docela normálně, nenahrávají jedné či druhé straně. Prostě jeden emigruje, druhý tady zůstane, protože tu má snoubenku, ale přesto nese následky. OK, je mi jasné, že tam přidali některé dříve neodvysílané scény, ale o to je to lepší. Návštěvníci, Arabela, Létající Ćestmír, to jsou pěkné seriály
Nejhorší na těch dnešních seriálech je to, že prostě běží tři souběžně na třech různých programech

Nova střídá Ordinaci s Pojišťovnou. Jestli se chtějí na Nově prezentovat jako televize pro mladou generaci, moc se jim to opravdu nedaří. Aspoň mi zase začali dávat Střepiny, Víkend a 168 hodin. Aspoň něco.
Mně by nevadilo, ať to chodí, každý by si měl v televizi přijít na své, ale tři naprosto stejné seriály, jenom s jiným názvem a herci, ve stejnou dobu a stejný den je opravdu moc. Diví se, že jim kvůli internetu padá sledovanost. No, já se nedivím, když večer si buď pustím DVD v počítači nebo jsem na internetu, kde se přes icq pobavím mnohem líp

Anebo nejlíp-jdu ven, mezi lidi.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.