Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Ark of Truth

Ark of Truth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.7.2007 16:54:53
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Balial:mně osobně by se taky líbilo zakončení ve stylu B5. Jenže tohle je stargate, takže po dvou minutách diskuze o správnosti, ten galaktickej vymejvač mozků nakonec použijou

Příspěvek 07.7.2007 17:15:23
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

:) no uvidime. Ja říkám že ne :D Pokud sem to pochopil tak se do toho kramu musi dotyčný přímo podívat a těžko tam budou dělat fronty Ori vojáků a každýho nechaj kouknout :D Viš, ono tohle by nebyl správnej americkej konec, kdy hlavní charakterní hrdinové vnutí násilím svůj názor. To by byli ještě horší než Ori.

Příspěvek 07.7.2007 17:25:42
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

podívat?to mi přijde trochu ujetý, aby u toho stály fronty Převorů a čekali než se na každýho dostane řada :D :D

Příspěvek 07.7.2007 17:56:03

Odpovědět s citací

Jo to by bylo super, aby prioři stáli ve frontě jak na banány :D myslím že je pro to nutnej oční kontakt nebo něco podobnýho, ale krk bych za to nedal muže to být jinak, je to v tom interview s cooprem na gateworldu myslim v 1 části, docela sem to prolitl tak jestli tě to zajima tak se tam podívej..

Příspěvek 07.7.2007 18:27:39
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já to četl, ale nepamatuju se, že by tam psali, že to je jen jednomístný.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.7.2007 18:42:59

Odpovědět s citací

No takhle presně ne, je tam něco jako že se ta archa musí otevřít a ukáaz dotyčnému co je uvniř.. myslím že tak to bylo, nechtějte po mě abych to znova čet on moc Cooper kecá :)

Příspěvek 16.7.2007 09:26:19
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Asi to už víte, ale Greg Anderson představitel Převora Saina "Upalovače" tj ten co upálil v Avalon part 2 Valu bude hrát i AoT. Alespoň další důvod proč se těšit.

http://www.imdb.com/name/nm0026778/
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 13.8.2007 18:01:54
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže nějáké novinky z GW, jelikož sg1-project stojí

Každý film má rozpočet 7 miliónů dolarů. Amanda Tapping se taky nedávno k filmům vyjádřila: Natáčení je úplně odlišné. Natáčení trvá mnohem déle, záběry jsou mnohem větší, ohromné. Oba dva filmy jsou hodně odlišné. Archa ukončuje hlavní linii s Ori a je opravdu rozsáhlá. "Continuum je samostatný film, je zpátky Baal, je to mnohem horší než kdy předtím, poté se vrátíme v čase a vše je šílené."

Příspěvek 14.8.2007 03:51:44
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jo, "horší než kdy předtím"...kde já to už slyšela *ironicky*
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.8.2007 11:27:57

Odpovědět s citací

Na GW foru se objevily prvni obrazky, a hned mame Adriu coby povznesenou bytost
http://forum.gateworld.net/showthread.php?t=38754&page=22

Je to ve spoiler tagech, tusim az v tom druhem odzhora
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 21.8.2007 12:02:45
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to je super. Adria vypadá skvěle. Ikdyž na tom posledním fotu je vidět, že by měli zapracovat, aby to nevypadalo tak divně. Ale i tak super. Mám teda takový tušení, že Ori jsou asi opravdu mrtví, když ty plameny hned zmizely. Vidět je ve stejný podobě jako Adriu úplně všechny, to by byla bomba. Proti nim Antikové, prostě super

Příspěvek 21.8.2007 12:15:24

Odpovědět s citací

Tak Ori 100% mrtví nejsou... jednak tohle neni v Celestu, ale na nějake lodi, a je to dodělany úplne, jenom to neni plynulý proto že sou to fotky.Jinak u Adrie konečně vzhled odráží zlo v její duši :D myslim tim ten ohen´. Pro uklidnění Raynora a Tar ary, četl jsem komentáře, a Amanda T. sama říkala, že to není o tom najít zařízení, a všechny postřílet, že je v tom hodně lidské stránky (doslova) , akorat MS si stěžoval že dvě hodiny jsou málo s čímž souhlasím
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 21.8.2007 12:42:57
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Balial: no doufám, že máš pravdu. Taky bych je chtěl vidět ve stejný formě jako Adriu. Takovej nasranej dav Ori :)

Příspěvek 21.8.2007 12:58:27

Odpovědět s citací

Muj osobní tip je že lidi v ty Ori přestanou věřit sami a oni tím ztatí tu svou přídavnou sílu a Antici je dorazí... :)
Když si to vezmeš logicky, JM pořád tvrdí, že na zásadních rozhodnutích v příběhu se vždycky radí všichni scénáristi, a i když mají svoje mouchy, že by se kolektivně rozhodli zabít Ori mimo záběr???? a stejně tak se rozhodli že za 4 díli je nahradí něčím úplně stejným? Názor si už udělej sám.. :D :wink: každopádně na tenhle film se těším a rád bych aby to vyšlo i u nás, abych je trochu finančně podpořil :)

Příspěvek 21.8.2007 13:29:29
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Balial: no uvidíme. Všichni scenáristi? No to doufám, že Mallozi se držel od tohodle filmu co nejdál. Já si tenhle film na 100% pořídim. Tu druhou pitomost ani omylem

Příspěvek 21.8.2007 13:34:33

Odpovědět s citací

Mallozzi na tomhle film neudělal ani čárku, ale ovlivnit mohl předchozí vývoj v 10. sérii, o tom sem mluvil. Navíc si můžeš všimnout že už v Unending nějak záhadně mluví o Ori, že je sledujou, a mě to tam zní že je to myšleno v množným čísle,a podobných věcí by se pak našlo víc. U druhýho filmu bych to nezahazoval, zatím to zní jako guláš ale jsou to takové útržky, všichni tvrdí že je to to nejlepší co kdy napsali :D i když to nic neznamená že...

Příspěvek 24.8.2007 19:50:22
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno, scénáristi, a to nejen SG, o všech svých nových dílech tvrdí, jaký je to skvělý a úžasný a blabla a blable. Jsem na tyhle slova alergická a tím spíš méně věřím :?.
Jinak ten kraťounký záběr Adrii je fakt pěkný :D.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 28.8.2007 16:05:17
DarthRag Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na mě to zatím působí jako slátanina kolosálních rozměrů. Mašina, co dovede lidi přesvědčit o pravdě toho, co jí má v držení. Tohle už se snad ani nedá nazvat vařením z vody, to je ještě horší.

Adria sice v ukázce vypadá hezky ale podle mně se stejně nakonec projeví nedostatek invence scénáristů a Adria se vybarví jakožto Darth Vader v sukních a pomůže SG-1 v honbě za tou pochybnou přesvědčovací mašinou.
Jsem S/J shipper a nestydím se to přiznat.

Příspěvek 07.9.2007 10:15:51
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=968

Toto je spoiler!!!:
možná jsem to pochopil špatně, ale co tam maj dělat replikátoři?

Příspěvek 07.9.2007 10:48:36
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Píše, že se vypořádávají s Replikátory, stejně jako se spoustou dalších problémů. Takže buď myslí Asurany, nebo se rozhodli do té už takhle přecpané polévky nacpat další příměs :roll:

Koukám, že to vyřešili. Carterová bude hlavně na Oddysey a v něčem se vrtat, že prý tam bude hodně "Vala, Adria a Daniel"...Adria nakonec pomůže? No, nemůžu říct, že by to bylo moc překvapivé.
Každopádně to její rozdělení času mezi SGA a SG1 vyřešili zajímavě.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.9.2007 11:24:20
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jenže co by dělali Asurani ve filmu? Ostatní replikátoři z SG-1 jsou mrtví

teď nevim kde jsem to četl, ale v nějakym spoileru psali, že se na Odyssey něco pokazí (něco s tou asgardskou technologií?), co když někdo nějak přivede "k životu" replikátory?

jako ale já nevim, nejsem nadšenej z toho, že část filmu zabere Carterová a její anabáze na Odyssey. Začínám se toho docela děsit, aby do toho filmu nenacpali spoustu kravin a nevzniknul pak z toho hroznej guláš :roll:

a k tý Adrii. Pokud jim opravdu na konci bude pomáhat, tak to znamená že ostatní Ori jsou naživu. Jinak mě nenapadá, proč by jim měla pomáhat

Příspěvek 07.9.2007 11:25:46
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

OMG... To bude jako Unending. Prvních pět minut jedno kataklyzma, dalších pět minut další kataklyzma atd. atd. až do konce.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.9.2007 14:17:55

Odpovědět s citací

No tak i když sem to tu dřív obhajoval, tak i mě začína pomalu opouštět optimismus :?

Příspěvek 07.9.2007 15:29:50
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

taky se začínám obávat :?

Příspěvek 08.9.2007 14:33:22
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Osobně mě optimismus z tohoto filmu opustil už dávno. Zatím se to jeví jako velká slátanina ve které chtěj ukončit všechny dějový linie, který je zrovna napadly. Já prostě nechpu proč, když si uhádali tvůrci ty dva filmy nemůžou udělat třeba dvojdílnou čtyřhodinovku a nebo prostě dva filmy a to, že v prvním by zjistily jak Ori zničit a v tom druhým by je šli teprve zničit nebo prostě tak nějak.
ADRIC WILL FALL

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách