Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Nejoblíbenější pozemská loď

Nejoblíbenější pozemská loď

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Vaše oblíbená pozemská loď je...

Prometheus
47
14%
Daedalus
149
44%
Oddysea
109
32%
Korolev
16
5%
Apollo
17
5%

Celkem hlasů : 338

Příspěvek 12.7.2007 11:40:54
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zajímavý, pro mě byl teda taky Promethesu nejhezčí, a prostě taková "placka" jako Daedalus ho nepřekoná :) i když je jasný že poté musí jít vzhled na úkor účelovosti, ale jelikož se bavíme o vzhledu (beru to jak oblíbenost) tak také Prometheus :-)
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 12.7.2007 15:13:22
MichalM.Mac Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Prometeus měl tu obrovskou krabicovitou věž... takže ten určitě ne. Odysea se neobjevila v SGA. A Apollo zatim jen v jendom díle. I když lauch Horizonu byl fakt dobrej. Takže to zbívá na Deadalus. Doufám, že tam ASAP přidaj asgard "phasery", protože už mě nebaví koukat se jak s point-defense railgunama naivně střílej po Hive Shipech, který to mezi tim do nima kosej těma (technoblabol)vysokoenergetickymi emitory plazmatických výbojů(/technoblabol) :D
Think Different

Příspěvek 12.7.2007 15:38:43
Jerryus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Carterová : vysokoenergetickymi emitory plazmatických výbojů
O'Neill : Carterová, neměl sem kafe !!

:lol: :lol: :lol:

Příspěvek 18.7.2007 13:57:23
Vendy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlasovala jsem pro Odysseu,protože má hezčí název,ale taky mám moc ráda Daidala.Caldwell je super kapitán.Ale uznávám ,že je Odyssea modernější.

Příspěvek 18.7.2007 18:43:24
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

nejhezci je daedalos je min bachratej placatejsi a vic sik :D ale kdyz sem videl jak ten satelit sundal prommethea tak sem malem spadl na prdel :shock: a prece jenom prometheus byl prvni a takovy impozantni jo takova impozantni krabice :)

Příspěvek 18.7.2007 19:01:42
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

1)Prometheus

2)Daedalus

3)Oddysea

Tři best lodě 3 best velitelé seřadil jsem to podle oblíbenosti lodi a velitelů.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 01.9.2007 21:32:28
nannuck Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já hlasoval pro Promethea. Má pěkný design, byla to první loď, pomohla zničit první superbránu a navíc to skoro dotáhla na atlantis (nebýt Valy)
CALDWELL: "Major Lorne, now would be a good time to open fire."
LORNE: "Yes, sir, I was just thinkin’ the same thing. I gave the order but nothing happened. Zelenka!"
ZELENKA: "I’m trying. Do prdele!"

Příspěvek 02.9.2007 08:46:45
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

miluju pozemskej Ha´tak který nám díky to´krům moc dlouho nevydržel :lol:
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 06.9.2007 13:36:00
Alda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no, ja hlasoval pro Promethea, byl tak hnusnej az se mi libil, prave ta hranatost - u nej sem veril, ze je to ta primitivni lidska technologie. Byl proste nas a podle toho taky tak vypadal. :thumleft:
Aurum potestas est.
--------------------------------------------------------------------------
Optimista se uci anglicky,pesimista se uci rusky a realista se uci strilet.
--------------------------------------------------------------------------
Dulce et decorum est pro patria mori.

Příspěvek 06.9.2007 13:56:38
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jack_xy píše:
No tak Hornet je F/A-18 což ale neznamená že ho při případném vyzbrojení nemůžu nazvat F-18 :P

dovolil bych si jen poznamenat, ze oznaceni hornetu F/A znamena, ze je povazovan jak za stihacku (oznaceni F), tak za stihaci bombarder (oznaceni A)...

a ja hlasoval taky pro Promethea, taky protoze to byla prvni nase lod, i kdyz takova kocabka... :D
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 06.9.2007 14:56:37
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Dovolil bych si OT poznamenat, že původně vyvíjeli dvě verze: F-18 a A-18, nakonec je sloučili do jednoho projektu a tak vzniklo tohle označení. F-18 pak byli označený stroje z předsériový výroby.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 07.9.2007 16:28:03
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no a hodne se mi libil korolev ale nemuzu to nejak zvlast posoudit kdyz se tam obevil jen v jednom dile takze sem se nezminil ale nechapu jak muze vyhravat odysea :evil: omg odysea jezisi s odyseou to uz nebyla sg jedna ale star trek sg1 uz ani nepuzivala branu vzdy sednou na odyseu dou bojovat s ORI a pak kdyz maj pruser odysea jim zahrani prdel podle mne serialy strasne uskodilo to ze odysea ma asgard beaming technology to uz je jak star trek prometheus byl aspon omezen kruhy a deadalus ma sice tranportni technologii taky ale tam to aspon vyresily tak ze kdyz by to moc usnadnilo situaci tak to se stane tohle

sheppard na planete v pruseru otevrena brana weir na atlantis

shepard:mame problem nedostaneme se odsud muze te nam poslat daedalos?
weir:je mi lito johne ale daedalus je dva tydny letu od atlantis :D
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Kasom Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

[img][images/thumbs/Kasom_odin2.jpg]http://www.xpluginmanager.co.uk/Ships/pics/odin2.jpg[/img]

Příspěvek 23.9.2007 00:59:20
nannuck Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ou a co to je??
CALDWELL: "Major Lorne, now would be a good time to open fire."
LORNE: "Yes, sir, I was just thinkin’ the same thing. I gave the order but nothing happened. Zelenka!"
ZELENKA: "I’m trying. Do prdele!"

John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mě se zas líbyl můstek na Apolu, ta průsvitná mapa za židlí kapitána. Nevim, jestli to tu už někde bylo, ale zajímá mě, jestli mezi těmi BC jsou kromě názvu a tý mapy vzadu nějaký rozdíly. Odyssea myslim střílela v bitvě s Ori něco podobnýho, jako Goaldský děla, ale to Daedalus myslim nemá. :)
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

PředchozíDalší

Zpět na Technologie