jetu ale jedno příslový na každym klepu je trochu pravdy a zajímalo by mě to s tim prvkem 115
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.
wow takže už máme čím pohánět ty lodě které jsme okopírovali a vyrobily
PS:kolik má teď už vůbec periodická tabulka prvků ?
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.
no naprosto logicke by bylo, kdyby uz area 51 davno nebyla to hlavni zakladnou na takoveto projekty, obcas tam lidem neco ukazat, zavrit jim pusu a v klidu pritom testovat uplne nekde jinde...