Ahoj lidi, chci se omluvit za to čekání na další díl, měl jsem ho dopsaný... na disku , už mi zbývalo jenom ho sem hodit... bohužel, díky mé šikovnosti (a pomocí sedmi větráků na 400W zdroji) mi odešel disk do věčných lovišť (budiž mu šrot lehký). Nicméňě, měl bych mít část (snad někde) v mobilu a pokud se nebudu učit,nebo nebudu s mladou (od které teď píšu xD,... mám pozdravovat všechny na fóru) ... tak to zmastím a pošlu, než stihnu o5 něco spálit...
Takže jak s oblibou říkají u 3D Realms "When it's done"
Intel Core2Duo E8500 4096MB DDR2-1066Mhz Kingston HyperX Gigabyte EP45-DS3L ASUS 8800Ultra Seagate Barracuda 1,5TB + Seagate Barracuda 250GB - System Disk LG Flatron L245WP 24" Logitech Z-2300 Logitech G5 Mouse,G15 Keyboard
Mě se to docela líbilo, určitě by to stálo za pokračování. Jinak nejvíc mě pobavilo to s tím Rononem jak hrál za goauldy a s Weirerovou jak se přerazila o stůl.
Tak taká pohodová poviedka na spríjemnenie večera. Podľa mňa je to docela funny. a tá Teyla ako pribrzdená blondínka to ma dostalo. . Tak skús teda nejako vyloviť v pamäti pokračovanie. Už sa teším .
I´m damn proud member of Sheppofilclub [img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]