Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Torchwood

Torchwood

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 25.3.2007 00:05:09
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo, krásně jsi to odhadla. Mě teda jako tým celkem štvali s naprosto chaotickým a nelogickým chováním. Jak tam pobíhali v jednom díle s pistolemi nebo jak si nosí ty svoje nálezy domů, používají je...mno, no comment.
A s Owenem máš pravdu. K té postavě jsem za celou dobu nepocítila sympatie, je naprosto nevhodný pro tuhle práci, neposlouchá, dělá si všechno po svém a v posledním díle to vyvrcholilo.
Ianto je výborná postava. Taková sekretářka, kdoví, co s ním šéf dělá. :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.8.2007 14:49:03
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Chtěl bych se zeptat stáhl jsem si první díl, ale mám rozdívanýho Doctora ( jsem u 2x07). Takže by mě zajímalo, jestli se to nějak mezi sebou prolíná nebo tak. Abych třeba nevěděl věci co budou v Doctorovi dřív a tak.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.8.2007 14:54:40
General
General

Odpovědět s citací

Pokud si vzpomínám, tak se děj vůbec neprolíná. Rozhodně si nesespoiluješ něco důležitého. Je pravda, že konec poslední epizody Torchwoodu odkazuje na poslední tři epizody 3. série doctora, ale rozhodně je jedno, kdy na to koukáš. Dějově spolu vůbec nesouvisí, jenom tam je prostě náznak, že *jedna* z postav bude hostovat v doctorovi. Ale je úplně jedno, kdy se na to podíváš. Torwchwood jsem viděla předtím, než tyhle epizody běžely a nijak to nevadilo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.8.2007 18:06:59

Odpovědět s citací

2Klenotka: Díky za vysvětlení

No tak jsem viděl první díl a líbilo se mi to, akorát mám trochu pocit, že to vzniklo trochu kvůli kpt. Jackovi. No nic. Snad další díl budu mít stáhnutej co nejdřív.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 16.8.2007 21:45:35
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

To já dokoukal před tejdnem 7 díl a nějak se mi furt do toho 8 nechce :roll:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 16.8.2007 22:23:01
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

8 skoukni. Pak je totiž devátej, kterej je imho nejlepší...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 16.8.2007 23:21:03
General
General

Odpovědět s citací

Torchwood aneb lamovitost lam :) jo, chápu, že váháš Blacku, ale už kvůli posledním dvěma epizodám to stojí za dokoukání. Navíc, když konec Torchwoodu vysvětluje některé události ve 3. sérii Dr.Who.
A koukám, máš před sebou They keep killing Suzie. To je pěkná epizoda, vlastně jedna z těch asi pěti opravdu povedených :) Pak 9 a 10, to jsou taky pěkné epizody. Owen se tam dokonce nechová jako hovado...za to v té 11, jo, tam Owen válí. :lol:
Ale 12 a 13, jsou pěkné, vlastně hodně dobré, akorát tam lamovitost dojde do trochu kritického bodu. Ale hej, Jack přece nemůže umřít, ne? :D

Příspěvek 17.8.2007 09:31:58
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Jejda - 8 jsem vylstně viděl :lol: tak do 9. dílu se mi nechce. :lol: :oops:
No jo a když říkáš že 11, 12 a 13 jsou dobrý - tak na ty už samořejmě nejsou titulky :roll: a na to abych na to koukal s anglickejma se mi to tolik nelíbí.

Příspěvek 17.8.2007 18:01:59
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Finále je pěkný i s anglickejma titulkama ;-)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 17.8.2007 18:26:17
Major
Major

Odpovědět s citací

Ale říkám - zas tak dobrej Torchwood není abych na něj musel koukat :lol:

Příspěvek 19.8.2007 17:51:46
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Naprosto s tebou souhlasím Blackthunder... Já skoukl Torchwood jenom kvuli toho ze jsem se v praci hodně nudil. A že bych hltal každý další díl jako u Dr Who tak to se nestalo. Nakonec jsem to ani nezáloíhoval protože vím že se na to nikdy podruhe nebudu chtít podívat..

Příspěvek 25.9.2007 21:38:30

Odpovědět s citací

No tak jsem viděl poslední tři díly a celkově se mi všechny zdály dobrý, i když ten poslední asi nejvíc. Akorát si říkám co je to za otevřenej konec, kterej prakticky skončil v jiným seriálu?
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.9.2007 07:29:35
Major
Major

Odpovědět s citací

Jinak titulky "už" jsou ke všech dílům - že bych to i někdy pak dokoukal? No teď tu mám kupu ST, na FFs mám slíbený od Screama Babylon 5, a to tu ještě tahám původní BSG - no...... tak v Lednu si to tak asi stáhnu a dokoukám :lol:

Příspěvek 17.1.2008 17:32:16
General
General

Odpovědět s citací

Nový Torchwood! První epizoda 2. série je skvělá. Nebylo z toho cítit to šustění papírem jako v minulé sérii a vůbec to působilo mnohem propracovanějším dojmem. Tým se pěkně doplňuje, a Owen byl zase jednou doktor a ne lama :D
Spike...er, John byl skvělý :lol: Help me, Obi-Wan Kenobi, you are my only hope :laugh:
Trochu by mohli ubrat s tím akčním pobíháním, ale začátek před titulky byl hodně povedený, zvlášť ta stará paní na přechodu :D
Jack má další tajemství, Gwen asi řekne o Torchwoodu svému příteli a Ianto...jé, Ianto je taková tichá síla v pozadí a "Eye-Candy" :oops:
Ale Jack očividně přitahuje všechno bez rozdílu rasy a pohlaví :)

Trailer ke 2. sérii vypadá zajímavě a asi taky najedou na nějaký ucelenější děj jako v doctorovi. Jsem na to zvědavá.

Hudba je skvělá, snad vydají soundtrack. Potěšilo mě, že v traileru zaznělo i Martha´s theme.

Příspěvek 23.1.2008 17:13:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem dneska dal Torchwoodu druhou šanci. Pustil jsem si před chvilkou (s mámou) první díl a bavilo mě to určitě víc jak poprvé. Možná to bude tím, že tenkrát jsem do "Whoniversu" ještě nebyl tak zcvoklej jak jsem teď :D "Blbý" je že mámu to docela bavilo takže musím zas čekat až bude mít čas se koukat dál :roll:
No nic tak si jdu asi pustit "Clasic Doctor Who" :lol: :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who