Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách NEWS: Review filmu Stargate Continuum

NEWS: Review filmu Stargate Continuum

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Může mi, sakra, někdo vysvětlit tohle??? :evil:
http://www.gateworld.net/news/2007/08/shanks_reveals_icontinuumi_spoil.shtml

Já si pořád říkám, že horší už to být snad nemůže. Ovšem, to "snad" má význam... Už vidim, jak se z téhle zprávy někdo raduje (buď jako "haha, zasloužil si to" nebo "jů, to bude něco supr pro postavu" - jo, nějaká živoucí troska jak na těle, tak na duchu - "bezva")... Zní mi to jako joke, jen mi chybí den apríla. Proč museli RDA vyplejtvat na takovouhle....*pííííp*

Edit by Harry256, více informací o filmu naleznete v novince na úvodní straně nebo v sekci Epizody
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 15.8.2007 20:58:25
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak přestože se na Continuum těšim, tohle mě moc nepotěšilo. Působí to až moc uměle... :( (něco jako Jackova neviditelnost v 200, ale z tohodle se moc vtipu vytřískat nedá)
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 15.8.2007 21:07:33
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mně to přijde...divný. Nevím, o Continuu toho moc nevím, ale Daniel bez nohy. To je taková "z prstu vycucaná" zápletka. Asi to tam na sebe bude všechno moc křečovitě navazovat, jak se zdá. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.8.2007 21:51:06
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

můžete někdo pls udělat přepis v angličtině nejsem dobrej tak bych vás poprosil o ten přepis.

Příspěvek 15.8.2007 22:03:00
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No nebudme zas tak neduverivi, uvidime jak to dopadne, ale nezni mi to až zas tak špatně, dokonce jsem zvědaví jak to udělají......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.8.2007 03:39:17
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jů, to bude něco supr pro postavu.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.8.2007 07:53:39
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, já bych předčasně nesoudila. Uvidíme a pak se rozčilujme (nebo radujme:-) ... Jackson bez nohy je fakt síla, ale tak budeme doufat, že to fakt nebude tak blbý.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 16.8.2007 08:06:05
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tak,suďme,až to uvidíme...i když já osobně nevím,co si myslet.Může to být zajímavý..ale zase... :?

Příspěvek 16.8.2007 09:29:14
Kate Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No, tak tohle bude maso... Teal'c a Vala u Baala... to bych možná jakž takž dala, ale nedovedu si představit, jak to bude s tím Danielem...
Obrázek

Pokud byste poznali, že světlo svíčky je oheň, jídlo by bylo už dávno vařené.

Follow your heart and never look back. You do that and sometimes life surprises you!

Příspěvek 16.8.2007 14:53:53
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já bych jen podotkl, že je smůla, že scénáristy k podobným zvratům tlačí spíše herci než oni sami. Teyla by neměla dítě, kdyby Rachel neotěhotněla, Daniel by ne tamto, kdyby Shanks nechyběl atd.
Obrázek

Příspěvek 16.8.2007 18:11:45
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kontinuum (pozn.: toto slovo naozaj existuje v slovenskom jazyku): Keďže Michael (Dr. Daniel Jackson) sa nemohol zúčastniť natáčania v Arktíde, Brad Wright (scenárista) pre neho vymyslel nasledovné... Daniel sa nejak (neviem ako) dostane do lode, tá havaruje, padne do vody, bude sa topiť, skoro sa utopí a príde o nohu (neviem ktorú). Nebojte sa... to sa však stane v tej akože "inej" minulosťo-budúcnosti, a keďže sa všetko vráti späť do normálu, bude nasledovať "VOYAGER reset" a Danny bude mať opäť obi dve nohy :) Takže fanúšikovia SG, ktorý vedia, že 6. séria SG-1 mala len tri epizódy, nebojte sa, všetko bude tak ako má! (Bože, to bolo čiarok!)

No tak toto som vám scucla zo stargate.scifi-guide.net. Takže Daniel nakoniec bude mať obe nohy a tá posledná veta je myslím narážka na tých, ktorý sa na 6. sériu nepozerali len preto, že tam Daniel nebol. :wink:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 16.8.2007 18:15:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

proboha, to Continuum bude strašně pitomost.

Příspěvek 16.8.2007 19:10:06
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No sem na to zvědavej ale asi na ně bylo moc točit SG-1,SG-A a dva filmy. Mno uvidíme

Příspěvek 16.8.2007 19:53:33
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jo, na konci bude zase "živý a zdravý", ale jde mi o to, že jeden film bude...zdeptaný na těle i duchu.
Já nevim, zatim se mi všechny spoilery jeví jako jedna blbost za druhou a jakoby se předháněli, která bude blbější. Jen jediná dobrá věc - RDA. Ovšem jestli se má "očekávání" naplní, tak to Jack nezachrání ani galaktickým omylem :?. Jedno plus na celý film je žalostně málo.
Ano, nevynášet rozsudky, dokud to neuvidim, ale...v podobných případech se bohužel vyplnily :?.

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 16.8.2007 21:41:41
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Spoiler od spoileru se přikláním k tomu, že to bude strašná pitomost. Jako kdybych nevěděl, že tam nebude Cameron, Vala a Daniel tak teda nevím jestli bych se na to vůbec díval.
No nic.
No snad to dopadne dobře.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 28.8.2007 15:59:18
DarthRag Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, tak teda ze spoilerů, co jsem si zatím přečetl já osobně soudím, že to bude průměr. Ovšem Daniel bez nohy zní zajímavě. :)
Jsem S/J shipper a nestydím se to přiznat.

Příspěvek 15.11.2007 14:24:27
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak teprve teď jsem si přečetl i tento topic a božínku. :shock: Tolik negativního postoje jen na základě pár útržkovitých informací. Upřímně si myslím, že s tímto filmem je to jednoduché. Komu se líbil Moebius bude se mu líbit i tento film a naopak. Já osobně se na tento film těším víc než na Archu pravdy. (Tím víc chápejte o jedno procento :D ) Moebius je pro mě jeden z nejzábavnějších dílů SG-1 a jestli se mu tohle přiblíží, tak budu fakt rád. A ano Tar-aro, vím že Moebius nesnášíš asi stejně jako Unending a tak je mi jasné, jak u tebe dopadne i tento film. :wink: Další důvod proč se na tento film těším je, že mi připomíná trochu víc tu starou SG-1. Goa'uldi, Baal, Jack atd. Ale jak já říkám, kdyby byly všechny filmy a seriály stejné, tak by to za chvíli nikoho nebavilo. :wink: Takže když vám to udělá radost, tak si klidně nadávejte a já se budu v klidu těšit na dobrodružný film o cestování časem, paralelních realitách, Jackovi a hlavně snad alespoň na chvíli bez Ori, nad kterým není dobře moc přemýšlet, ale jen si ho užívat... :)

Příspěvek 15.11.2007 14:51:23
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já Moebius miluju, ale prostě mi příjde nebytečné plýtvání ukončit Ori linii jedním filmem, když to mohli rozložit a udělat epičtěji ve dvou filmech. Dělat namísto toho parodii, jakkoliv to asi bude zábavné, mi prostě příjde hloupé. To je jako kdyby Peter Jackson dostal peníze na dva filmy Pán prstenů (nebo řekněme Hobit) a protože si chtěl udělat fantasy remake Braindeadu, tak všechen epický děj vcucnul do filmu prvního a parodii si udělal ve filmu druhém.
Obrázek

Příspěvek 15.11.2007 15:12:50
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak v tomhle s tebou samozřejmě souhlasím. (Což je v poslední době úspěch :) ) Ale já se tady bavím jen čistě o tom, že podle většiny bude Kontinuum automaticky blbost a ne o tom co by, kdyby. :wink: Taky myslím, že měli uzavřít příběh s Ori ve dvou filmech, ale je to, jak to je a prostě se stejně na Kontinuum těším... :) Navíc já do zákulisí produkce filmů nevidím, takže těžko můžu někoho obviňovat, že neudělali o Ori dva filmy. Osobně si myslím, že to bylo tím, že obrovská kupa fandů se s devátou řadou přestala dívat s tím, že už to není SG-1 a Ori přímo nenávidí. No a buď producenti nebo studio nechtělo riskovat dva filmy o Ori a tak se rozhodli, že jeden film bude o Ori - aby se zavděčili jedné skupině fandů a druhý jakoby naváže na prvních osm sérií - aby nalákali ty, kteří Ori nemusí... Alespoň tak mi to připadá...

Příspěvek 15.11.2007 15:20:28
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A teď je otázka, jestli je moudré nalákávat hloupé fany, kteří se dívají na SG-1, ale na SGA ne jen z principu (aniž by objektivně soudili), stejně jako na fany, kteří se dívají a uznávají jen TOS, a moderní Trek už ne, jen prostě z principu. ;-)
Ono Continuum možná bude samo o sobě jako parodie kvalitní, ale přeci jenom všechno souvisí se vším - SW Episoda 2 taky zpětně zlepšila Episodu 1. Ty filmy spolu budou souviset ať chceš nebo ne. A pokud už mermo moci nechtěli do druhého filmu tahat Ori, což zavání nějakým autopokrytectvím nebo jak to nazvat, tak by jistě šel vymyslet úplně jiný příběh, než parodie na Moebius. Jen teď mě napadá několik námětů, jak natočit film o SG-1 vzdávající hold seriálu před 9. řadou, aniž by to byla parodie.
Akta X měly taky (prý) velmi kvalitní zábavné a parodické episody, ale to neznamená, že je zvolili jako téma filmu.
Obrázek

Příspěvek 15.11.2007 15:51:40
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak za prvé. Já jsem neřekl, že s tím rozhodnutím souhlasím, ale jen že ho umím pochopit. S fandy je to totiž těžké. Za druhé to, že jsou fandové lepší scénáristé než tvůrci SG jsem pochopil už dávno. Oni jsou totiž jen profesionálové s IQ tykve a každý fanda je strčí ihned do kapsy. :wink: Tady bych prostě chtěl poznamenat, že my nevidíme pod pokličku toho všeho jejich rozhodování. Oni třeba mají důvod proč to dělají tak, jak to dělají. I když chápu, že pomlouvání scénáristů SG je teď velice in... A za třetí to, že se bude jednat o podobný koncept příběhu jako v Moebiu ještě neznamená, že to bude parodie. Pokud budou tentokrát brát tu paralelní linii vážněji než v Moebiu, tak to může být normální zábavná podívaná, aniž by spadli do té parodie...
Naposledy upravil Markus dne 15.11.2007 19:15:13, celkově upraveno 1

Příspěvek 15.11.2007 16:05:50
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kritika scénáristů je možná v módě, ale v tomhle jsem já přece nadčasový :-D

No já zase nevidím moc velkou dělící linku mezi parodií a komedií.
Obrázek

Příspěvek 15.11.2007 16:12:30
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Eh..promiňte že vám do toho vstupuju...opět se musím zeptat,kde ste byli na tom že to má být parodie proboha???
Toto je spoiler!!!:
Daniel má přijít o nohy
Tohle mi jako komedie teda vůbec nepříde.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 15.11.2007 16:13:57
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor: U té parodie jsem tím myslel i komedii. To, že se to bude odehrávat v paralelních liniích či časech ještě automaticky neznamená, že to bude komedie nebo parodie. Osobně si myslím, že v té komediální části to nebude až tak parodické jako Moebius, ale spíš stará dobrá brána, ve které je hodně akce a dobrodružství, ale zároveň tam bude sem tam nějaký humor (Jack :) ), což je u brány normální...

Příspěvek 15.11.2007 19:09:07
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Markus píše:
... A ano Tar-aro, vím že Moebius nesnášíš asi stejně jako Unending ...

Tak to ani omylem. Moebius je oproti Unending Rajska zahrada. :? ...no, skoro ;-)
A na parodii to rozhodne vypada. At uz umyslne ci nikoli. Parodie na dobrou podivanou (ja se snazim, ale u tohodle mi to proste nejde, sry). Jack je fain, ale...tady mi to prijde jako zbytecne mrhani :?

Raynor píše:
... tak by jistě šel vymyslet úplně jiný příběh, než parodie na Moebius. Jen teď mě napadá několik námětů, jak natočit film o SG-1 vzdávající hold seriálu před 9. řadou, aniž by to byla parodie....

Souhlas s Raynorem (sakra, tohle je divny :) ).

Další

Zpět na Pokec o epizodách