Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
3x02- co na to říct, Fargo je prostě Fargo, ale všichni ho mají rádi A copak je zač Beverly? Ta se mi pro změnu líbí čím dál míň. A co plánuje Henry, je nějaký posedlý.3x03-chudák Carter Zoe odejde nebo zůstane? Beverly all over again, je to mrcha. |
| Příště paralelní vesmír...nevím, není to moc originální, ale teaser vypadal dost zajímavě. |
. Bylo zajímavé ho slyšet mluvit normálně anglicky v nějakém seriálu.| Toto je spoiler!!!: |
Jo, zase pěknej díl . Mají tam opravdu zajímavé věcičky. To posilování s...hůlkou . Přemýšlela jsem nad rozsahem Jackova IQ...mno, 111. Bych mu tipovala víc. I když občas bych klasifikovala...mno... . |
| ješte Lexa Doig a aby to nebylo málo tak hned epku potom i Michael Shanks ....... |
| Tak dnešní díl byl plný nečekaného, líbil se mi Join sen o Fargovi proti Starkovi ala Zorro a stejně tak i sny Cartra měli svou váhu, potom konečné Cartrovo vyznání díku Jo v podobě tanečních bot, myslím že balerýnky.... a ano, Henryho mlžení... těším se na další díl a Fargova dědečka....btw ti herci z sg, vsimli jste si majora Davidse ted v eurece nedavno v 4400...... |
Tedy, chudáci ti, co snili společně...to bych tedy nechtěla . Nicméně Jack tedy vypadá fakt dobře . S tim Fargem - poznala jsem ho, ale trochu mě to překvapilo - jsem si myslela, že se tam objeví spíš Taggart.A viděla jsem tam majora Davise . Jo, Eureka má opravdu velkou účast, co se týče SG herců |