OK, OK, ta novinka nebyla jenom o Sheppardovi
Částečně souhlasím s Raynorem, ale pěkně jste to vystihli oba. Prostě byli třeba mladí a tak zjistili, že to byla chyba a rozešli se. Ono by to vlastně časově i sedělo, když nad tím tak přemýšlím. Mrs. Sheppard prostě není schopna chladně přemýšlet, pokud jí někdo sáhne na jejího miláčka a přehání
S Raynorem souhlasím v tom, že když si je někdo vědom toho, že chce být třeba zrovna astronaut, tak by si měl/a rozmyslet, jestli se má ženit či vdávat, prostě se zavazovat, když je možné, že se jednou domů nevrátí. Ale to by nemělo člověka svazovat v navazování normálních vztahů. Sama jsem se nikdy takhle rozhodovat nemusela, ale třeba jednou budu. Těžko soudit, když člověk takovou situaci nezažil. Ale to jsem trochu odbočila.
Docela mě zajímá, jak "jiné" bude to finále. Má být pořád "big", ale hodně jiné. Nějak mě vůbec nenapadá, o čem by mohlo být. Ono se to dá těžko posoudit, když nevíme, co se stane ve 4. sérii a co bude finále předcházet.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.