Moje částečná nechuť k Sheppardovi plyne ale i z toho, že ani normálně by nebyl můj typ. Nejsem na to, aby na mě hodil úsměvem, kterým jakoby říkal "jsem neodolatelný", to na mě nezabírá. Dávám přednost takovým, jako je Rodney, co jsou sice nesmělí ve vztahu k ženě, ale jakmile s ní jsou, tak jsou vůči ní milí, jsou jí oporou a dokážou se nakonec v její přítomnosti uvolnit a být sami sebou. V to doufám, až bude mít ve 4. sérii vztah s Katie. Snad tím taky omezí jeho ztrapňování na minimum. Nevím, jestli bych to vydržela další sérii

A taky nejde jenom o to, jak ten chlap vypadá, ale musí mít nějaké charisma. A to pro mě Sheppard poněkud postrádá. Promiňte, dámy.
Je zajímavé, že David je vůči ženě takový i ve skutečnosti. Do Jane je úplný blázen a dává to tak krásně najevo, že jí člověk až občas závidí. to, že požádal o její ruku jejího otce je krásně staromódní a moc pěkné.
Doufám, že jsem nikoho moc nenaštvala, ale takhle to vidím já a jako "pravá" Hewletties tyhle věci prostě vidím jinak, ne jenom "vtipnou" postavu, která je tam jenom pro pobavení publika.
Chtěla jsem sem dát další fotku, ale nejde mi to.