Takže...knihu SGA už doma mám. Docela bych ale brala i nějakou SG-1. Proto jsem si dovolila trochu doplnit název topiku

. Četli jste něco z SG-1? Můžete doporučit něco pěkného? Četla jsem si obsahy a některá hodnocení, ale chtěla bych znát váš názor. Nějakou knihu, která není složitá na čtení (ve smyslu hordy neznámých slovíček, složitých souvětí apod.), samozřejmě má zajímavý příběh (ale ne nějak moc zamotaný - ať to z té aj pochopim) a má dobře vykreslené postavy (zvl. přátelství v teamu, ať už stylem obětování či jen pošťuchování a to nejen Jack/Daniel, na projevy přátelství hodně dám). A žádnej Mitchell

.
PS: V Exogenesis se mi líbí, jak jsou postavy psány většinou křestním jménem "Rodney udělal to a to". I když, občas jsou úseky, kdy je tam zase příjmení. Typovala bych to proto, že to psali dva autoři

. (Ne, ještě nejsem tak daleko, jen jsem si listovala (ale bez spoilerování)

).
Jen si ještě trochu postěžuju...jak je ta kniha lepená, tak mám strach, že když ji pořádně rozevřu, vysypou se mi listy...já vím, je tak levnější, to jen tak na okraj

.
Zizi: Mmch., jsem si toho asi předtim nevšimla, ale díky za info, že existuje sk překlad jedné knihy. Už leží v kompu

.