Takže musím se připojit, podle reakcí jsem si nejdřív stáhl jen první dva díly, abych se koukl o co vůbec jde, a musím říct, že mě to tak vtáhlo že jsem hned musel stáhnout celou sérii a při stahování jsem celou dobu hypnotizoval procenta a download...fakt mě tenhle seriál dostal, člověk vidí jednu epizodu a hned si musí pustit další, a pak další

... pro mě byl nej scéna z budouctnosti, boj Syler X Peter (teda nebylo toho až tolik vidět) ale nějak se mi to prostě líbilo...ten konec, na tom "náměstí" mi přišel zvláštní...nejdřív s nim bojuje jen Peter, pak přiběhne Matt a snaží se ho sejmout, což se mu nedaří a dostaneto, pak mimochodem jak už jste říkali výborá scéna s Niky a parkovacím automatem, a nakonec po vyčerpání všech hrdinů Hiro, který se jen tak objeví a probodne ho, nevím, celkově to bylo drobet zvláštní...ale Hirovo zjevení v minulosti bylo kvalitní

, celkově fakt musím z mého hlediska seriál pochválit, fakt mě dostal, a nevím jak vydržím čekat do září, maj to udělané dost dobře, vždy člověka nechají napnutého až na další díl...