Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Deník Desuliuse

Deník Desuliuse

Příspěvek 27.7.2007 13:55:52
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak jsem si sepsal takový svůj deník ale ještě není hotový. 8)

Deník
Desuliuse
Už nějakou dobu si myslím že Apophis je slaboch.A to si myslím protože v minulé misi byl poražen týmem SG-1.
ztratil Jaffy a Teal'ca a na Delmak se vrátil s hambou.Já jsem jenom obyčejný sluha kterému sloužím,ale už je čas
to změnit.Na Delmaku musí vládnout silnější Vládce než je Apophis a to budu já.Já Desulisus který se už nenechá
nikým sloužit.Musím Apophise odstranit a to rychle nebo se může stát že Apophis unikne a vrátí se na svou domovskou
planetu a to já nesmím dopustit aby se stalo.Pořád mám takový pocit že se na Delmaku šíří drby a pomluvy.Však já
tu udělám pořádek každý kdo bude na Delmaku někdo někoho pomlouvat tak bude popraven,já se divím že se Apophisovy
nechtělo moc do toho zasahovat.No ale já do toho zasáhnu a brzy to mi věřte.Takže musím už něco udělat tohle už nemůžu vydržet.

Tak jsem šel za Apophisem a řekl jsem mu že už mu nebudu dále sloužit.On se naštval a začal mi smažit hlavu tou ozbrojenou rukou
a já sem vzal meč který sem měl po ruce a probodl jsem mu žaludek a nato po pěti sekundách zemřel,na rukou jsem měl jeho krev.
Tak jsem šel si umýt ruce a potom jsem to udělal tak aby to vypadalo jako sebevražda,protože už byl na dně už nemohl dál v sobě nosit
hambu tak se probodl.Potom když jsem odešel tak ho potom našel jaffa probodnutého na podlaze u svého křesla,a šel tu špatnou správu
říct všem.A řekl to první mě a já mu odpověděl : Co že sebevražda ? to není možné nikdy by se přece nezabil to opravdu nechápu.Dlouho se to vyšetřovalo až se došlo k názoru že to byla opravdu sebevražda.A na Delmaku začala panika lidí se začali bouřit a někteří jaffové se zabílí na
v zájem.Tak jsem si řek sakra kam až to došlo to snad není pravda já si myslel že lidé na Delmaku budou mít radost ale místo toho se zabíjejí
na v zájem až jsem řekl DOST !!

Pozor je deník z mého příběhů. :)
Naposledy upravil Sokar dne 27.7.2007 15:54:57, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 27.7.2007 14:59:14
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

OK, neberu ti nadšení, ale...předně, GRAMATIKA je naprosto otřesná. Čárky taky *občas* pomůžou, protože bez nich věta nedává smysl, nemáš tam snad ani jednu. Máš tam překlepy, a stylisticky to skoro nemá úroveň. Prostě je to děs. Promiň.
Pokud si nejsi jistý, někomu to dej, aby ti to zkontroloval, než to příště zveřejníš. V pravidlech jasně stojí, že povídka má být bez chyb. Sice ti to nebudu mazat jenom proto, že neumíš gramatiku, s tou má problémy plno lidí, ale akorát si tím ty uděláš ostudu. Oprav si to nebo někoho požádej, ať to udělá.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.7.2007 15:56:07
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No něco jsem už opravil zbytek už nevím no. :roll:
Jo a ještě něco Gramatiku jsem se neučil proto že jsem ze Zvláštní školy tam toho moc neberou. :wink:

Nebo tedy byl jsem na Zvláštní Škole než jsem vyšel.
Obrázek

Zpět na Mrtvé povídky