Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Představte se...

Představte se...

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 25.3.2007 17:00:19
cabbe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No já se radši ani představovat nebudu protože by všichni musely utéct.. :oops:
jediné co osobě mohu říct že jsem trochu zamtenej hoch......
Zbytek musíte poznat sami protože jse popsat neumim a nechtěl bych se nějak přeceňovati :oops: [/code]
Naposledy upravil cabbe dne 01.4.2007 20:31:06, celkově upraveno 2

Příspěvek 25.3.2007 19:37:40
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zdárek lidi,
takže já jsem Dave, je mi 19 let, chodím na střední průmyslovou školu kde studuji 4 rok obor elektrotechniku. Bydlím v městě, kterýmu se říká někdy " Brána do Jeseníků" Šumperk. Dal jsem si přihlášku do Ostravy na VŠB kde bych chtěl studovat fakultu FBI.

Moje životní plány? Chtěl bych udělat maturu, dostat se na vysokou, udělat ji.Procestovat svět, a pak najít si dobrou práci, vydělat nějaký peněz, a pak si založit rodinu a mít dvě děti a pak v klidu v důchodu koukat na StarGate.

Moje hobby: Sport, PC, sledování fílmů a Scifi seriálů :D :D
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 28.3.2007 15:27:45
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Cusik
Takze kde zacit? 22.3. mi bylo 20 let (pekne kulaty cislo). Bydlim v male vesnici (Zaryby) asi 25 kilometru od Prahy. Dale studuju na CVUT fakulta elektrotechnicka 2.semestr (zatim je to lehky).

Moje zaliby:
Seriály: Stargate, Heroes, Red Dwarf, BSG, Day Break a Prison-break

Hudba: hlavne Soundtracky no ale jinak Era Enigma Genesis Qeen

Knihy: moc nectu ikyz sem ted dostal 1001 film co bych mel prej videt nez zemru taky mam predplacenou Premieru a neco malo o lodich

Pocitacove Hry: na to ted moc casu nemam ale jinak strategie a RPG

a aby to nevypadalo ze jsem porad doma zasedlej u kompa
tak chodim i do hospody na pivko s kamosema
No a to je asi vsechno
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 04.4.2007 14:09:38
S.Carter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, i když jsem tu úplně nová tak se taky přidám a představím se :wink:
Takže jmenuju se Petra a bydlím v malém mestečku Žatec, kde taky studuju na osmiletém gymnáziu (tercie). Mezi moje nejoblíbenější seriály patří (samozřejmě) SG1 a SGA... jo a taky BSG :D . Aktivně hraju volejbal a letos budu absolvovat v hudebce - hraju už 8 let na flétnu no a asi přejdu na saxofon :scratch:
Nic víc mě momentálně nenapadá takže to bude asi tak všechno :D

Příspěvek 04.4.2007 16:50:44
Martys Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jé, konečně někdo v mém okolí kdo zná BSG :lol: .

EDIT: Necituj příspěvek nad sebou :wink: Jack_xy
Ita dicimus omnnes

Příspěvek 06.4.2007 09:33:57
S.Carter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jéé, no jo ... jsem si toho ani nevšimla :D

Příspěvek 12.4.2007 00:32:59
Vamp_ Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

31 let, jedna zena, jedno dite, 3 pocitace, super pripojeni, sci/fi, tolkien, starwars.... strucne a jasne oproti vsem asi starej paprda, kterej miluje scifi, fantazy a takove ty veci, tkere se od meho veku moc neocekavaji. :lol:
Ehhh.... spolknul jsem svoji relaxační knížku....

Příspěvek 12.4.2007 10:48:16
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

...v malém mestečku Žatec

Já jsem v Žatci chodila do školy a rozhodně tak malý není :wink: Ale Louny jsou...větší :) Hmm, tak mě napadlo...kdo by přijel na sraz do Loun? :lol:

2Vamp: Prosím tě, jaký páprda? Nejsi tady jediný, kdo přesahuje tradiční hranici 17-20. :wink: (já třeba... :oops: )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.4.2007 17:38:08
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nebo já.
To super připojení bych zrovna dneska bral taky. Ten net mi dneska dělá strašné vylomeniny.
Abych nebyl úplně off-topic, má někdo z vás profil na lide.cz? Já třeba jo - najdete mě tam pod "označením" ZZorg.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 12.4.2007 18:32:18
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...v malém mestečku Žatec

Já jsem v Žatci chodila do školy a rozhodně tak malý není :wink: Ale Louny jsou...větší :) Hmm, tak mě napadlo...kdo by přijel na sraz do Loun? :lol:

Taky myslim, že Žatec je docela velkej... kolik, 30 000?

No koukám, že se ty srazy pořád přibližují Rakovníku. Jen tak dál :lol:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 12.4.2007 19:56:09
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mno, tak já tady chvilku už působím, tak by bylo záhodno se i představit...

Jmenuju se Vojta, zanedlouho mi bude konečně 18. Jsem z takové větší vesničky nedaleko Hodonína jménem Čejkovice(jestli jste někdy slyšeli?). Chodím do školy do Klobouk u Brna, což je asi 20km od mého bydliště. Studuji druhým rokem obor Informatika v Ekonomice(poslední dobou dost záhul). Miluju nicnedělání :D
Nemám žádný vyhraněný žánr ať už v muzice, filmech, seriálech,PC hrách, nebo když na to dojde, v knihách. Rád se podívám na Stargate, CSI, Simpsonovi, Dr. House, Veronica Mars, Ženatý se závazky, O.C., Prison Break, Heroes, Buffy, Zoufalé Manželky se taky dají, nebo Gilmorova Děvčata je dost funny seriál, no je to toho dost.
Rád plavu, lyžuju, relaxuju... Nemám rád pokrytce a přetvářku...
Naposledy upravil Vojta@ dne 08.8.2007 20:34:52, celkově upraveno 1

Příspěvek 20.7.2007 12:01:53
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak já se konečně taky představím :)

Jmenuji se kupodivu Anna a je mi 19 let. Ale myslím, že to není moc důležitý udaj, protože se to každý rok mění :wink:
Stejně jako Vojta@ nemám žádný vyhraněný názor na muziku, serialy a tak. Jediné v čem jsem opravdu vyhraněná jsou kytky :lol: . Nejsem botanik a ani ekolog, ale strašně se mi líbí zelená barva. Doma mám spoustu kaktusů a můj stůl se prohýbá pod tunami šišek a usušeného listí.

Mým největším nepřítelem je INTERPUNKCE, takže se na mě nezlobte a odpusťte mi, když mi sem tam nějaká čárka bude chybět nebo přebývat :wink:

No to bude zatím asi všechno :) .
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 20.7.2007 13:23:35
Shadow_Slayer Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak ja to zkusim taky. Moc znamy tu asi nejsem (pocet mych prispevku na foru to asi jasne vystihuje), takze to vezmu pekne od zacatku. Jmenuju se Honza a za chvili mi bude 18 let. Stejne jako tady Hack psal nekde na zacatku, tak i ja chodim na Stredni skolu informacnich technologii ve Frydku-Mistku, obor Spravce informacnich systemu, akorat teda o rok vys.

Koukam skoro na vsechno co mi prijde pod ruku, hlavne teda scifi. Ty nejoblibenejsi kousky jsou asi Stargate, Prison-Break, Heroes, Futurama, Fiferly, Dexter, BSG, Lost, Red Dwarf, Day Break a IT Crowd.

Jinak letos jsem byl poprve na FF (docela sranda byla, kdyz ke me pred besedou s daberama sg-1 prisla Klenotka a beze slova zacala koukat na moji karticku s nickem, protoze jsem mel na sobe tricko sga-projectu a netusila kdo jsem :D , takze Klenotko to jsem byl jaaa). No a nic jineho me uz nenapada.

Příspěvek 20.7.2007 18:42:36
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

zdar lidi nechci to vsechno cist ale neni tu nekdo z Mělníka ????

Příspěvek 20.7.2007 18:49:47
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Shadow_Slayer píše:
Jinak letos jsem byl poprve na FF (docela sranda byla, kdyz ke me pred besedou s daberama sg-1 prisla Klenotka a beze slova zacala koukat na moji karticku s nickem, protoze jsem mel na sobe tricko sga-projectu a netusila kdo jsem :D , takze Klenotko to jsem byl jaaa). No a nic jineho me uz nenapada.

Jo, provozovala jsem to takhle u všech, co jsem neznala a měli naše tričko :) Když tak představení by příště nebylo na škodu :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.7.2007 19:17:46
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo mě Klenotka mi udělala něco podobného
Tebe neznám kdo ty jsi jsi?

Nebo něco na ten způsob já vyjukaný s tolika lidí chvíli mi trvalo než jsem pochopil co po mě vůbec chce a pak už to byla jenom sranda. :D

Když už jsem tu něco napsal tak se představím. Jmenuji se Honza(LAZYjohn nebo LAZY nebo John) bydlím ve Frýdku-MÍSTKU(mimochodem víte co je krásného na Frýdku nevíte? No přece pohled na Místek) je mi 16 let.
Jinak navštěvuji Ostravskou Střední školu Oděvní služeb a podnikání-obor Fotograf(po prázdninách se chystám do 2. ročníku)
Co čtu: převážně literatura faktu,Dexter,Profesionální válečník,Harry Potter,Armádní technický magazín,Extra PC,Computer,Svět...
Moje záliby:Psaní na SGA fóru,samozřejmě fotografování,2.světová válka a válčení vůbec,zbraně prostě vše co se točí kolem armády,velice rád čtu,3D akční hry hlavně teda Call of Duty-United Offensive Multiplayer,PC a x dalších.
Moje oblíbené seriály a filmy jsou Stargate SG-1,Stargate Atlantis,Dr.House,Četnické humoresky,Dexter,Band of brothers,Over there,Osvobození,Zachraňte vojína Ryana a mnoho dalších.
Naposledy upravil LAZYjohn dne 28.11.2007 21:37:27, celkově upraveno 4
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 20.7.2007 19:55:44
Shadow_Slayer Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2Klenotka: Jo tak to promin, snad jsem to timto trochu napravil, priste uz se polepsim :wink:

Příspěvek 25.7.2007 19:41:01
Kate Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já teda taky.

Jmenuju se Katka, ale většina lidí mi říká Kate (šok, co? :lol: ), nedávno mi bylo sedmnáct, bydlím v Petřvaldě, což je kousíček od Ostravy. Prozatím chodím na gympl, co pak, to se vystříbří!

Ze seriálů ulítávám jednoznačně na Stargate (kdo ne, že jo!!! a z toho se mi nejvíc líbí Daniel), Buffy the Vampire Slayer, Andromeda a Charmed...

Další záliby: deset let hraju na klavír, kratší čas na kytaru a taky to podle toho vypadá =O)), snažím se do své hlavy dostat nějaké jazyky (anglina a němina jdou, prozatím dál prožívám španělštinu a ruštinu, chvilku jsem dělala chorvatštinu a ta je z bokovek jednoznačně nejlepší!!!)

Co se týče seriálových zálib, vedou foto-story a videa!

No prostě jsem obyčejná praštěná holka, no!!!
Obrázek

Pokud byste poznali, že světlo svíčky je oheň, jídlo by bylo už dávno vařené.

Follow your heart and never look back. You do that and sometimes life surprises you!

Příspěvek 25.7.2007 20:21:27
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jo já taky něco osobě řeknu.

Jmenují se Radim Šebesta je mi 17 let a chodím do školy Karla Pokorného.A na praxi jezdím přes Svinov Mosty až na Školní Statek.Někdy chytnu záchvat zuřivosti když mi někdo nadává nebo mě někdo pomlouvá na takové věci jsem vždycky haklivý.Hlavně
můj Bracha ten domě rype od té doby co se narodil.A někdy se i dokonce zblázním
a to radši nechtějte slyšet dál.Dívám se na Hvězdnou bránu,Star trek,Star Wars.Moje
koníčky jsou MicroHeroes,Počítače,vypalování hudebních CD.Moje nejoblíbenější Hudby jsou Filharmonie a Synfonie,SoundTracky.

To je všechno dál už nevím co bych o sobě řekl. :)
Obrázek

Příspěvek 27.7.2007 11:05:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to abych se už taky představila. :)

Jmenuju se Gábina,je mi 16 let a bydlím v Berouně,je to kousek od Prahy.Od září budu chodit druhým rokem na střední školu cestovního ruchu.Filmy můžu téměř jakéhokoliv žánru,nejvíc mám ale nejraději fantasy,scifi ( u seriálů je to podobné,teda až na to,že nesleduju telenovely) a občas nějakou tu oddechovou komedii.Mé další záliby krom Stargate jsou třeba čtení,jízdy na koni,bicí (bohužel jsem mohla hrát jen chvíli,kvůli financím),angličtina a focení.

Příspěvek 08.8.2007 17:20:05
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jako nováček na tomto fóru se vám taky představím:

Jmenuji se Anijsha Valdera, je mi čerstvých 21 let a jsem z Olomouce, studuju archeologii na Slezské univerzitě v Opavě. Mé zájmy by se daly obecně rozdělit na sci-fi, historii, irské tance a krasobruslení. Co se týče sci-fi tak nejraději mám Star Wars, které mě ke sci-fi dovedly, pak samozřejmě Stargate a nepohrdnu ani Star Trekem ani Babylonem 5. Ze sci-fi a fantasy literatury (jinou ani moc nečtu) mám ráda Star Wars Expanded Universe, kde je mou nej knihou Mezigalaktická výprava, která ze mě udělala nadšenou fanynku Chissů a velkoadmirála Thrawna, Rubínovou dynastii od Catherine Asaro, Dunu, Pána prstenů, Hobita, atd. atd.
Ráda píšu povídky, ale většinou je nedopíšu. :roll: Nedávno jsem s kamarádkou začaly psát SG povídky, už máme jednu na kontě a píšeme další. Až se dokopu tak jsem jednu hodím. Jinak nějaký ten pátek jezdím na cony, cca tři roky. Konec hlášení.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 17.11.2007 09:45:15
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Ja sice nie som novacik na tomto fore, ale predstavim sa aj tak... :)

Moje meno je Lukáš Kaščák (bratia česi nech to čítajú ako Kašťák). Mám necelých 23 rokov. Som zo Stropkova (východné Slovensko, vyrábali sa tu telefóny - TESLA), študoval som Archivistiku a PVH na FiF UK v Bratislave, teraz študujem teológiu v Košiciach. Mám rád históriu, PC, hudbu (Nech žije Rachmaninov), knihy a veľa iných vecí. Z Fantasy mám rád Tolkiena a Feista. Neznášam Narniu. Vyrastal som na Star Treku, ktorý ma už nejako prešiel (nech mi to trekkies odpustia) a milujem StarGate, hlavne Atlantis, lebo SG1 išla od polovice osmej serie dole vodou (subjektivny nazor, nekamenujte ma prosim). často píšem poviedky a príbehy, vačšinou rozsahovo dlhšie (vid. Ascanis :) ), a aj keď ich občas na nejake dva tri mesiace preruším, tak stále sa k nim vraciam a dokončujem ich.

Na CONy zásadne nechodím (majú síce výhody, to nepopieram, ale nemám rád veľa ľudí pokope, ak sa jedná o nejakú debatu... )

Příspěvek 18.11.2007 21:44:59
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak jsem zhruba po roce došla k názoru, že by bylo zahodno představit se. Jmenuju se Jana, mám 18 let a bydlím v Heřmanovicích (taková díra kousek od Jeseníku). Poslední rok studuju sociální péči na pajdáku v Krnově. Co se zájmů týče, je asi zbytečné psát, že mám ráda sci-fi a SG :lol: Taky ráda čtu (hlavně fantasy), fotím, kreslím a jsem filmový maniak :)
Na cony jezdím (teda byla jsem na letošním ff a ffs), ale jsem neuvěřitelně plachá osoba, tak jsem si to zatím neužila úplně na 100%.
Jinak sse omlouvám za svůj pravopis, vím, že je to děs.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 18.11.2007 22:09:21
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takhle to vipadá kdyš je na tom človjek vopravdu špatně z pravopysem. Nikoli tvůj příspěvek bez jediné chybky. :wink:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 19.11.2007 14:24:45
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslela tak obecně.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo