Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Náměty a připomínky SGA-PROJECT.COM Antihodnosti

Antihodnosti

Vaše náměty a připomínky, když fórum patřilo ještě pod starší stránku, která byla zrušena roku 2016

Příspěvek 16.2.2007 19:42:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No, to není úplně pravda. Sokoro tady provokoval nevhodnými příspěvky a ten podpis byla ta pověstná poslední kapka. A těžko, Sokoro, někomu vysvětlíš, žes tím nic nemyslel, když jsi předtím provokoval. Takže "jen" za podpis to nebylo, to bys z toho vyvázl moc snadno.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.7.2007 20:39:47
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

zajímalo by mě co udělal Jack_xy
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 19.7.2007 21:02:08
MaxCz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A co to měl Sokoro za podpis, že tak pobuřoval?

Příspěvek 19.7.2007 21:09:37

Odpovědět s citací

sice mě zato už roztrháte ale musim to napsat:neblázní posledním rokem toto forum ? :)
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 19.7.2007 21:20:28
Shorty

Odpovědět s citací

Víš, tohle fórum není založené na anarchii. Má pravidla, která zaručují, aby si tu nedělal každý co se mu zachce. Pokud se ti to nelíbí, tvoje mínus.

Příspěvek 19.7.2007 22:00:39
General
General

Odpovědět s citací

MaxCz píše:
A co to měl Sokoro za podpis, že tak pobuřoval?

On nepobuřoval. Bylo to nedorozumění. Někdo z moderů mu to smazal, ale celkově na tom nebylo nic špatného (jen měl špatné rozměry, tuším) a tak si ho tam mohl nechat.

zajímalo by mě co udělal Jack_xy

To, co dělal už dlouho. Debata v sekci Sháním se smazala, protože to bylo naprosté a zbytečné napadání a kopání nožičkama. Jeden člověk se tam na něco zeptal a Jack mu prostě napsal, že je to debil. Sám rád tvrdí, že říká pravdu. Jistě, kdo se nepodívá o stránku dopředu a nenajdte si to a pak se pitomě ptá, dá se nazvat i debilem. Problém je v tom, že kdybychom se takhle vyjadřovali všichni a o každém, za chvíli by tady byla džungle. Člověk se dá usměrnit i slušně, bez vulgárních výrazů a nadávek.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.7.2007 09:59:40

Odpovědět s citací

hmm aha to zní zajímavě až na to že sem to u něj nikdy neviděl že by to dělal :lol: no nevadí

Příspěvek 20.7.2007 11:54:27
General
General

Odpovědět s citací

bobe, to si děláš srandu, že jo? :roll: Necháme jeho vulgární a urážlivé příspěvky na fóru tak dlouho, aby si to bob mohl přečíst? :roll: Hned to mažeme! Přemýšlej trochu.

Příspěvek 20.7.2007 16:23:52

Odpovědět s citací

:oops: já myslel že jo že je tam necháte :lol: ,ale jako docela mě štve to že prolejzám forum a vidim u človka kterej mi připadá v pohodě "na dobro vypovězený uživatel fore" :roll:

Příspěvek 20.7.2007 16:32:49
Shorty

Odpovědět s citací

Pokud tě to štve, tvoje mínus, ale ty radši na toto téma pomlč. Jen jsme tě zbavili prasátka, tak už zase vystrkuješ růžky?

Příspěvek 20.7.2007 17:22:06

Odpovědět s citací

hehe no prase růžky nemá a to už ani nesmim psát ? (že bych vás něčím urážel ???)

Příspěvek 20.7.2007 17:41:32
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

2bob 1:Já bych to ho nechal právě jsi na horké pudě podívej se kdo proti tobě stojí jsi docela v taktické nevýhodě.
Jinak ty jeho příspěvky nebyly moc pěkné měl jsem možnost si je přečíst Jack_xy vybouchnul a to se stávalo poslední dobou často a za úplné maličkosti. Ze záčátku byl docela v poho ale teď :thumbsdown:.
Omlouvám se za tenhle :offtopic:.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 20.7.2007 18:01:21
General
General

Odpovědět s citací

Nemyslím, že bobovi hrozí prasátko :wink: Normálně se zeptal, ale v dotazech pokračovat touhle cestou, není šťastné řešení :wink: Takže ještě jedno vysvětlení, bobe, snad už dostatečné :)
Prostě některé lidi nepochpíš. V jednu chvíli se chovají normálně a najednou zblbnou. Jack poslední dobou psal dost ošklivě, možná, když projedeš topic o Základně v ČR pár měsíců zpátky, pár příspěvků se tam blížilo tomu, co předváděl poslední dobou. :wink:
Pravda je, že moderátoři a admini nemusí zdůvodňovat, proč někomu dali ban nebo hodnost, jenom tomu jednomu člověku, který tu hodnost obdržel. Ostatním do toho vlastně nic není, navíc by se to třeba ani tomu uživateli, co hodnost obdržel, nemuselo líbit, že vykládáme, proč a za co. A je fakt, že se vulgární příspěvky hned mažou, jsou prostě proti pravidlům a tak je tady přece nebudeme nechávat. Proto to "běžný" uživatel nevidí. :wink:

Příspěvek 20.7.2007 18:32:42
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem měla tu možnost přečíst si ten výbuch,než se to mazalo a zasloužil si to.
Kdyby se mělo vytvářet forum o tom,kdo a za co dostal ban..no nevím,může to být zajímavý,ale jinak moc užitečnej účel za tím nevidím :wink:

Příspěvek 20.7.2007 19:39:21

Odpovědět s citací

ok ok asi je to opravdu nějakej vyšinutej když už to tu tvrdí více lidí a ujistil sem se v tom topicu jak psala Klenotka
Jenom prosím nepoužívejte k vyhrožování Prasátko a Ban :lol:

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM