Já se právě té "velmi legrační scény" bojím. Doufám, že to nebude uděláno tradičním způsobem. Poníží McKaye, ostatní z toho budou mít strašnou srandu, Sheppard se zašklebí a řekne něco děsně vtipného, aby ho ponížil ještě víc...doufám, že se tentorkát zachová jako pravý přítel a Rodneyho se zastane a ne, že okamžitě přeběhne na stranu Carterové, aby si přisadil (nebo prostě na stranu kohokoliv jiného, očividně ho to baví)

Jo, to bude strašná sranda.
Koneckonců, Carterová ho má převýšit hodností a převzít hlavní vojenské velení. S tím, jak Sheppard běžně mívá problémy s autoritami, by měl mít problémy i s tímhle, obzvlášť, když se něco stane Elizabeth.
Můj osobní typ je, že ji buď Asurani zajmou nebo se jim nějak vydá za záchranu města. Ale to jenom hádám, ráda se nechám překvapit.
Torri se nejspíš nelíbilo, jak ji píšou. Mám dojem, že to říkala kdysi v jednom rozhovoru, který jsem překládala. Nebyla moc nadšená, co s její postavou udělali na konci 2. série a ve třetí se moc věcí nezměnilo. Je to neobvyklé, že herec sám odejde. Pokud vím, zatím to udělal jen RDA a Michael, který se ale kvůli fanouškům zase vrátil.
Jinak si myslím, že ujišťování je hezká věc, ale počkám si, až to uvidím na vlastní oči. Ale těším se na 4. sérii, hlavně na epizody Miller´s Crossing, Tabula Rasa nebo Kindred.
Amandy je mi líto, myslím si, že spoustu věcí ovlivnit nemůže. Závisí na autorech, jak to napíšou a pokud to zvorají, lidi budou nadávat na ní, ne na scénáristy. Vzala na sebe velké riziko, když to přijala a myslím, že je to hop nebo trop. Buď to vyjde nebo ne. Pokud Atlantis zruší, 100% lidi budou dávat vinu jí, i když to nebude pravda. Musí být pod strašným tlakem. A otázky tohohle typu tomu asi moc nepomáhají. Na druhou stranu má tak možnost vyjádřit svůj názor, což je dobře.
EDIT: A jo, nemáte zač

Bylo divné, dávat rozhovor s Amandou na stránky SGA, ale mluví tam hlavně o SGA a bude tam...prostě je to pořád divné.

Ten překlad není úplně doslovný, ona dost používá šíleně dlouhá souvětí, tak jsem z toho občas udělala třeba tři věty, aby to dávalo smysl

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.