Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
http://www.mininova.org/tor/787530
Toto je spoiler!!!: |
Henry je nepoučitelný. Nepovedlo se mu Kim zachránit a tak to zkouší znova. " ![]() ![]() Ale s Carterem byla sranda. ![]() ![]() A celá ta záležitost s artefaktem bude taky hóóódně zajímavá. |
Zdá se mi to nebo se Henry připravuje na nějakou pomstu? ![]() To s tím artekfatkem vypadá moc zajímavě a doufám, že se ta nakousnutá zápletka pěkně vyřeší ![]() |
3x02- co na to říct, Fargo je prostě Fargo, ale všichni ho mají rádi ![]() ![]() 3x03-chudák Carter ![]() ![]() Beverly all over again, je to mrcha. |
Příště paralelní vesmír...nevím, není to moc originální, ale teaser vypadal dost zajímavě. |
Jo, zase pěknej díl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ješte Lexa Doig a aby to nebylo málo tak hned epku potom i Michael Shanks ....... |
Tak dnešní díl byl plný nečekaného, líbil se mi Join sen o Fargovi proti Starkovi ala Zorro a stejně tak i sny Cartra měli svou váhu, potom konečné Cartrovo vyznání díku Jo v podobě tanečních bot, myslím že balerýnky.... a ano, Henryho mlžení... těším se na další díl a Fargova dědečka....btw ti herci z sg, vsimli jste si majora Davidse ted v eurece nedavno v 4400...... |
Tedy, chudáci ti, co snili společně...to bych tedy nechtěla ![]() ![]() A viděla jsem tam majora Davise ![]() ![]() |
Takže dnešní díl byl skvělý, nejvíc emocionální díl co jsem zatim viděl v Eurece, celá ta Pierrova láska k Fargovo babičče, odpuštění viníkovi a zasnoubení..... a pak na druhou stranu Jack a jeho příběh z minulosti a smrt kterou si dává za vinu a prot nechce nechat Zoe řídit předčasně, tenhle díl mě dostal a konečně Fargo v GD jak se usmívá na předělaný nápis a je poprvé ve svém životě hrdý na to že je Fargo......... poté mě napadá kam se poděla naše milá psycholožka Beverly...... |
Ano, tohle byl velmi dobrý díl. Nejen v hlavním příběhu, ale i v detailech a "subpříběhů". Všechny ty věci, co tu popsal Spike kree, mě taky velmi zaujali. A potěšilo mě, že Pierr přežil, protože tito lidé v seriálech často umírají ![]() |
doktorka Fraiserová, ano Teryl a kdo ví kdo ještě, v takovém návalu kdyby se objevil RDA v podobě nějakého Generála nebo Macgyvera kam šel když skončil ve Phenix organizaci.... |
No takhle epizoda byla jako vždycky plná vtipu, nejpší byl vědec jezdící na skatebordu v G.D. ![]() |