Tar-ara píše:
zavosek: OK, tak ne všem se líbí vše. Ale ujišťuji tě, že jsem to skutečně poprvé neviděla a leccos o tom vím. Tím písmem pravděpodobně myslíš runové (na antickém jsi nejspíše nebyl). Atlantis byla určena těm, co si chtěli poslechnout o městu a neznají ho nazpaměť a ti, co ano, ti mohli sledovat mýtus. O mýtu toho lidi obecně vědí poměrně málo a detaily typu "akrotéria byla ze zlata" by je už asi nezajímali.
Runové písmo bylo ale určeno trochu těm hloubavějším. Na začátku jsem ho představila a pak ukázala, kde je v SG, jak a co je tam psané. Asi jsi prostě očekával něco jiného. Nicméně z ohlasů, kdy za mnou pak sami mě nepříliš známí lidé chodili a ptali se/chválili mi to usuzuji, že to tak špatné nebylo - pro ostatní. A pokud do toho zahrnuješ techniku, tak za tu jsem ani u jedné přednášky nemohla, to je jiná věc. Ale je to samozřejmě tvůj pohled na věc, já ti ho neberu. Myslím si, že jsem to, co jsem psala v anotacích, dodržela, tak jestli jsi z nich získal nějaký jiný dojem, řekni jaký a já se na to podívám.
Runové písmo bylo ale určeno trochu těm hloubavějším. Na začátku jsem ho představila a pak ukázala, kde je v SG, jak a co je tam psané. Asi jsi prostě očekával něco jiného. Nicméně z ohlasů, kdy za mnou pak sami mě nepříliš známí lidé chodili a ptali se/chválili mi to usuzuji, že to tak špatné nebylo - pro ostatní. A pokud do toho zahrnuješ techniku, tak za tu jsem ani u jedné přednášky nemohla, to je jiná věc. Ale je to samozřejmě tvůj pohled na věc, já ti ho neberu. Myslím si, že jsem to, co jsem psala v anotacích, dodržela, tak jestli jsi z nich získal nějaký jiný dojem, řekni jaký a já se na to podívám.
jelikoz studuji archeologii+historii tak neco o tom vim...ale o tu historii ani tak moc nejde...to se celkem dalo...spis mi de o to publikovani tech informaci..bylo to potichu,zadrhavani,ehm,hm,jakto bylo..?tak tak to asi bylo..,no tak..tohle se porad opakovalo.
taky sem se bavil s lidmi co znam a co tam byly a souhlasi semnou...
ale na druhou starnu...hodne lidi by to prezentovali mozna jeste hur,prezentace v powerpointu,taky nebyla spatna..
btw:rada na zaver:zkus priste si to radeji napsat , to oc hcces rict na pipir a radeji to cti...
promin jestli sem se te nejak dotkl,ale proste srovnavam..