Šla jsem si lehnout a zjistila jsem, že nemůžu usnout
Každopádně musím poznamenat, že Tar-ařina Atlantis byla moc zajímavá a docela mě štve, že jsem to nevěděla před zkouškou-profesor se mě ptal na Atlantidu

Antické písmo je klasika a rozhodně je moc zajímavé vidět, kde je co napsané a Tar-ařiny "poznámky" k tomu jsou priceless

. Na runách jsem byla až od půlky, za prvé, že mi to opravdu moc neříká a za druhé jsem se někde zasekla (už nevím kde, snad na baru). Technické problémy provázely většinu přednášek, bohužel. Třeba mně vypadly titulky a musím říct, že mě to doteď mrzí, protože jsou prostě lidi, kteří se ptají na titulky div ne k trailerům a koukat na celé kusy epizod je asi moc nebavilo

Ale jsem ráda, že o Hewlettovi to vyšlo a dokonce mě asi tři lidi zastavili, ptali se na filmy, které jsem tam ukazovala a prý se jim to líbilo. To jsem ráda.

Na druhou stranu o Pegasus conu jsem měla prostě jenom mluvení a neměla jsem moc "objektivních" ohlasů. Lidi vám řeknou, že to bylo super i kdyby se to naprosto pokazilo
Ráda bych poznamenala, že focení s Davidem rozhodně moc drahé nebylo. Opakuju se, ale připravte se, že kdyby přijel kdokoliv jiný, tak fotka by stála určitě aspoň 500. Myslím, že tohle rozčarování pramení z toho, že lidi prostě čekali něco jako "on je přece náš, nebude po nás chtít peníze", ale to je krutý omyl. David je Kanaďan, který umí česky, Čechokanaďan, navíc vázaný smlouvami a když jede na con, kamkoliv, pořád propaguje seriál, v kterém hraje. Ráda vidím, že je to pořád on, pohodář, normální člověk jako když jsem ho viděla naposledy. Docela hezky jsme si při tom focení popovídali a asi Páje něco pošlu za to, že se jí rozbil foťák

I když tu poznámku o Hewlettovi si mohla odpustit

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.