Tak, právě jsem dokoukal Firefly, a musím teda říct, úžasné.
Většina epizod byla velice dobrá, tady je moje hodnocení:
1. Serenity 8
2. The Train Job 8
3. Bushwhacked 7
4. Shindig 4
5. Safe 7
6. Our Mrs. Reynolds 6
7. Jaynestown 8
8. Out of Gas 6
9. Ariel 10
10. War Stories 9
11. Trash 5
12. The Message 4
13. Heart of Gold 4
14. Objects in Space 5
Serenity 9
Nejvíc se mi líbila epizoda Ariel, pak film Serenity a War Stories.
Nejhorší se mi zdáli Heart of Gold a Shindig.
Co říct, jak může mít takový skvělí seriál 14 dílů a blbosti jako Smallville 6 řad??? To nepochopím. Moc si přeju aby to snad někdy obnovili, a když né seriál, tak aspoň další film. Mají ještě spoustu nevyřešenejch zápletek, a obrovskej potenciál do dalších příběhů. (a ať dořešijou Modrý slunce)
Jinak celkově se Firefly zařadilo na dost vysoký místo v hodnocení, před BSG, ale nevím jestli je lepší Farscape nebo Firefly. Těžko se to hodnotí když má Firefly tak málo dílů. Když by bylo delší tak myslím že by Farscape předehnalo.
Takže celkově,
2 místo, Farscape
3 místo, Firefly
4 místo, BSG
5 místo, SGA
Tak, a teď hurá na 3 řadu BSG, a už brzy se taky dostahuje Babylon 5.
nejlepší trojka u mě asi bude War Stories, Jaynestown a Heart of Gold
a nejhorší?vůbec nic.Všechny díly jsou super (ikdyž moc mě nenadchnuly Objects in Space a The Message)
Anubis.22:proč to zrušili?protože Fox (stejně jako Futurama.Ale u ní alespoň budu 4 DVD filmy) a pokračování?O tom pochybuju, ikdyž by to bylo super
Celej seriál je SUPER ! je vážně škoda že (zatím) není víc dílů.
Hemi: souhlasím s názorem na film. Uplně tam vše zabili, první čtvrtina mi přišla uplně "trapná" jak tam "vysvětlovali" děj těm co neviděli seriál. Vztah Jayna a Simona pokazlili, atd atd... Bylo by super kdyby se pokračovalo dál - v návaznosti na seriál, ne na film.
díly byly všecky dobrý protože jich nebylo tolik aby se to dalo nějak extra srovnávat ale nejlepší scéna je v Our Mrs Reynolds když Mal přijde za Inarou s tim že ví proč ji bylo blbě
Těžko říct, který díl byl nejlepší. V každém díle bylo něco k zasmátí a akcička nechyběla, každý další díl řekl o hrdinech něco novýho a to se mi líbilo. Já bych volil pilotní díl
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..