To by byla tragédie, kdyby ji to zabilo

Hemi dneska nadhodil teorii, že by to spíš mohl být sen, když se dozvěděla, že čeká dítě. Přece jen, má to být "romantický zájem", to by s Wraithem asi těžko zvládla. Ale opravdu jsem zvědavá na toho, kdo *do toho* půjde

A všimli jste si toho jednoho záběru, kde se oháněla tyčkami, v nějakém hnědém ohozu a s břichem?

Jestli bude Rachel dělat tyhle cviky i v těhotenství, tak to přece jen klobouk dolů.
Jděte do háje s tou Carterovou, koho zajímá, jaký má účes

Beztak ji tam nakonec vycucne Wraith a bude

(fórek...i když....

) Ale uznávám, dneska mě docela potěšil krátký rozhovor s ní, kde říká, že je to pro Carterovu neznámé, jak Wraithové, tak antická technologie a hodně se spoléhá na Shepparda s McKayem...tak snad nebude moc dělat ramena....protože jestli jo, tak...
Mě by zajímalo, kdo to tam na tom Sheppardovi leží, vypadá to na Lorna

(slasheři budou mít pré)
A na začátku McKay s těmi dráty. Copak to bude asi ze epizodu? Taky mu mohli to tričko sundat

(OK, dohoda-jak říkal jenda na srazu, oba mluvíme o tom samém, jenom o jiné postavě.

Takže si nechte úsměvy a vlasy u Carterové a já si nechám McKaye bez trička

)
Minule mě ty ukázky moc neuchvátily, ale tohle vypadá už zajímavěji. Dovolím si *mírný* optimismus

Nevypadá to, že by tam Carterové naběhla a všechno zachránila, snad se toho vyvarují.
Jen ať to udělají hezky pomalu a přirozeně a neřeknu ani slovo (OK, nadávat budu pořád, ale už ne tak intenzivně)

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.