Hallowed are the Ori "As he lay there, dying in the sun, the sands of the desert all around him, Petris spoke to the rock. Not with his lips, but with his mind. And the rock wept tears of fresh water and his thirst was quenched."
tak nevim, hledal jsem v tech 3 epizodach nejaky naznak, ktery by mohl vest ke znovuzrozeni carsona, ale nic moc... kdyz to bude ale dobre podano, tak proc ne?
Jen doufam, ze to Teylino tehotenstvi nebude jako u Valy, to uz by bylo hodne slaby...
mohli by v tom být zapletení i furlingové, to by bylo celkem cool. Jelikož o nich moc nevíme, tak třeba už vyhynuli a jediné co zanechali v této galaxie, bylo dítě Teyly.
Hmm, tak se zdá, že ta dvouepizoda, kde se vrátí Carson má název Kindred...což je v překladu příbuzný, rodina atd. Tak to buď může souviset s tím, že ho budou brát jako navrátivšího člena rodiny...nebo má Carson dvojče
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Já jsem asi jediná, kdo opravdu chce, aby se Carson vrátil. Samozřejmě doufám v to, že až ho tam ukážou, nepotvrdí se žádné z mých nepěkných představ, jak to chtějí udělat .
Toho se právě bojím, jak udělají že by se tam vrátlil. Třeba by mohli v nějakém dílu zavzpomínat na dřívější časy, kde by Carson byl, ale nic víc. Doufám že to neudělají jako u Daniela, najednou se objeví nahý v Jackově pracovně. Ale první vrácení Daniela bylo opravdu " věrohodné ", ale to další už byla spíše komedie. Sice je to sc-fi seriál, ale já bych nechal Carsona odpočívat
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "
No je to zajímavý dvojdíl v jiným díle než 10 a 11 díle a osobně jsem rád, jelikož tento stereotyp už mi docela vadil (vím, že 10,11 možná i 12,13 bude ale i tak)