Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 16.6.2007 - Budoucnost postav

16.6.2007 - Budoucnost postav

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 16.6.2007 17:45:02
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.6.2007 17:48:30
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jestli to její těhotenství nebude skrze nějaký technoblábol...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.6.2007 17:52:37
Czerna.Mysh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Třeba jako to od Valy...
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 16.6.2007 18:06:25
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Carson teda opravdu zpět... jen ať je to nějaký flashback, nebo představy v Rodneyho hlavě a né zázračné zmrtvých vstání.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 16.6.2007 18:13:17
Czerna.Mysh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co třeba nanoboti jako v Trpaslíkovi? To by se dalo... :lol:
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 16.6.2007 18:22:34
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím že bude těhotná z vůle Antiků :-D
Jinak nevím, nevím jak chtějí navázat na smrt Carsona, měli ho nechat už odpočívat v pokoji. A nebo mu mohli dát masku Wraita a bylo by :-)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 16.6.2007 18:27:59
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aby to dítě nebylo napul Furling :lol:Koukám tam se to bude něják párovat.
Temna 4 serie ,fakt se těšim jen aby. :lol: :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 16.6.2007 19:00:50
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

dastr: narodí se jí dítě z vůle antiků a začne rychle růst. Po jednom dni se zjistí že je to Carson. :lol: :laugh: :laugh: :laugh: :lol:

Příspěvek 16.6.2007 19:01:48
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Carson teda opravdu zpět... jen ať je to nějaký flashback, nebo představy v Rodneyho hlavě a né zázračné zmrtvých vstání.

Dobré by bylo, kdyby se Carson objevoval jen jako ta Rodneyho predstava, tak jako na konci epizody "Sunday". To by tam potom mohl být i casteji. I kdyz by to uz vypadalo jako v BSG (to s Baltarem)...
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

Příspěvek 16.6.2007 19:03:10
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A nebo jako se Scorpiusem ve Farscape. Ale nakonec bylo by mi to bližší než zmrtvýchvstání.
Obrázek

Příspěvek 16.6.2007 19:10:25
-someone- Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To dítě bude "poslední svého druhu"? Takže Teyla půjde do kytek?

Příspěvek 16.6.2007 19:11:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nezbývá než doufat.
Obrázek

Příspěvek 16.6.2007 19:14:14
-someone- Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já ji taky nějak zvlášť postrádat nebudu. Ale doufám, že zní zbyde aspoň ruka, aby mohli ovládat wraithský lodě. :D

Příspěvek 16.6.2007 19:43:55
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Je tam, že se "něco stane s Athosiany", proto to dítě poslední svého druhu, jako poslední *úplný* Athosian. A Rachel říkala taky něco o castingu pro "otce dítěte" čili to asi taky bude Athosian. Když už si dávají takovou práci a přepisují celou zápletku ke 4. sérii kvůli těhotenství Rachel, tak pochybuju, že by Teylu nechali umřít :wink:.

K tomu Carsonovi, jak JM říkal, že Carson po sobě nechal náznak, jak ho "vrátit", tak k tomu dodal, že ten náznak je v posledních 3 epizodách 3. série. Takže hledejte mezi řádky, někde tam bude naznačeno, jak by se Carson mohl vrátit. I když souhlasím, strašně mě jeho odchod mrzel, ale když je jednou mrtvý, už by ho tak mohli nechat. JM taky říkal, že to bude pravý Carson, za masa a kostí, žádný Asuran, klon nebo něco podobného. :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.6.2007 19:51:50
Smitty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Njn je pekne ze sa Carson vracia ale ja tam ziadny naznak nevidim a som hlavne zvedavy ako to vysvetlia ked je jeho telo na 1000 kuskov :)

Příspěvek 16.6.2007 20:53:31
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nevím, ta myšlenka s návratem Carsona se mi nezamlová. Snad to nějak dobře vysvětlí, aby to nevypadalo potom celkově blbě.

Kdyby se doopravdy narodil Teyle, tak to by bylo lol :lol:

Příspěvek 16.6.2007 21:07:51
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Šak jo. MiniC. Teyla zatlačí a Kayle vytáhne ven dítě. Mimo záběr kamery. Ozve se Carsonovo vysoké "Bloody hell!" a na kameru bude pozvednut MiniC... A vodítko z posledních tří episod? Well, ta antická vrtná plošina byla postavena na místě, kde se vám plní sny. Teyla tam usnula, zdálo se ji o Carsonovi a prásk ho!
Obrázek

Příspěvek 16.6.2007 21:16:55
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Taky jsem přemýšlel co by mohlo být na té plošině tak zvláštního, že by to mohlo Carsona přivést zpět z masa a kostí... :?

Příspěvek 17.6.2007 06:05:19
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to jsem zvědavej na toho bejka co si to rozdá s Teylou..... jinak Carson a jeho návrat, hm, nevim, necháme se překvapit, jinak mě víc zajímá s kým bude mít vztah doktorka Kellerová, (můj osobní typ je Lorne) to by mohla být dobrá epka jak se jí snaží chlapečci nabíhat a ona už dávno chodí s někým jiným..., třeba s Radkem :D :D :D
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 17.6.2007 10:44:01
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jak to tak čtu tak mám pocit, že se snad toho vysílání ani nedočkám. Jsem opravdu zvědavá jak to všechno vymysleli. No nechám se překvapit a BUDU DOUFAT, že to bude vypadat aspoň trochu pravděpodobně a nebude to nějaká blbost. :wink:
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 17.6.2007 10:58:30
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Těhotná Teyla....nejlíp kdyby se jí narodil malej Wraith, kdyby jí třeba zbouchnul Michael :loltransparent: Pak by vyhladili všechny wraithy a malej Miki by byl poslední svýho druhu (v pubertě by pak mohl z Teyly vycucat život a byl by od ní klid) :laugh:
Do toho ještě Rodney a Katie...ještě se John spáruje s Elisabeth, Teyla si uvědomí, že vlastně Johna miluje a strašně Elisabeth zmlátí, která následkem toho se už neuzdraví ze svých (i předchozích) zranění a stane se vedlejší postavou, načež Teyla shrábne Johna a budeme z toho mít pěknou telenovelu :roll:
A do toho všeho Carsonovo zmrtvých vstání....to bude kýč. Třeba si vezmou za příklad Dalas. Na konci sezóny se Rodney probudí a zjistí, že se mu to všechno jen zdálo a půjde si s Carsonem potřást tlapkou :D
No na čtvrtou sezónu jsem fakt moc zvědavá, už jen proto, že nám slibujou více Lorna a více Radka :quiote:

Příspěvek 17.6.2007 13:33:41
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co třeba povznesení?... žijou přece ve městě které patřilo povzneseným :roll:

Příspěvek 17.6.2007 13:51:52
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Err, nope, nepatřilo povzneseným.
Obrázek

Příspěvek 17.6.2007 14:22:08
Scud Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak antikům ... ti se ale později povznesli

Příspěvek 17.6.2007 20:07:42
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já jsem asi jediná, kdo opravdu chce, aby se Carson vrátil. Samozřejmě doufám v to, že až ho tam ukážou, nepotvrdí se žádné z mých nepěkných představ, jak to chtějí udělat :?.

Jinak...pokud bude dítě poslední z Athosianů, tak nás zase čeká nějaká řež (resp. aspoň zmínka...po vyhlazení lidu z Inferna (já teď nevim jméno), tak tohle může být pokračování. To se mi temné docela zdá - celý národ).
U přátelství Sam s Keller doufám, že se mi zpracování zalíbí. Ale doufám taky, že nebude jediné. Zase, tohle jsou nové postavy (aspoň v SGA), tak aby se taky přátelili s těmi starými (ano, u Sam podle toho s kým nebo spíš hlavně podle toho kdy).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM