Jonas: Jo, vždyť říkám, že KDYBY měl slušné podmínky, tak by byl dabing SGA geniální. Ale ty mít určitě nebude, pokud jí vůbec bude režírovat, takže určitě bude mít své chyby. Hlavně když dodrží herecké-dabérské obsazení. To je pro mě nejdůležitější. No absence Havlíčka by také neuškodila.

A hlavně aby opět přizval fandy, kteří znají souvislosti. To je nejdůležitější. I sebelepší překladatel, který nebude znát souvislosti, může udělat zásadní chyby...
Jinak s tím jedním hlasem jsem to trochu přehnal.

Ten maník, co daboval v Originu Docie, dabuje toho kněze, jak z něj na konci právě Originu udělali Převora a pak toho Převora z Crusade. Pak už tam byly i jiné hlasy. Tím myslím Převor, který navštívil SGC (dabér Tomina) nebo v Avalonu II-ten jak zachránil Valu a Beachheadu, ti měli stejné hlasy. Snad jsem na nic nezapomněl a moc jsem se do toho nezamotal. Problém je, že ti blbí Převorové nemají jména.

Jo a ještě jsem si vzpomněl na Převora z The Fourth Horseman, ten měl také vlastního dabéra. Takže jsem to trochu přehnal. Ale nejlepší jsou dabéři Převora-Kněze a toho z Beachheadu. Ti jsou geniální...
EDIT: Tak to, že díl Crusade režíroval Martin Velda nebyla ojedinělá záležitost. Štěpán šel režírovat film Simpsonovi (já myslel, že je režíroval, když pár epizod dělal Hruška

) a nevím jestli za sebou, ale dělal jich celkem asi deset... Tak snad se mu bude dařit stejně jako v Crusade...