Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.6.2007 - Novinky o čtvrté sérii

6.6.2007 - Novinky o čtvrté sérii

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 07.6.2007 07:31:38
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Úž se tak strašně těším na 4. serii!!! Tyhle střípky informací jsou jako kapky vody žíznivým Wraithům, kteří chtějí víc! Na Wraitha z Common groundu se těším moc! Perfektní postava a super herec! Už se trochu smiřuji se Sam - Fazulina mi vysvětlila, jaké by to mohlo vyvolávat zajímavé jiskření mezi ní a Johnem - a tak se už docela těším! Jiskření ve smyslu odporu Johna Shepparda k nové velitelce :), no hlavně už aby to bylo a aby se sledovanost 3. serie zvýšila! Amíci jedni zabednění!
After hard working I like hard playing

Příspěvek 07.6.2007 07:35:45
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Phebeus: Máš pravdu, poslední dobou se tu řeší pomalu jen Sam v SGA. Osobně se na ní docela těším, ikdyž mi trochu nesedí to vojenské velení. Fajn, nejdřív si stěžuju, pak začnu taky :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 07.6.2007 07:40:17
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:) jak říkám, mohlo by to vyvolávat zajímavé situace. Śheppard, který je schopen neuposlechnout přímý rozkaz, McKay, který Sam miluje několik let a averze ostatních...Uvidíme! Pro mě je důležité, že tam nepřijde jiná hlavní mužská postava :)

Příspěvek 07.6.2007 08:56:57
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Třeba by se mohli nějak lehce zaplést. Když to nevyšlo na poli Carterová - O'neill ani s jistým jiskřením mezi Shepem a Weirovou?! Já jsem pro vztahy v SG, ne zase aby z toho byla nějaká soap opera, ale vztah/y by to mohli oživit a dodat tam něco nového.
Určitě se těším na Wraitha z Common Ground, to že ho možná hodlají dát jako stálou vedlejší postavu mě dost překvapilo.

Příspěvek 07.6.2007 12:43:51
col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je skoda ze tam uz neni Ford jeho postava je dost dobra
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Příspěvek 07.6.2007 12:45:52
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ono opravdu tezko ted soudit, zda Carterova bude prinosem nebo ne, skutecne zalezi na tom, jak jeji roli napisi a nastavi ji k ostatnim...

A co se tyce vztahu, nejak jsme pozapomeli na rozmluvu Teyly a dr. Houstonové, co vybuchla, v dile Sunday, kde se bavily o vztahu ke komusi... ;)

Kazdopadne si znovu poustim 3. serii a tesim se na 4. jak male dite... I s Carterovou...
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 07.6.2007 15:37:36
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: Doufám, že myslíš jiskření ve smyslu toho, že nebude poslouchat rozkazy, ne romantické jiskření. Krikování rozhodně ne. Jinak Sheppard i McKay mají problémy s autoritami, to by mohlo být zajímavé. A rozhodně jsem zvědavá na reakci Ronona.
A doufám, že McKaye ta zamilovanost už pustila a bude se kolem ní chovat normálně a ne jako cvičená opice.
Toto je spoiler!!!:
Ale bude mít vztah s Katie Brown, to ho snad udrží na zemi.:wink:

Phebeus: Kde jsi prosím tě vzal dojem, že se hádáme? :shock: My jsme si to s Markusem už dávno "vyříkali" i osobně a tohle je prostě normální diskuze-výměna názorů. Beztak všichni musíme počkat, jak to dopadne. A žádné dělení na love/hate to není, jde prostě o to, že když to autoři zvořou, tak budou beztak naštvaní všichni :) A když ne, tak zase budou všichni spokojení :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.6.2007 20:53:20
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Já patřím asi mezi těch 10% :) ...

To je docela smutný :?. Myslím, že tam má dost prostoru, aby ukázal, že není jen český hláškař. Vyzívám desetiprocentrní obyvatelstvo, aby se soustředilo i na to, kdy Radek česky nemluví :?.

Markus píše:
...Až příjde Tar-ara, tak asi taky něco písne. ...

Ano, věčné téma :). A já zase přišla pozdě :lol:.
Na Sam se těšim, protože je to Sam a mám její postavu ráda. Na Sam se těšim, protože ji beru i jako určitou kompenzaci za Carsona a za Elizabeth :cry:. Na Sam se těšim, protože doufám, že by to mohl být oživující prvek, přinášející nové možnosti. Tak asi tak.

Klenotka píše:
...Mně připadá, jakoby pořád doufali, že SG1 snad nějak poběží donekonečna a tak Atlantis příběhově trochu zanedbali a teď se to snaží dohnat. Snad ještě není pozdě....

Mě tedy připadá, že je úplně fuk, zda běží SG-1 nebo neběží. Když běžela SG-1 samostatně, taky se to zrovna moc nelišilo. Nějak jsem se vzdala naděje, že by se to mohlo opravdu viditelně odlišovat. Bohužel, chyby a nevyužité věci tam budou pořád, ani nedoufám (i když by to bylo pěkné), že by tomu bylo jinak. :?

Vojta@ píše:
Třeba by se mohli nějak lehce zaplést. Když to nevyšlo na poli Carterová - O'neill ani s jistým jiskřením mezi Shepem a Weirovou?! ...

Pro všechny bohy...jen to ne :roll: :horko: . Myslím tedy na poli romantických vztahů...prostě se Sam NE!

A konečně k novince ;-)
Ten Wraith se mi zdá zajímavej. Doufám, že i bude. Jako vedlejší postavu bych ho docela uvítala. Je to věc, co tam ještě nebyla :).
Záření Lorna a Radka...já v to opravdu doufám, zdá se mi to tak pěkné, že to nemůže být pravda, že tam bude háček :). Ale jo, to by snad šlo. Doufám :). Moc bych to uvítala (ano, zvláště u Radka, ale Lorna mám taky docela ráda. Třeba by mohl mít zase něco s Radkem. V Game měli takové pěkné scény :)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 07.6.2007 20:57:05
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Klenotka: Jiskření samozřejmě ve smyslu: " jo jasně Sam to je tvůj rozkaz, ale já si to udělám po svém.." :) Rodney by mohl dávat najevo, že už nad ním Sam pozbyla moc. Kirkování rozhodně ne! Od toho jsou tu jiné! :lol: (přímo tady na foru)

Příspěvek 07.6.2007 21:05:36
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Klenotka píše:
Já patřím asi mezi těch 10% :) ...

To je docela smutný :?. Myslím, že tam má dost prostoru, aby ukázal, že není jen český hláškař. Vyzívám desetiprocentrní obyvatelstvo, aby se soustředilo i na to, kdy Radek česky nemluví :?.

To jsi mě špatně pochopila. Myslela jsem, že patřím mezi lidi, kterým se nelíbí, co říká česky, ale jinak samozřejmě jeho "nečeský" pobyt stojí za to, dostává dost prostoru. Jen by mohl dostat třeba B-linii v nějaké epizodě. :wink:

Třeba by mohl mít zase něco s Radkem. V Game měli takové pěkné scény :)).

Tohle teda vyznělo docela zajímavě :) Znám lidi, co by chtěli, aby "spolu něco měli", ale jinak :lol:
Ale vážně, v NML a Game byli skvělí a navíc dva pěkní chlapi v jednom záběru, to se přece musí využít. :D :wink:
Jo a taky jsem četla, že tam Lorne má pobíhat nějak bez bot či co, a má mít nějaké scény i s Teylou :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.6.2007 21:09:24
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak teď mi to zase zní jako sitcom :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.6.2007 21:10:25
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ale tak proč by Sam nemohla mít vztah?? Jj chápu, všichni tak nějak tajně doufáme, že ona a Jack... ale jasně se stejně nikdy nic neřeklo a asi ani neřekne. Tak jí to krucinál přejte. :lol: Třeba s takovým Rononem, to by byl páreček :lol: :lol:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 07.6.2007 21:18:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jane a její Tarzan.

Ale jak znám writery, tak s velkou pompou vrátí do hry toho snoubence z 8. řady SG-1, takový šokující dějový twist až zjistíme, že se přidal do SGC programu a požádal si kvůli ní o přeložení na Atlantis.
Obrázek

Příspěvek 07.6.2007 21:29:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Když oni muži okolo ní, většina, se do ní hned zamilovala a totálně zblba. A buď skončili jako tančící opice (Lee, Rodney, Felger) nebo umřeli (Narim, Martouf) nebo to prostě nedořešili (viz teda Jack, nebo náznaky s Berrettem). Mallozzi žertoval, že jí píšou dvojepizodu, kde se do sebe zamilují s Wraithem a on pak tragicky zemře :lol:

Ale je pravda, že by to teda konečně s Jackem nějak dořešit mohli. Ale radši ne v SGA, ve filmech, tam by to mělo patřit, když je to zakončení SG1 (i když teda taky asi ne úplně)

Raynor: To má být v epizodě Doppleganger, takže to bude spíš Smrtonosná past a on tam bude běhat bez bot jako McClane :) Ale kdoví, co je na tom pravdy. Psali to na wiki a tam si dost vymýšlejí :wink: JM něco takového teda říkal, ale myslím, že tahle epizoda bude mít k sitcomu daleko :wink:

Příspěvek 07.6.2007 21:38:03
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jsi si jistá, že Mallozzi jen žertoval? :lol:

No takhle to zní líp. Ale jak jsi to napsala, tak mi to prostě vyznělo jako komická scéne podbarvená smíchem... :oops:
Obrázek

Příspěvek 07.6.2007 21:47:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...
Jo a taky jsem četla, že tam Lorne má pobíhat nějak bez bot či co, a má mít nějaké scény i s Teylou :wink:

Hmm, jen doufám, že třeba neupadne, když ji bude honit (viz hláška Jendy.sg1 ;-)) :rflmao: :rflmao: :rflmao:

S tim Radkem...jsem si u tebe teď docela oddechla ;-)

Pomeranč: Ne, prostě Sam a Jack. S ničím jiným se nesmířím. Když už odmítla i svatbu ;-). A když se neřeklo nic o Sam/Jack, neřeklo by se nic ani o nikom jiném ;-).

Mmch., s tim Berrettem - ten se řadí do kategorie první. Ona o něj zájem nějak neměla ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 08.6.2007 07:58:45
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

NEE. Sam a Jack to je uplne jasne. Predsa tvorcovia nam to jasne dat nemohli,
ale 8x18 a 9x07 su nam dokazom toho, ze nieco tam je a zvysok je na nasom domysleni.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 08.6.2007 09:49:24
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím, že by do toho mohli Jacka nějak zapojit a dořešit konečně ten jeho "milostný vztah" se Sam. Třeba by mohl někdy přiletět a chvíli tam chodit se Sam za ruku, nebo nějaká romantická scéna na balkónu při západu slunce, mě by to stačilo, ale na 95% se toho nedočkáme. To je jedno, ale nějaký důvěrnější vztah, třeba i přátelský bych ji přál, ale až později. Třeba jak ke konci s Valou, i když to jejich přátelství nestihli víc rozvést...

Příspěvek 08.6.2007 14:40:00
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak JM dneska v blogu věnuje celý velký odstavec sledovanosti a zní to celkem pesimisticky. :( Nabádá americké fanoušky, aby se dívali. Taky říká, že 3. série je rozhodující pro existenci 5. série. Takže co je platné, že 4. série třeba bude nejlepší, když se ve Sci-fi budou rozhodovat podle aktuální sledovanosti. Pitomí amíci! Proč nekoukají? I kdybych to měla stažené a viděla jsem to, tak bych tu televizi aspoň pustila :(
JM říká, že manažeři vidí hlavně sledovanost a ta je velmi špatná. Jenže tihle "manažeři" si taky musí uvědomit, že když udělají 6-ti měsíční pauzu, a mezitím to běží ve dvou zemích, tak to nejspíš taky sledovanost ovlivní, když si to ty lidi stáhnou.

Dneska držte palce i na nohou, ať se to zvedne. Hlavně u Atlantis, ta je teď klíčová.

Příspěvek 08.6.2007 14:53:11
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Kruci, ,kruci ,kruci!!!!!!!!!!
Nevím jak to mám říct abych nebyl zbytečně sprostý, ale to jsou takový DEMENTI nabubřelí:evil:, že to snad ani není možné. Je zbytečné si kvůli nim zvedat adrelin. JM má pravdu. Pokud je sledovanost v USA klíčová, tak to nemají prodávat dokud to tam neodvysílají, to by napadlo i prňáka ZŠ proboha. :x Mám čím dál větší pocit, že ti "manažeři", mají čím dál větší zájem na zrušení SGA. A ti Amíci jsou taky dobře blbí, když si nemůžou na hoďku pustit tv, ještě když na tom tak záleží... :evil:

Příspěvek 08.6.2007 15:22:46
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

SAM+ Wraith?? :lol: :lol: :lol: mezigalaktická láska ,nic proti ,ale tohleto je fakt divný.By mě zajímalo jak na sebe narazej.To bude jako Karkůlka a VLk.
Jinak jsem fakt zvědavej už to se Sam vypadá zajímavě.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 08.6.2007 15:30:07
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Taky je zajímavé, že o tom jestli natočí další řadu se vždycky (pokud vím) rozhodovali podle sledovanosti první poloviny té předchozí. Tady se rozhodují o páté, když ještě běží čtvrtá, to je podle mě strašně předčasné. Je to divné. Na jednu stranu Sci-fi vychází vstřích producentům BSG (nic proti) ale s SG si dělají co chtějí. :roll:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 08.6.2007 15:36:50
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Phebeus píše:
SAM+ Wraith?? :lol: :lol: :lol: mezigalaktická láska ,nic proti ,ale tohleto je fakt divný.By mě zajímalo jak na sebe narazej.To bude jako Karkůlka a VLk.
Jinak jsem fakt zvědavej už to se Sam vypadá zajímavě.

Víš, to byl vtip :wink: JM si rád utahuje z fanoušků, kteří jsou příliš zafixovaní na jednu věc a tohle byl vtip pro shippery :D

Pomeranč: Rozhodně je to divný, ale jestli 4. řada poběží na podzim, a natáčení vždycky začíná v březnu, pak by se asi mohli rozhodnout ještě podle první půlky 4. série. Možná JM jenom straší, ale asi by to nebylo tak jednoduché jako s SG1, že by se prostě přesunuli na jinou televizi, když je to tam komplikované s právy. Navíc bych to ani nechtěla, protože to by zase žili z roku na rok a nevymýšleli by moc složité spojené příběhy, takže by celá snaha ve 4. sérii vzala za své.

Příspěvek 08.6.2007 15:49:17
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aha tak to jsem nepochopil :D.Dneska mi to fakt nemyslí :lol: :lol: .
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 08.6.2007 16:08:00
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hele a jak oni tu sledovanost vlastně počítají?
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM