Klenotka píše:
Já patřím asi mezi těch 10%

...
To je docela smutný

. Myslím, že tam má dost prostoru, aby ukázal, že není jen český hláškař. Vyzívám desetiprocentrní obyvatelstvo, aby se soustředilo i na to, kdy Radek česky nemluví

.
Markus píše:
...Až příjde Tar-ara, tak asi taky něco písne. ...
Ano, věčné téma

. A já zase přišla pozdě

.
Na Sam se těšim, protože je to Sam a mám její postavu ráda. Na Sam se těšim, protože ji beru i jako určitou kompenzaci za Carsona a za Elizabeth

. Na Sam se těšim, protože doufám, že by to mohl být oživující prvek, přinášející nové možnosti. Tak asi tak.
Klenotka píše:
...Mně připadá, jakoby pořád doufali, že SG1 snad nějak poběží donekonečna a tak Atlantis příběhově trochu zanedbali a teď se to snaží dohnat. Snad ještě není pozdě....
Mě tedy připadá, že je úplně fuk, zda běží SG-1 nebo neběží. Když běžela SG-1 samostatně, taky se to zrovna moc nelišilo. Nějak jsem se vzdala naděje, že by se to mohlo opravdu viditelně odlišovat. Bohužel, chyby a nevyužité věci tam budou pořád, ani nedoufám (i když by to bylo pěkné), že by tomu bylo jinak.

Vojta@ píše:
Třeba by se mohli nějak lehce zaplést. Když to nevyšlo na poli Carterová - O'neill ani s jistým jiskřením mezi Shepem a Weirovou?! ...
Pro všechny bohy...jen to ne

. Myslím tedy na poli romantických vztahů...prostě se Sam NE!
A konečně k novince
Ten Wraith se mi zdá zajímavej. Doufám, že i bude. Jako vedlejší postavu bych ho docela uvítala. Je to věc, co tam ještě nebyla

.
Záření Lorna a Radka...já v to opravdu doufám, zdá se mi to tak pěkné, že to nemůže být pravda, že tam bude háček

. Ale jo, to by snad šlo. Doufám

. Moc bych to uvítala (ano, zvláště u Radka, ale Lorna mám taky docela ráda. Třeba by mohl mít zase něco s Radkem. V Game měli takové pěkné scény

).