Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.6.2007 - Novinky o čtvrté sérii

6.6.2007 - Novinky o čtvrté sérii

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.6.2007 15:07:30
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak na toho Wraitíka se těším. Ten byl dobrej a jestli tam bude víct ak to se těším dvojnásob.

A odteď se hodně těším na epizodu Travelers :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 06.6.2007 15:25:18
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na Wraitha z Common Groundu se moc těším. To může být opravdu moc zajímavé a kdyby se z něj stala stabilní vedlejší postava, vůbec by mi to nevadilo. A jsem rád, že dají prostor i vedlejším postavám. Může to vnést do vyprávění nový element. Jen jestli Mallozzi nepřehání, však víme, že toho hodně nakecá. :lol:

Co se týče Sam a její obhajoby, tak se toho ve mně docela dost nashromáždilo a mám chuť to tady ze sebe dostat. Ale slíbil jsem, že o tom nebudu mluvit, abych nezačínal zbytečně ostré reakce. Tak mlčím, mlčím. I když po příspěvku Pana Citrona je to o to těžší... :? :D

Příspěvek 06.6.2007 15:28:21
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Že by ze Zelenky konečně bylo něco víc než ten týpek, co nadává česky? Asi se nedočkám :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 06.6.2007 15:51:51
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lirael: Ja verím, že v Ardift to bude nejaká fajn úloha.

A ináč neviem, síce Zelenka nadáva, ale 90% ľudí ho určite berie inak ako si napísal.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 06.6.2007 16:06:43
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já patřím asi mezi těch 10% :) Taky bych ráda věděla něco O NĚM nebo prostě aby byl něco jako v Tao nebo First Strike, kde stojí vedle Rodneyho a spolu něco řeší. A nemusí přitom sprostě nadávat.

A co se týče té novinky o Sam, čekala jsem, že se ozve Markus :lol: Markusi, nic v tom nehledej, prostě to byla jedna z těch zajímavějších věcí, co Mallozzi vypustil a tak jsem to dala do novinky. :wink:
Toto je spoiler!!!:
I když s Citronem souhlasím
:) *zdrhá před letícím rajčetem*
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.6.2007 16:12:52
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Já jsem se neozval kvůli tobě, ale kvůli Mistru Lemonovi. :wink: Ten článek je fajn a spousty lidí tyhle informace o obsazení určitě zajímají...

Toto je spoiler!!!:
A já s panem Citronem nesouhlasím :D A těším se na The Seer... Teda pokud to opravdu bude epizoda o Sam a ne o těhotné Teyle. Ta má Missing, tak ať se do The Seer neplete :lol:

Příspěvek 06.6.2007 16:26:40

Odpovědět s citací

Markus: No jo sorry, ale mě prostě přečtení této zprávy trochu zlepšilo náladu tak jsem to nějak musel napsat. Rozhodně jsem nechtěl vyvola žádnou hádku či něco takovýho.

Jinak něco z Lornova dětství to mě zajímá co vymyslej. A k Zelenkovi to je dobrý, že dostane víc prostoru, aspoň to vypadá, že moje obavy... (no raděj nic :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 06.6.2007 16:33:41
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pan Citron: V poho. Přece se nikdo nehádá. :wink: Jenom na rejpnutí se musí odpovědět rejpnutím. :) Prostě je pro mě nepochopitelný, jak jedna postava (navíc skvělá :D ) může někomu být takovým trnem v oku a když se dozví tu dobrou zprávu, že v Travelers nebude, tak hned skáče metr dvacet. Ale na můj názor kašli, když ti udělalo radost, že v Travelers nebude, tak good for you. :wink: Očividně mám dneska dobrou náladu... :)

Příspěvek 06.6.2007 16:42:17

Odpovědět s citací

Markus: A ta zpráva byla dobrá.... :D
Ne už nic. Mě to prostě nedalo. Jako mě je jedno, když se někomu se zdá tahle postava nejlepší tak to je jeho věc. No nic.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 06.6.2007 17:13:36
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zní mi to dobře, podle všeho to vypadá na návrat ke kvalitně 1. řady, ale stejně mě to pořád děsí. Proč tolika změn přichází tváří v tvář zrušení seriálu a nepřišly už před dvěma lety...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.6.2007 17:32:45
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vypadá to celé zajímavě.
To Markus: Podívej. Já z Carterové nadšený nejsem, ne že by to byla špatná postava, ale vadí mi že nahradí Wierovou. A to, že nebude v Travelers, je mi jedno, když už jí tam do toho seriálu strčili, tak může hrát ve všech dílech, ale to jen tak bokem.

Příspěvek 06.6.2007 17:53:21
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

A já se přidám k Markusovi aby nebyl sám :lol: Sice nejsem tak nadšený jako on, ale těším se na to, bude to něco nového a bude to hodně zajímavé. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 06.6.2007 18:16:10
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Děkuju Pomeranci. :) Jinak já nejsem až tak nadšený, jak by si někdo mohl myslet. Jenom se snažím být takovým protipólem ke všem těm odpůrcům. Všimněte si, že snad nikdy o Sam v SGA nezačnu já, ale jen reaguji na nějaký rejp či negativní postoj. A stejně z toho nakonec vyjdu já, jako ten co usíná s fotkou Amandy pod polštářem. :lol: A stejně jako vás nudí ta moje věčná obhajoba a určitě si říkáte:"Dej už pokoj, koho to zajímá." Tak mě prostě už nudí ty věčné nářky. Já už Sam v SGA nechci pořád obhajovat, ale skoro ke každé novince na ní někdo začne nadávat. Když to tak nechám, tak to bude vypadat, že s tím každý souhlasí. Vidíte, už se přidal Pomeranc. Až příjde Tar-ara, tak asi taky něco písne. No a Jenda.sg1 se taky vyjadřuje pozitivně. Aspoň je vidět, že ne všichni jsou ze Sam v SGA zhnuseni. A jestli kvůli tomu vypadám jako blbec, který nepíše o ničem jiném, staniž se... :wink: :)

EDIT: A ještě jsem zapomněl na Vojtu@. Teda takový fanoušek Amandy a já na něj zapomenu. Ten je sice opatrný, ale optimisticky opatrný... :wink:

Příspěvek 06.6.2007 19:02:58
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já taky jsem pro Sam, vůbec by mi nevadilo, kdyby byla třeba ve všech epizodách, třeba ještě 14 není konečný počet, může to být víc a třeba taky míň, prostě jak se jim to tam bude hodit. Určitě souhlasím ve všem s Markusem. o5 :wink:
Já taky neusínám s fotkou Amandy pod polštářem, ale její postavu si v SG užívám, mám ji rád a kdyby třeba tvůrci tehdy oznámili, že nebude hrát v 10 serce SG1, tak nevím s jakou chutí bych se na S10 těšil. :?
Už jsem to tu někde psal, ale pro mě přinese Sam do SGA něco co tam možná chybělo, nevím ještě jsem to neviděl, určitě je pro mě S4 zatím nejočekávanější a je podle novinek adeptem na nejlepší sezonu SGA, ještě ty změny stylu psaní. Fakt se těším :)

Příspěvek 06.6.2007 19:18:25
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Polovina lidstva jsou optimisti. Ta druhá polovina nemá na drogy.

Pardon za OT, ale musel jsem si rejpnout :oops:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.6.2007 19:22:38
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

On je asi rozdíl v tom, když ji měl člověk rád v SG1 a když ne. Já se musím přiznat, že mi už v posledních sériích prostě vadila a proto je pro mě její stěhování do SGA opravdu těžko překonatelné. Ale, jak jsem říkala, když to dobře napíšou, možná by z ní ještě vykřesali nějaký potenciál a mohli by přinést do její postavy něco nového, i když tomu už moc nevěřím.
Ale jinak 4. série zní opravdu skvěle a jen musí zlepšit psaní. I když to "jen" je dost relativní, když je to vlastně ten největší kámen úrazu.

Každopádně být Travelers navíc epizodou o Rodneym, tak se na ní těším snad nejvíc :)

Proč tolika změn přichází tváří v tvář zrušení seriálu a nepřišly už před dvěma lety...

Protože to jsou lamy :D Mně připadá, jakoby pořád doufali, že SG1 snad nějak poběží donekonečna a tak Atlantis příběhově trochu zanedbali a teď se to snaží dohnat. Snad ještě není pozdě.
I když u té sledovanosti si myslím a JM to taky občas píše, že 1.2 není zase taková katastrofa a v dnešní době je to u kabelovky docela výkon. Navíc, když se Atlantis s Echoes zařadila mezi nejsledovanjší pořady.

Příspěvek 06.6.2007 19:47:28
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Fakt se začínám těšit doufám že to bude tak dobrý jak to vypadá.
Jinak já jsem na Sam zvědavý ,jako nehádejte se ani nevíte jak to bude vypadát :wink: .Aby jste se pak nedivili :wink: :wink:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 06.6.2007 20:01:53
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ať jsou tábory vyrovnané, já jsem na straně Markuse :D

Sam mi v SGA nevadí, právě naopak- přiznejme si to, poslání expedice se změnilo a pro neustálé tlachání na téma: "Proč nemůžeme být kamarádi..." zatím, co nepřítel masakruje lidi... nevim nevim, jestli v takový situaci má co dělat vyjednavač ve vedení expedice.

Navíc mám taky Amandu jako herečku rád- prostě mi sedí její styl hraní, takže klidně i víc, než jen 14 epizod s Amandou :D :cheers:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 06.6.2007 20:10:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Můj skromný názor je ten, že pokud tak nezbytně potřebovali vojenského velitele, tak tam mohli dát klidně Caldwella. Je to zajímavá, přímo pro Atlantis psaná postava. Má zkušenosti s vedením velkého množství lidí, v jedné epizodě dokázal řídit i město. Navíc mezi ním a týmem panují rozpory, ale zase se respektují, prostě zajímavý vztah.

U Sam budou muset se psaním u její postavy začít buď úplně od začátku a udělat to reálné, žádné uctívání a dělání idiotů z ostatních vědců. Může to být pro její postavu samozřejmě výzva, může se dokonce konečně začít nějak vyvíjet :)
Ale štvou mě s tím, jak Mallozzi neustále popírá, že Torri neposlali pryč kvůli Amandě, ale aby pořádně vysvětlil, proč odešla nebo proč ji poslali pryč, to se jaksi nikdo neobtěžoval říct. Jeho chování k fanouškům Torri, která ani nikde nedělala pořádně žádný rozhovor od loňska, občas hraničí s arogancí a neurvalostí.
Nemůžu říct, že bych Weir řadila mezi svoje top oblíbené postavy, ale tak nějak tam prostě patřila a každý slušný producent dokáže fanouškům vysvětlit, proč byla jejich oblíbená postava poslána pryč.

Ale to jsme OT. Problém je v tom, že jakmile se někde ve spojitosti s Atlantis objeví jeméno Carterové, vyústí to v dlouhou OT debatu. A to jsem to tentokrát ani já nezačala, jen jsem naprosto nevinně napsala novinku :D

Příspěvek 06.6.2007 20:26:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hele nidky se mi nelíbi, když daj do velení někoho kdo to tam nezná taky se mi to nezamlouvá ,ale Cartrová je zkušena ,ale v SG to je fakt ,ale uvidime jak si počne v SGA třeba jí budou podrejvat autoritu to by se ti liblo vid Klenotko :wink: .
Nebo jí budou vychvalovat do nebes to by se ti líbilo Markusi .

Tohleto berte jako velku Ironii ,páč jestli budete takhle diskutovat a to furt něž to uvidite.Tak takhle to bude něják vypadat.Tohleto neni utočni přispěvěk .Vás dvou si vážim takže nechci ,aby jste se vy dva hádali.
Jestli to tu budete furt řešit a rozdělíte se na tábory( I love Carter ,I don't love Carter). Vím že každej máte svýho oblíbence a to tady všichni ví ,ale hádat se tu nebo spíš diskutovat o něčem co ještě ani neni tak co to potom je?? Spekulace.
Tak jak to tu potom bude vypadat???
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 06.6.2007 20:29:51
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

... A abychom v OT směle pokračovali, dávám neskrytě najevo své dlouhodobé sympatie k názorům Markusovým i k postavě Carterové... :thumright:

Caldwell & Weir sux! :D

...A abych napsal něco, co jen OT není, tak na Travellers se moc netěším :wink:

Edit 2 Phebeus: Bude to tu vypadat jako na diskuzním fóru. No hrůza!

Příspěvek 06.6.2007 20:33:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sry ,ale ty jsi to moc nepobral.
Jde o to že už se to tu schyluje k hádce a to rozhodně nechci. :wink:
Kolik topicu tu je o Sam v SGA a teď se tu začne řešti že důvod vyhozeni Weir byla Sam a do toho přizivci Weir nepřenesou a budou nadávat na Sam a pak tu budou dva tábory ,který se nesnesou.

Příspěvek 06.6.2007 20:46:25
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ono pokud si někdo představuje diskuzi - ať už mírnou, střední (která probíhá tu), nebo ostrou (ke které to má stále velmi daleko) - jako rozdělování se na skupiny, které pak proti sobě budou "bojovat", tak patrně nepobral on... Tonhle pohled na jakoukoliv věc se praktikuje (aspoň já se přiznám, že jsem jej praktikoval) na základní škole (navštěvoval jsem pouze nižší stupeň, takže věkově je to cca do 11 let).
Vyjádřit svůj názor nebo sympatie k něčemu (někomu) považuji za základní smysl diskuzních fór. Hádky (slušné) jsou nezbytností střetu dvou rozdílných názorů. Pokud vedou k východisku (kompromisu či převaze jednoho z názorů), je to dobře (ale povinnost to není).

A hlavně - tohle není útočný příspěvek proti tobě. Je proti tvému příspěvku. :wink:

Příspěvek 06.6.2007 20:59:18
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JJ v pohodě.Ale četl jsi ty kvanta co tu napsaly??Všude.
Máš pravdu že hádky se dějou ,ale tady jde o to že jestli se chytnou jakou, že to k tomu už nemá pomalu daleko tak to tu bude horký.Jsou to dva rozumní lidi co jsou v klidu ,ale to neustály řešení Sam v SGA je trochu no zvláštni(už skoro divný) je jasný je to zajímavý ,ale už se to začíná opakovat a za chvilku vytáhne někdo z nich něco jinýho.
Však oni to podlě mě chápu, doufám že už to nebude tak rozebírat a budou to řešit až to uviděj :wink: prosim.Slibte mi to :wink:.

Jinak tímto ukončuju zase naše OT. :wink: Pokud ti to nevadi mužem to vyřešit po icq. :wink:

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM