Můj skromný názor je ten, že pokud tak nezbytně potřebovali vojenského velitele, tak tam mohli dát klidně Caldwella. Je to zajímavá, přímo pro Atlantis psaná postava. Má zkušenosti s vedením velkého množství lidí, v jedné epizodě dokázal řídit i město. Navíc mezi ním a týmem panují rozpory, ale zase se respektují, prostě zajímavý vztah.
U Sam budou muset se psaním u její postavy začít buď úplně od začátku a udělat to reálné, žádné uctívání a dělání idiotů z ostatních vědců. Může to být pro její postavu samozřejmě výzva, může se dokonce konečně začít nějak vyvíjet
Ale štvou mě s tím, jak Mallozzi neustále popírá, že Torri neposlali pryč kvůli Amandě, ale aby pořádně vysvětlil, proč odešla nebo proč ji poslali pryč, to se jaksi nikdo neobtěžoval říct. Jeho chování k fanouškům Torri, která ani nikde nedělala pořádně žádný rozhovor od loňska, občas hraničí s arogancí a neurvalostí.
Nemůžu říct, že bych Weir řadila mezi svoje top oblíbené postavy, ale tak nějak tam prostě patřila a každý slušný producent dokáže fanouškům vysvětlit, proč byla jejich oblíbená postava poslána pryč.
Ale to jsme OT. Problém je v tom, že jakmile se někde ve spojitosti s Atlantis objeví jeméno Carterové, vyústí to v dlouhou OT debatu. A to jsem to tentokrát ani já nezačala, jen jsem naprosto nevinně napsala novinku

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.