Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 1.6.2007 - Miller´s Crossing spoiler

1.6.2007 - Miller´s Crossing spoiler

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

viz. stargate news

Henry Wallace unese Jeannie Millerovou a využije ji k následnému polapení jejího bratra Rodneyho McKaye. Během únosu vyřadí jeho implantovaný podkožní vysílač, aby ho nemohli v SGC zaměřit. Využije přitom své znalosti těchto čipů, protože právě jeho firma Devlin Medical Technologies je pro armádu vyráběla. Během jejich vývoje byl firmě povolen omezený přístup k mimozemským technologiím a Wallace si postupně uvědomoval neuvěřitelný pokrok armády. Jedním z výzkumných projektů jeho firmy byla technologie léčení většiny zranění a onemocnění pomocí nanotechnologie. Podle McKaye se firma stěží dostala k průmyslové výrobě těchto nanitů a on sám byl teprve na začátku jejich programování. Wallace objevil spojení mezi nanity a Atlantis a začal sledovat McKayovy emaily, které odesílal své sestře. Na základě těchto emailů si uvědomil, že ona má daleko rozsáhlejší znalosti ohledně programování nanitů než její bratr.

Wallace se snaží zachránit život své dceři, která umírá na leukémii. Doktoři se už vzdali naděje na její přežití a doporučují rodině, aby se připravila na nejhorší. Wallace nechce vidět své dítě zemřít a tak se snaží udělat vše co je v jeho silách. Dokonce jí zkusí implantovat nanity, ale její tělo začne proti nim bojovat. Jeho poslední nadějí jsou doktor McKay a jeho sestra Jeannie, po kterých chce přeprogramovat nanity včas, aby zachránil její život.

Mezitím agent Malcolm Barrett, seržant Harriman, Sheppard a Ronon se snaží najít své zmizelé přátele.
Naposledy upravil Hemi dne 01.6.2007 12:28:15, celkově upraveno 1
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 01.6.2007 12:14:23
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak musím říct, že toto je první spoiler, který mě připadá tak trochu nudný. Připomíná mi to díly se Společností nebo NID z SG-1 a ty pro mě nikdy nebyly zrovna dechberoucí. Ale kdo ví, třeba se pletu a bude to pěkná epizoda. Však jí taky napsal Martin Gero a co se týče SGA tak mu věřím...

Příspěvek 01.6.2007 12:58:30
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak na tuto epizodu se docela těším, i když teda ten spoiler. No nevím doufám, že to dopadne dobře.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.6.2007 14:20:21
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nanotechnologii by tam cpát nemuseli, mnohem více bych uvítal, kdyby si vzpoměli na goa'uldské léčivé baterky a udělali jejich pozemskou verzi :roll: Mno, nemůžou být všichni soudní. Co se týče děje, příjde mi to jako variace na Desperate Measures, je opět trochu divné, že Jeannie má všechny ty znalosti od přírody, ale hádám, že to budeme asi "muset koupit". Kdyby to té NID story zavedli trochu více tajemna ala X-Files, tak by to mohlo být dobré.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.6.2007 19:48:30
WRAITH Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tenhle díl vypadá celkem zajímave. Uz se tesím...
[img][images/thumbs/WRAITH_sigwraith2oe9.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sigwraith2oe9.png[/img]
[img][images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gif]images/thumbs/WRAITH_megarapid-userbar-anim.gifhttp://[/img]

Příspěvek 01.6.2007 20:51:22
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Česky to zní ještě hůř než ten anglický originál, co jsem ráno četla :? Na tuhle epizodu se těším nejvíc ze všeho, hlavně kvůli Kate Hewlett, která je báječná a vtipná bytost. Ale připomíná to ty nudné díly SG1, s NID, trustem apod. :?
A upřímně trochu nechápu, proč se Sheppardem a Rononem jde i Walter. To tam prostě musejí mít někoho z SGC? A Barrett, ten mi nikdy nepřišel jako moc zajímavá postava.
Ale jak řekl Markus, píše to Martin Gero a ten jediný (spolu s Kenem Cuperusem) očividně ví, jak se drží tužka a umí psát pěkně postavy, hlavně Rodneyho. Taky trochu doufám, že když nám tady mají ukázat zranitelnou stránku Rodneyho, že to bude šance ukázat nám "velkého bráchu" :D A upřímně doufám, že se z toho zajetí dostanou sami, aby ten hrdina zase nebyl Sheppard (nic proti Shepovi dámy :wink: )
A pak, není tam zmíněná Teyla, přitom by v téhle epizodě měla být, dokonce snad i na Zemi.
Toto je spoiler!!!:
Jestli jí to její mimčo už moc nezatěžuje. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.6.2007 01:29:26
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Raynor píše:
... příjde mi to jako variace na Desperate Measures...

Mě, bohužel, taky. Tedy ne, že by Desperate Measures byla špatná epka, to ne, ale jde mi o opakované téma. Přečtením spoileru mi to okamžitě naběhlo :?. Zatim z toho moc odvázaná nejsem. A já se na tuhle epku tak těšim...:?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 02.6.2007 10:14:03
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No, ona Desperate Measures IMO nebyla nic moc, z toho tématu mohli vytřískat o něco více, ale tady, když to bude show Hewlettových, by to mohli utáhnout na dobrý díl. Jako kdyby v hlavní roli byla Teyla a Sheppard, tak by to bylo o něčem jiným, ale David a Kate to myslím dost zvednou ;-) A Martin Gero je taky machr.
Obrázek

Příspěvek 02.6.2007 15:35:44
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
A upřímně doufám, že se z toho zajetí dostanou sami, aby ten hrdina zase nebyl Sheppard (nic proti Shepovi dámy :wink: )

Doufám v pravý opak :wink: , jen mám obavy, aby tu Sheppard měl dost prostoru!

Jinak pořád si nemohu pomoci, ale možná to taky víte. Millerova křižovatka je poměrně slavný gangsterský film, kde hrdina balancuje mezi dvěma gangy a láskou. Převyšuje své soupeře inteligencí, ale ne prostředky. Nakonec si zachrání život, ale jen tak tak. Celé se to odehrává ve 30. letech - takový ten film noire.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 02.6.2007 15:42:45
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: Jo, on se Gero hodně inspiruje názvy filmů, to bylo i u McKay and Mrs. Miller. A já, i když se ti to asi líbit nebude, zase doufám, že tady to bude hlavně o vztahu Rodneyho s jeho sestrou. Sheppard má ve 4. sérii, pokud vím, už asi tři epizody, takže by si mohl dát oddych :) Navíc doufám, že když už se kvůli tomu, aby ho mohl Sheppard s Rononem jít hledat, nechal Rodney chytit, tak že se z toho s Jeannie dostanou sami. Taky doufám v nějaké slabé chvilky, ochranářské pocity vůči Jeannie, prostě jako správný starší bratr. Docela ráda bych viděla McKaye hodně naštvaného. Co jsem viděla Davida v jiných filmech, tak "naštvaný David" budí docela respekt. Něco takového bych ráda viděla, možná by mohl kvůli Jeannie překročit nějaké ty morální hranice, možná i použít zbraň a později bojovat s následky toho, že zabil člověka....nabízí to velký potenciál, ale bohužel to nikdy není to, co bych chtěla.
Třeba v GUP jsem se těšila, jak se budou o Rodneyho bát a přitom to vypadalo, že Sheppard je přímo nadšený z toho, že tam Rodney uvíznul, protože dostal šanci vyzkoušet Jumper pod vodou :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.6.2007 16:12:32
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nejsem si jistý, jestli McKay vydávající se Max Paynovou cestou pomsty je přesně to, co bych chtěl vidět... Už jen protože McKay umí střílet už nějaký ten pátek, střílel na Wraithy atd. a bylo by divné, kdyby najednou z toho začal chytat nějaké větší deprese. Co by tam IMO být mohlo (a jak by se tam IMO mohl dát narvat kus týmu a Sheppard) by bylo řečení, že hold ne všichni lidi dovedou střílet po jiných lidech a McKay prostě není zabiják. Od toho by tu byli ostatní.
Obrázek

Příspěvek 02.6.2007 16:21:30
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Klenotka :lol: já se ráda podívám na Rodneyho a jeho sestru! Jsou mi oba sympatičtí a jsem zvědavá - zda tam bude nějaký ten motiv z Millerovi křižovatky:). Chápu, že to nemůže být jen one-man-show-Sheppard :lol:
to Raynor: mě by se Rodney zahnaný do úzkých a střílející přitom - docela zamlouval
After hard working I like hard playing

Příspěvek 02.6.2007 16:29:32
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Rodneyho v akčních situacích už dávno vykreslili buď jako nemehlo nebo v lepším případě jako sidekicka Sheppa a Ronona, takže IMO by to byla příliš křečovitá změna. Jak jsem řekl, mě by se více zamlouvalo říct, že McKay prostě není není akční hrdina a i když by třeba byl obklíčený a heroicky by zachraňoval svoji sestru, tak by nakonec pomohl zbytek týmu, pokud možno ale tak, aby to nevyznělo jako další no problem záchrana cool fešákem Sheppardem a Rononátorem ;-) ale tak, že McKay jednoduše má problém střílet do lidí, ani ne tak, že by byl srab, ale prostě je to proti jeho přesvědčení. Nakonec by tak vypadal v tý episodě dvojnásobně dobře. IMO samozřejmě :-)
Obrázek

Příspěvek 02.6.2007 22:28:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já nemyslela z něj udělat Rononátora :) Spíš tak, že by to byla poslední možnost, "musím ho zabít nebo on zabije Jeannie"
A to, že Rodneyho vykreslili jako nemehlo mě právě štve. Dodnes mi nikdo nevysvětlil, proč sakra, když v Suspicion střílel se Sheppardem z P-90 (čili aspoň ví,jak se drží), mu najednou v Siege III vypadl zásobník...tam někde začala degradace McKaye na toho sidekicka jak říkáš, nebo ještě hůř-komickou figurku, která se krčí v koutě. Chci, aby tohohle nechali, a tyhle epizody jsou proto ideální. Jen se obávám, že to zase skončí stejně-Gero to nějak dobře napíše a švec Mallozzi to v další epizodě zazdí :?

Příspěvek 02.6.2007 22:45:34
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ale tak budiš, mohlo by to být jak říkáš, i když mě by se teda zamlouval Rodney více jako člověk, který do jiných lidí prostě nestřílí. A když už, tak jenom do češek :lol:

No, není to ideálně, ale molo to skončit mnohem hůře - Crossing mohl třeba psát Mallozzi nebo tak něco!
Obrázek

Příspěvek 03.6.2007 00:23:06
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ale já nechci, aby střílel do lidí, to jsem přece neřekla :roll: Jen jsem pro něj chtěla trochu psychické zátěže a vývoje, a tohle byl jeden z návrhů. Štve mě, co s tou postavou dělají, třeba se můžou dostat ven nějaký macgyverismem, co já vím, ale jediné, co nechci, aby ho zase Sheppard zachraňoval, a aby už přestali z Rodneyho psát jako neschopného blbce. :?
A navíc, pro vědce, který předtím nikdy nestřílel, resp. ne do lidí, to může být zajímavá zápletka, mít výčitky kvůli zabití. Rozhodně by to pro SG byla příjemná změna.

Příspěvek 03.6.2007 08:51:00
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No tak ale on už přece do živého střílel, proto je IMO zastřelení někoho a následné výčitky trochu mimo. Jestli to byli Wraithové nebo Genii, to už je jedno. A i kdyby, tak by se slušelo, aby šlo o trauma na více episod a všichni víme, že další episodu už by si na to ani nevzpoměli, možná tak o jednu a půl řady později jako na jeho rande z Duetu. No, ale tohle asi nezměníme... ale až budu jednou Atlantis psát já, vezmu si tě tam jako poradkyni :lol: Díky Hewlettovým a Gerovi zůstávám u tohodle scénáře optimistou, nějak se totiž všech těch ostatních prohlášení o zbytku 4. řady děsím.
Obrázek

Příspěvek 03.6.2007 11:01:48
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Wraith je něco jiného než člověk, v tom je celkem rozdíl :wink: A nepamatuju si, že by použil zbraň proti Genii.
Ale máš pravdu s tím, že by to vydrželo tak jednu epizodu a v další by to zapomněli.
A jo, Hewlettovi + Gero = skvělá kombinace :wink:

Zpět na SGA-PROJECT.COM